Która profka lepsza ?

Zaczęty przez maniakpolski, Wrzesień 27, 2006, 12:14:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

maniakpolski

Witam, więc mam takie pytanko która profesja jest lepsza Elven Oracle czy Elven Wizard ?????

Tyr

oracle to support a wizz idzie w nuki...
Tzn. Oracle pomaga(leczy, bufki), a Wizard nawala z czarów...
Lineage 2 Classic EU

mussaszi

Nie ma czegoś takiego która lepsza  :)  to zależy jaką postać lepiej czujesz ja naprzykład nie gram magami bo mi nie pasują  :( za to BD uwielbiam a został na forum pojechany ostro teraz zaczołem orka na Tyranta bo nigdy nim nie grałem :P

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Rominek

hmm ja osobiscie polecam Wizada a pozniej SPSka :D :) wymiata :D a co do czego to mozna pozniej zrobic 3profesje na jakas fajna ;) i tez moze byc to Elven Oracle :D
PLAY:

WATCH:

----

mussaszi

No tak ale jak mu postać nie podpasi to wątpie żeby dojechał nią do 78lv na 3 profke  :P

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Ryltar

Nie beirz sps bo to ciota Summonerzy gora ^^V

maniakpolski

Już wziołem Elven Wizarda...

MonT

Z elven wizarda bedziesz mogl zrobic albo spsa albo elemental summonera =x

VeryEasyPL

Moim osobistym zdaniem nie patrz ktora klasa jest leprza tylko ktora Ci odpowiada  8)  a zeby wiedziec w ktorej czujesz sie dobrze musisz poprobowac :D Chociaz sam nie probuje bo w ciagu calego mojego starzu w L2 (Gram ponad 2latka :D) Gralem tylko:
:arrow:  PhantonRanger
:arrow: BladeDancer
:arrow: ShillenKnight
(Reszta klas jest nie dla mnie chociaz nie probowalem to wiem :D Oczywiscie zawsze gram jeszcze innymi klasami ale to tylko Spoil(zrobiony pod Enchanty, matsy,kase), Craft(Jako CL)
Pamietaj nie wazne jest zdanie innych... Liczy sie tylko to w ktorej klasie bedziesz czul sie "spelniony".... pozdro  :twisted:
"".....Kazdy jest panem swojego Losu, My decydujemy o zyciu jak i smierci...."

bartek0700

moim zdaniem even wizard to wymiatacz jakich malo sam nim gram i nienarzekam  :)  mimo isz ma slaby atak magiczny to nadrabia wszystko castin speedem i jest wymiataczem na pvp ale czensto musi odpoczywaci ;/

Dev

heh, ktos tu gadał że pal słaby, a jak swojemu rzuciłem SOM + acumen to sie wymiatator zrobił, dye na int i sacryfice mi daje wiecej HP niż tracę ^^
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Cytat: DevouringOneheh, ktos tu gadał że pal słaby, a jak swojemu rzuciłem SOM + acumen to sie wymiatator zrobił, dye na int i sacryfice mi daje wiecej HP niż tracę ^^

Dye na INT nie byl konieczny ale to sie nazywa Sacriface Build i naprawde pal ktory go posiada jest niewiarygodnie potezny.Necro jezeli go nie spralizuje lub nie uciszy to konczy sie necrowi mana ;p