Destro vs reszta

Zaczęty przez Boomer, Wrzesień 30, 2006, 06:50:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Boomer

Jak myslicie z kim Destro ma szanse ? Nie zmieszajcie mnie od razu z blotem :P, gdyby sie okazało ze taki temat juz jest,lecz ja nie znalazłem. No więc napewno z Th nie ma szans. Ci to mnie w w kilka sekund rozkładają,cięzko także z magami jednak ze Spellhowlerem udało mi sie wygrać tak samo z Elementar Summonerem. Jeśli jakis związek ma to z tym iż gram na Dragon network(może tam Destro jakis osłabiony czy co) to powiedzcie z kim ma szanse na globalu

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

Zychu

Po co tworzysz nowy temat jak mogłeś napisać w głównym o Destro? Tam zadaj pytanie, a topic do kosza.

PS. DN to prawie nie L2...

AyGo

Hmm DN to nie L2?? Chyba Ci sie cos pomylilo :p gram tam i powiem ze jest jednym z najlepszych serwow moim zdaniem (no ale nie kazdy jest taki sam) a tak wracajac do tematu to na Dragonie moj kolega ma destro na 70 lvlu i jak pojdzie na arene czy nawet gdzies expi to inne postacie mijaja go szerokim lukiem;) powaga. Z tego co czytalem na forum niektorzy pisza ze jest najlepszy do pvp (w ogóle orki bo przeciez WC tez potrafi sieczke zrobic:D) znajdz sobie temacik "PVP" tam napewno bedzie napisane...   ps troche pozno odpisuje ale nie wchodzilem jeszcze w dzial orkow sorka :))
AyGo

mik0s

Destro nie ma szans z każdą szybką klasą walącą na dystans. Reszte ownuje jak chce[, wyjątek OL].
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

Siena

Mała nieścisłość... napisałeś "z kim destro ma szansę"... łatwiej chyba powiedzieć z kim nie ma.:) Bo jak dla mnie jest on najlepszą postacią w pvp z fighterów, a jak się umie grać to położysz nawet łucznika... :]
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

mik0s

Cytato jak dla mnie jest on najlepszą postacią w pvp z fighterów, a jak się umie grać to położysz nawet łucznika... :]
Rozwin tą myśl.

Boomer

No z Fighterów tak wg mnie tez jest najlepszy. No z łucznikiem może być problem, jeśli dam rade dobiec i jeśli wejdzie stun to jest szansa żeby wygrać, ale jeśli łucznik strzeli do mnie ze stun shota i pojawia się gwiazdki nad moja głową to raczej juz łucznik wygra :P

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

Siena

Dokładnie, tak jak powiedział kolega powyżej... :D
Jeśli dobiegniesz i stun wejdzie....

A jeszcze jak walczysz na arenie to bierzesz sam łuk. Heavy majestic set(50% szanse na stuna mniejsze) i blunta do stunowania i jest całkiem duża szansa na zwycięstwo.. :D
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Ryltar

Shillien Knight:
Majestic Heavy
Dark Legion Edge SA:Rsk.Focus
Darc Cristal Shield
Dyes:
+3 STR -3 CON +2 DEX -2 CON +3 WIT -3 INT

Zajelo mi 5 minut ubicie Destroyera...weic nie jest najlepszy to zalezy tylko od gracza i jak doswiadczony jest przeciwnik.

mik0s

Hehe... Życze miłych wrażeń z podbieganiem.

imperatyw_kategoryczny

Cytat: newmateuszHmm DN to nie L2?? Chyba Ci sie cos pomylilo :p gram tam i powiem ze jest jednym z najlepszych serwow moim zdaniem (no ale nie kazdy jest taki sam)
DN ma tyle wspolnego z l2 co to forum z radiem maryja

Cytata tak wracajac do tematu to na Dragonie moj kolega ma destro na 70 lvlu i jak pojdzie na arene czy nawet gdzies expi to inne postacie mijaja go szerokim lukiem;) powaga.
Moj kolega wyciska 130 na klate. Jak wchodzi do pubu wo wszyscy omijaja go szerokim lukiem. Powaga.

Ryltar

Ja ide przez ulice to mi ludzie sie klaniaja bo jestem krolem Zamundy...Powaga...Ta kazdy zna twojego kumpla ze jest pr0 h4x0r itd.Dragon to nie L2 kolejna rzecz.Nawet niech bedzie kozakiem to zawsze znajdzie sie silniejszy i mu nakopie a dzien dziecka sie skonczy.

Cyceron

CytatMoj kolega wyciska 130 na klate. Jak wchodzi do pubu wo wszyscy omijaja go szerokim lukiem. Powaga.
Ale wyczyn, niema co... 130... Powiedz koledze, żeby wziął 50 kg i wyciśnie 200 razy ostrym tempem, to sie zesra, a nie zrobi.

CytatNawet niech bedzie kozakiem to zawsze znajdzie sie silniejszy i mu nakopie a dzien dziecka sie skonczy.
Np. ja? Waże ledwie 70 przy 183 i wycisne z 60. Technika, szybkość, kondycja! A poza tym, każdego zabije ten kto szybciej wyciągnie broń.

CytatTo idź się wypowiadać na forum DN, a tutaj zniknij i przepadnij.
Czemu? Ja lubiej ak się kłócicie na temat tego serv'a , to takie słodkie.
Heh.. lepiej niech będzie ten serwer chciaż jeden, przynajmniej osoby, które lubią pomysły admina tamtego serwera się podobają mogą grać z satysfakcją i każdy zadowolony, tylko wy szukacie igły w stogu siana...

primabolan

Z moich obserwacji(nigdy nie gralem Destroyerem)Destro nie ma zbytnio szans z Nekro,SH i innych magow,wiem wiem to wszystko ZALEZY ale wg mnie destro to dobra postac typowego KOKSA heh kojazonego z WIELKA ZABAWKA w dloniach,lekkie dziecinstwo i ciezkie zabawki(like zariche hyh)...Postac fajna i z tego co widze nie nudzi sie tak jak OL(mialem i moge smialo powiedziec ze fajna postac i ciesze sie ze to ORC :) )...Chcesz byc widoczny bierz Destro,chcesz ROBIC KUKU bierz Destro,...

:shock: Ekhm kto ile i ile razy wycnisnie ? Hmmm i po co to ? Wg mnie kazdy kto sie tym chwali niech sie pochwali ile wezmie na"martwy ciąg"albo tak jak przedmowca lecz wyciskanie malymi dropsami nie bawi mnie...Sam bawie sie w sporty siłowe,kick box i muai thai odstawilem bo czas nie pozwala robic to co lubie niestety ale wracajac do malego offtopu na "temat"wyciskania,sam moge krzyknac biore 110kg i co z tego,nawet na trzy powtorzenia pelne i kolejne pytanie co z tego...Sam stawiam na sile / wytrzymalosc / mase w takiej kolejnosci a wiec 190 cm 91kg prawie suchej masy ale CO Z TEGO,moge za dwa miesiace wziac nawet te 130 kg a po co?Taka fota po powrocie z imprezy czyli nie potreningu,nie ma efektu napompowania...I nie chwale sie ile mam w klacie,na lapie bo po co?Pozdro

:oops:
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

AyGo

A my tu rozmawiamy o gosciach co na klate wyciskaja hgw ile czy o L2?? @Boomer sie spytal o destro i jego pvp i probowalem mu odpowiedziec bo gra na tym samym serwie co ja wiec niew iem po co te hasla z tymi pakerami-ciotami?? Mowie to co widze, nie gram destro ale jak juz wyzej pisalem qmpel gra i chwali wiec @mperatyw_kategoryczny nie chwal sie tak tym swoim koelszka bo jakos nie robi to na nikim wrazenia.
AyGo

Solar

Cytat: newmateuszA my tu rozmawiamy o gosciach co na klate wyciskaja hgw ile czy o L2?? @Boomer sie spytal o destro i jego pvp i probowalem mu odpowiedziec bo gra na tym samym serwie co ja wiec niew iem po co te hasla z tymi pakerami-ciotami?? Mowie to co widze, nie gram destro ale jak juz wyzej pisalem qmpel gra i chwali wiec @mperatyw_kategoryczny nie chwal sie tak tym swoim koelszka bo jakos nie robi to na nikim wrazenia.
Wiarygodnosci ludzi ktozy biora swoje info od "kolegow", "kuzynow" czy innych wymyslonych bez imiennych osob jest napewno Ogromna  :D  :D  :D
A co do tego z kim Destro ma szanse. Odpowiedz jest prosta z kazdym. To wszystko zalezy od tego czy jest sie Noobem czy nie :D

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Ryltar

Nie z kazdym.Cierpi na ten sam problem co Warlock czyli maly DEX.Ma malego speeda wiec szybkie postacie (TK,SK,SR,PR) go luzem biora na dystans.Do maga tez moze nei podbiec zwlaszcza jak mu zarzuci slowa.Niby mozna wziąć dobra bizuterie ale to i tak nie zawsze pomaga.

Padz0nk

Widze ze kazdy z wasz patrzy na Destro jako na postac hand to hand no i oczywiscei to blad :) Jezeli chcesz uzywac destro do PvP to musisz miec luk. Gdy  z lukiem an frenzy destro kogos trafi to w tym momencie koncz sie pvp. Jedynei z kim destro nie ma praktyczeni zadnych szans to wedlug mnie nukerzy, a dokladniej sleep ktory w destro wchodzi praktyczeni zawsze.

MonT

W c5 niestety ten luk na frenzy slabszy zdziebko.. ale i tak trzeba miec luk do robienia kuku ^^

Cyceron

Ale często trafia tym łukiem? Bo przecież, niema skilli na bow'y...

Dohid

Łucznik ma Bow Mastery, co nie znaczy że zwiększa mu to accuracy. Trafia jak każdy inny a nawet słabiej ze względu na mały DEX, a sam łuk ma mały acc. Także będzie trafiał tak jak dwarf, czy knight z łukiem. Podobnie.

Flauros

Poza tym nie ma long shot etc. wiec musi dosc blisko z tym lukeim podejsc :P
Ciągle mam -przed oczami głodnych władzy,
zimny wiatr czarnych koszul nową armię pcha !!

Inidriel

Jak sztylecik albo łucznik włączą Ultimate Evasion to Destro długo sobie z łuku nie postrzela :)

Flauros

Co racja to racja ;) :P Albo inaczej - strzelac bedzie dlugo bo tak szybko hp mu nie pojada, ale skutek tego jego strzelania bedzie marny :P
Ciągle mam -przed oczami głodnych władzy,
zimny wiatr czarnych koszul nową armię pcha !!

Ryltar

Nalezy dodac ze Frenzy nie bedzie tam dawal 300% wiekszy atak tylko 150% z lukiem wiec sobie darujcie luk...Destroyer jest do obijania tankow a nie do walczenia z lucznikami lub magami...to jest debilizm jak na chama stara sie zabijac klasy z ktorymi mamy male szanse.