Łucznik

Zaczęty przez KsiezniczkaPL, Wrzesień 29, 2006, 03:52:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

walker

darujcie sobie posty w ktorych zamist info wstawiacie pseudo dobra docinke (te z dobrymi docinkami tez sobie odpusccie :)). Nie ma najlepszego lucznika ale ... jest najciekawszy :D
I tu pr ownuje fajnoscia wszystkich :P ma najwiecej skili , taki sr to proocz self bufow ma 3 skile :) (c4 - w c5 moze bedize lepiej) - totalna porazka mozna sie na smierc zanudzic , he ma snipe ale to jest tak hardcorowe ze zadko kiedy sie uzywa wiec tez lypa :) a pr... fiu fiu hex ,power break , freeazing strike , fatal counter , poison , wyssanie , potem hamstring shot , evade shot  - dajcie mane i szybko sie nie znudzisz postacia . poza tym lucznikow az tak dziarsko do pt sie nie bierze - a na pewno sie nie szuka :) - no niech mi powie ze slyszal ktos kiedys : "szukam lucznika do party - pm pilne" (granie lukiem ciezka sprawa, lepiej nam idze zabijanie graczy niz mobow a niestety z graczy expa nie ma ;/) Tylko nie krzyczec mi tu - eeeee bzdura , moj lucznik na karikach po 3k dmg sadzi bla bla bla , tak da sie ale mag zrobi to 4 razy szybciej i bez nabijania zbednych kilometrow :P . wracajac do temtu to nalezy zworici uwage ze taki pr wiecej pomoze niz he , czy sr bo ma wlasnie debufy. Jak nam nie pr masta blasta moze w b gradach zbiera bedzki od hawk-rangerow , za to w a oddaje z nawiazka ,a w dodatku dark elfki maja najladniejsze
(.)(.) <<< a jezeli to do ciebie nie przemawia to juz nie wiem jak tlumaczyc :P

FlameHowler

Przypadlo mi do gustu twoje uzasadnienie 'dlaczego pr?' :]
Brawo :D

Ryltar

Cytatwidziałem co widziałem, miałem pvp z PR, grałem SR i cały czas miał stuna ...

Pamietaj ze moglo byc zawsze odwrotnie.Inny klocek ze PR moze ciebie zdjac jednym FC(byl taki przypadek ze HE przywalil PRowi z krytyka prawie go zabil a ten mu oddal FC i go zabil jednym strzalem).

Juz ogolnie nei lubie lucznikow bo mi net nie pozwala(juz wczoraj na allseronie bylo 1300 osob online i zaczynaly sie lekkie lagi...) bo znajac mojego farta non stop bym padal.Zreszta jak na moj gust to lucznikow za szybko mp spada ^^

Cytatmaja najladniejsze
(.)(.)

Z takimi koslawymi cyckami to ty sie wal ok^^?
Wez idz baba DE lucznik...ona wygla tak samo debilnie jak bab BD lub SK...jakos w robe lepiej wyglada...

major76

Cytat: walkerlepiej nam idze zabijanie graczy niz mobow a niestety z graczy expa nie ma ;/) Tylko nie krzyczec mi tu - eeeee bzdura ,

eeeee, bzdura, wczoraj party bishop/sws/bd/he/he/he - forest of the dead - 3h stalem na snipe-30% na 64lvl na ratex1 - a jak nie masz supportu w klanie to nie moja wina.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

KsiezniczkaPL

no już wybrałam mam he. dziękuje wszystkim  za to, że wyrażając swoje zdniae pomogli mi wybrac posatc  :poklony:  :poklony:  :poklony:  :poklony:

Ryltar

Oby ci sie gralo dobrze ^^

Cytateeeee, bzdura, wczoraj party bishop/sws/bd/he/he/he - forest of the dead - 3h stalem na snipe-30% na 64lvl na ratex1 - a jak nie masz supportu w klanie to nie moja wina.

[sarkazm]Bo to pewnie jakis lamersko-chamski pirat ze snipe trwa 3h...[/sarkazm] :_delf_5_1:

(specialnie napisalem sarkazm bo 99,9% ludzi by sie nie polapalo ^^)

walker

a sproobuj 1 x ol + 4 x nuker + Ty i idzcie np na ketra , a jak towarzystwo wykopie 70 + to imperial tomb , przez 3 godziny da lvl wbic :P no da sie expic lukiem da sie,  sws to ideal bufera dla łucznika , ale ja tam wole isc z magami i ściemniac sobie z boku  :P  (ew wylapac warcrayera i bande tyrantow w forbiden path :))

Kryko1

Siema!
Chlopaki mam dylemat bo pogralbym sobie PR ale boje sie ze bede prawie za kazdym razem dostawal stuna;/ i sie zastanawiam miedzy HE a PR
SR nie bo gralem klasa bardzo ciekawa a szczegolnie doganiania niewypalkow ]:->

Dohid

Będziesz dostawał stuna PRem ;] HE to najlepszy łucznik, uniwersalny i lekko przepakowany. imo oczywiście.