Backstab - pytanie o skill

Zaczęty przez _sobieski_, Wrzesień 28, 2006, 07:43:13 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

_sobieski_

Witam mam takie pytanie zrobilem nie dawno AW na 40 lvl dostalem backstab i poszedlem go wyprubowac.... i teraz mam takie pytanie czy jest mozliwe zeby backstab nie wszedl jezeli mob stoi do mnie tylem czyli atakuje go w plecy bo mialem pare takich przypadkow ze atakuje w plecy a ten nie wchodzi :| i jeszcze mam jedno pytanie co do wchodzienia skilli takich jak mortal czy deadly blow czy da sie jakos podwyzszyc szanse na wchodzenie skilli?? moze tatuaz +4 dex tylko nie wiem co odjac ...plz odpowiedzcie

Kyski

Zeby podwyzszyc szanse na wchodzenie blowow potrzebny jest SA do broni MM(Might Mortal) zwieksza to wtedy szanse ze blow wejdzie o 40% Co do tatuzy to nie wiem ale raczej tylko ten SA. Pozdrawiam  :twisted:

Inidriel

Oprócz tego Dex ma wpływ na wchodzenie skilli fizycznych. Mój kumpel ma AW, gra na dye -3 STR +3 DEX i nie narzeka. Sztylet z MM najlepiej zabierać na PvP,
na mobki sprawdza się dobrze dagger z SA Critical Damage lub z Focusem. ;)

Ryltar

To te gowno o nazwie Moral Might jeszcze istnieje jako SA?

Inidriel

Na "moim" privie jest ;) Wg.strony oficjalnej Lineage 2 to nie powinno być MM w sztylecie.

Jancia

Cytat: RyltarTo te gowno o nazwie Moral Might jeszcze istnieje jako SA?
tylko pozostałości - te daggery, które miały MM w C2 zostały - teraz są bezcenne, praktycznie do kupienia tylko na ebay'u
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

ChrisPl

żebu uzyc backstab chłopaki musicie walnąć kolesia od tylu:D sznasa ze wejdzie to 70% :D