Hatchling jak expic ??

Zaczęty przez NightFire, Maj 29, 2006, 11:55:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NightFire

hmm przeczytałem dobrą metode expienia w party kolo bije smoczek z nim a Ty sie nieruszasz wtedy hatchling dostaje cały exp ale go dochodzi po 2% ?? naprawde nieda sie szybciej ?? a to dopiero 40 lvl jego ...
PiK

Ryltar

Tak jest wolno chociaż ja jak grałem na Allseronie Warlockiem w 2 tygodnie zarobiłem 13kk za trening smoków :>

NightFire

Ryltar w ile m/w expiłes smoka ... btw ja gram na moblu z rate 5 :)
PiK

Ryltar

Ja na x2 expienie smokiem do 45 zajęło mi 6 dni a do 48 7 dni drugiego.

Dimitron

to ty się przeprować na addiction (rate 35) i mi smoka na 55 poexp ^^

BartSH

WItam ja polecam tak najlepiej jesli masz kumpla maga algo sam grasz magiem. Szukasz moba co bije tylko magia a nie fizykem kumpel daje mu silence a smoczek go zabija mob mu nieodda bo ma zaprogramowane aby bic magia a ma silence to niemoze i smoczek spokojnie go zabija nawet jak jest silniejszy od niego pozdro
SH-68 lvl
Server-Benkai raty 4-5-6

rafihackero

Zależy jeszcze gdzie expisz... im wyższy lvl ma twój kumpel tym idziecie na lepsze moby i więcej expa leci. Ja na przykład gram ES i mojego smoka dałem kumplowi. następnie zabijałem grupkę barif + barif's pet, kumpel nasyłał mojego smoka tak żeby każdego moba udeżył choć raz. To wystarczy. Następnie mój unicorn dokańczał sprawe z mobami i za taką grupkę mobów hatchling dostawał 20 % expa. Mój kumpel oczywiście nic, ale zgodził się na to bo potem ja jemu expiłem smoka :D wyexpienie do 45 lvl zajmuje nam godzine (serwer 30x) a potem do 55 lvl to już 2 dni :/ Aha, dla wiadomości grupki barifów można spotkać w Gigants Cave. pozdro

Bled

Albo tak ze bierzesz z kims pt i nic nie robisz tylko on wali i twoj smoczek i idzie fifti fifti XD

rafihackero

No właśnie o tym tutaj wspomniałem. Ja z moim unicornem, a mój kumpel z moim smokiem. Ja zabijam moby unicornem, a kumpel tylko nasyła smoka. i exp idzie 50% do mnie i 50 % na smoka. a wiadomo że im wyższy lvl mobów tym więcej expa i tym szybciej smok lvluje. pozdro

Myszon

A mi kumpel powiedzial zeby hatchlinga sobie od razu w stridera zmienic i potem go expic ale nie weim czy tak sie da ??? bo slyszalem ze trzeba nim dobic 55 lvl ??czy to prawda prosze o odpowiedz :cry:  :cry:  :cry:

Siena

Nie ma tak łatwo. Najpierw 55lvl potem strider.  8)
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

patryk1

moja metoda expienia chathlinga to taki ze iden na np fog nie warzne czy se radzisz czy nie bierzesz kogos na party i podbierasz exp chathlingiem dla kolesi poza partami . w efekcie chathling po 4 h ma 78 lvl :dw_3_1: :dw_3_1:
ya