fldrv.dll problem

Zaczęty przez Valenss, Wrzesień 22, 2006, 04:18:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Valenss

Zainstalowałam grę (serwer Dragon Network) podczas akutalizacji pojawił mi się komunikat -

Error getting HASH of D:\LineageII\system\...\system\fldrv.dll
fldrv.dll...failed

I nie mogę włączyć gry. Jak temu zaradzić?

karci

prawdipodobnie przez antywira, musisz ustawic w nim aby nie sprawdzal tego pliku i sprawa zalatwiona, i tak samo w firwallu

Inidriel

Antywirus ci tego pliku czasem nie wyrzucił czy co? Słyszałem, że to jeden z plików z którym jest najwięcej problemów  :x Wyłącz antywira i looz!

karci

nie no antywira to bym nie wylaczal :D
wystarczy przeciez ustawic zeby nie skanowal tego pliku

Valenss

Zapewne to przed firewalla bo on zawsze lubił się wymądrzać...Mam tylko pytanie (tak trochę na uboczu), ponieważ mój umysł nie jest w stanie dojść do tego jak wyłączyć sprawdzanie jakiegoś pliku w firewallu....Mam Zone Alarma.

---
To u góry nie istnieje.

Mam za to problem z option.ini ponieważ z tego co doszukałam się na forach to mój akutalny problem jest zwiazany właśnie z nim. Zgodnie z radami usuwam go ale nie ściąga mi się on ponownie poprzez check files, czy mogłabym zatem prosić kogoś o przesłanie mi tego pliku (option.ini) na e-mail? (w profilu) lub o ewentualne poinstruowanie co mam w tym pliku zmienić na priva...Byłabym wdzieczna.

Wiem że w sumie offtop ale nie chciałam zakładać kolejnego tematu...

Mati_888

Jest forum o serwerze Dragon Network

http://forum.lineage2.bo.pl/viewtopic.php?t=6866&highlight=avast        

Może to coś pomoże :D  

PS: Tam mowa jest o tym samym pliku :)
Abyss x3 :

Matiks - BH

Drammer

Mam to samo to nie firewall tylko antywirus jak masz avasta to klikasz prawym na avasta ustawienia programu wykluzenia i wpisujesz w scieżke tego pliku cięzko mi powiedzieć jak z tym firewallem bo ja mam kasperskiego