Otherworldly Invader Warrior

Zaczęty przez Konskie_Zdrowie, Wrzesień 19, 2006, 09:43:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Konskie_Zdrowie

Takie zapytanie noobowskie to dlatego w helpa sie wcisnalem.Na wyszukiwarce nic mi nie pokazalo wiec zaczynam nowy temat.Kwestia dotyczy tego:
jak wezmiecie wyszukiwarke C4 i wpiszecie tego moba to krzyzyk pojawi sie tak jakby poza mapa(gorny lewy naroznik mapy).
A zapytanie brzmi:
jak tam sie dostac do tych mobkow, bo dropia cos co potrzebuje a cos mi to nie lezy ze to jest tak wcisniete "poza mape".
Noobowskie zapytanie to bym prosil odpowiedz jak dla sierotki czyli w miare jasno.
Dzieki.

Dashi

w kazdym miescie jest cos takiego jak gatekeeper i tam mozesz sie teleportowac albo po prostu z buta :D

PanKleks

xaxa

Polgara

I jak sie nie myle to tam mozna sie dostac poprzez Necro lub Cata
Jak wejdziesz do srodka to po lewej stronie stoi taki posąg tam sie bieze bodajze questa i poprzez to mozesz sie tam dostac moge sie mylic  :P

PanKleks

Cytat: PolgaraI jak sie nie myle to tam mozna sie dostac poprzez Necro lub Cata
Jak wejdziesz do srodka to po lewej stronie stoi taki posąg tam sie bieze bodajze questa i poprzez to mozesz sie tam dostac moge sie mylic  :P
Lepiej od priesta z miasta do oracle of dawn/dusk i stamtad do dimensional rift:F
xaxa

Konskie_Zdrowie

CytatSa w rift of dimension
CytatI jak sie nie myle to tam mozna sie dostac poprzez Necro lub Cata
Jak wejdziesz do srodka to po lewej stronie stoi taki posąg tam sie bieze bodajze questa i poprzez to mozesz sie tam dostac moge sie mylic Razz
CytatLepiej od priesta z miasta do oracle of dawn/dusk i stamtad do dimensional rift:F
Gdzie,tzn. jakie miasto lub poprostu miejsce poszczegolnych mobow/NPCtow/miejscowek?
Dla was to oczywiste nazwy a dla mnie troszke nie za bardzo :oops:

PanKleks

z kazdego miasta, z kazde go priesta dusk/dawn mozesz wejsc do oracle of dusk/dawn i stamtad do dimensional rift
xaxa

baczu

Jak jeszcze sie nie dostales to masz:

1. idz do priest of dawn/dusk i przylacz sie do nich
2. teleportnij sie do oracle of down/dusk
Aby teleportować do Wyroczni Zmierzchu/Świtu (Oracle of Dusk/Dawn trzeba porozmawiać ze swoją kapłanką i wybrać "Participting in the Festival of Darkness" a potem "I wish to go to the Oracle of Dawn/Dusk."
3. wejdz i tam masz 2 npc (lewa/prawa strona) i teleportnij sie do dimensional rift
4. tam masz npc ktorzy strzeza wejsc na poszczególne terytoria, wybierz gdzie chcesz isc ( w zaleznosci od twojego lvla- gdzie najlepiej dowiesz sie u tych npc)

UWAGI!!!
nie wpuszcza cie samego wiec zanim pojdziesz weż kumpli na party, nie wiem ilu, ale zeby was wpuscili trza CHYBA z 5 ludzi w party

bede wdzieczny za wszelkie uwagi, komentarze do tego