aura bolt

Zaczęty przez wujekjurek, Wrzesień 30, 2006, 09:15:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wujekjurek

może mi ktoś wytłumaczyć dokładnie na czym polega skill aura bolt - bo ja niezbyt znam anglikański. patrzyłem szukaj i nic. a na stronce lineage2.bo.pl jest napisane "Launches an Intense bolt of magical energy. MP consumption rate is low and Casting Speed Is short." - tyle to sobie mogę w grze przeczytać - mogli by w końcu potłumaczyć wszystko w dziale umiejętności, bo chyba po to on jest.
w każdym razie nie wiem o co w nim chodzi a nie będę go wypróbowywał w walce bo jeszcze mnie ktoś powali :cry:

major76

szybki cast, maly power, niski koszt mp
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

FlameHowler

Cytat: major76szybki cast, maly power, niski koszt mp

czyli idealne do dobijania moba...

System

zmniejsza przeciwnikowi casting spd.
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

FlameHowler

Cytat: System/Boardzmniejsza przeciwnikowi casting spd.

A to ciekawe....

major76

rotfl

aura bolt - Launches an Intense bolt of magical energy. MP consumption rate is low and Casting Speed Is short.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

wujekjurek

Cytat: major76

rotfl

aura bolt - Launches an Intense bolt of magical energy. MP consumption rate is low and Casting Speed Is short.
tyle to i ja napisałem na początku , ale chodzi mi o przetłumaczenie i objaśnienie tego

klocex

aura bolt - wyzwala mocna fale energii magicznej. Koszt many jest niewielki i czas czarowania krotki

Uczmy sie jezykow- przydaja sie w zyciu

A w praktyce wyglada to tak, ze jak dopuscisz moba blisko siebie to walisz z tego kilka razy. Szybko sie czaruje, wiec jest mala szansa ze mob przerwie czar. Jednak nie warto z tego korzystac jako z glownego czaru bo zadaje niewielkie obrazenia i aby zjechac cale HP mobowi musisz walnac sporo razy i mana bedzie Ci leciala szybciej niz zdazysz zliczyc. Jak napisal ktos wczesniej do dobijania lub do uzytku w sytuacjach awaryjnych

wujekjurek

Cytat: klocexaura bolt - wyzwala mocna fale energii magicznej. Koszt many jest niewielki i czas czarowania krotki

Uczmy sie jezykow- przydaja sie w zyciu

A w praktyce wyglada to tak, ze jak dopuscisz moba blisko siebie to walisz z tego kilka razy. Szybko sie czaruje, wiec jest mala szansa ze mob przerwie czar. Jednak nie warto z tego korzystac jako z glownego czaru bo zadaje niewielkie obrazenia i aby zjechac cale HP mobowi musisz walnac sporo razy i mana bedzie Ci leciala szybciej niz zdazysz zliczyc. Jak napisal ktos wczesniej do dobijania lub do uzytku w sytuacjach awaryjnych
i to jest profesjonalna odpowiedź
dzięki