Problem z wyborem postaci

Zaczęty przez Dehumanizer, Listopad 15, 2006, 10:55:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dehumanizer

Witam,

Mam, a właściwie mój kolega ma, dziwny problem. Na ekranie wybierania nie może wybrać swojej postaci. Po wpisaniu loginu, hasła i wejściu na serwer (Dragon 15x na DragonNetwork) ma coś takiego:

Stało się to po tym, jak został rozłączony z serwerem podczas prowadzenia sklepiku. Po zalogowaniu ponownym ma to co na obrazku, czyli martwa postać bez żadnych statystyk i z zaciemnionym startem.

Na forum nie znalazłem podobnego problemu, może źle szukałem... W każdym razie, z góry dziękuję za wszelką pomoc.

Cubu$

Witam.

W simie nie mam pojecia co moglo sie stac z Twoja postacia...

Hm widze ze stworzyles inne postacie moze napisz do adminow co sie dzieje i oni cos zrobia? (chyba ze juz to zrobiles) Ale wydaje mi sie ze ty w tym przypadku duzo zrobic nie mozesz.

Nie wiem.

Pozdrawiam i sorka ze nie pomoglem...

Dev

twoj kumpel musiał sprzedawać w miejscu niedozwolonym takim jak schody, GK itd ...
To jest prawdopodobnie kara za to, ale to minie
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Dehumanizer

Cytat: DevouringOne w Listopad 15, 2006, 11:24:17 PM
twoj kumpel musiał sprzedawać w miejscu niedozwolonym takim jak schody, GK itd ...
To jest prawdopodobnie kara za to, ale to minie

Właśnie natrafiłem na to na forum DragonNetwork... To jego pierwszy ban, długo to może trwać? 1 dzień? 2? Czy pisać do adminów z pytaniem, ile będzie trwał, czy grzecznie czekać? Swoją drogą, nigdy bym nie pomyślał, że nawet do umiejscowienia sklepów jest regulamin... I żeby od razu ban?

Dev

nie wiem, ja nie gram na drakeage II (czyt. Dragon Network). w ogóle kto wymyślił kary za stawianie sklepów w miejscu nie dozwolonym. Ani na retku ani na każdym szanującym się privie nie ma czegoś takiego ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Polgara

Cytat: DevouringOne w Listopad 15, 2006, 11:30:28 PMw ogóle kto wymyślił kary za stawianie sklepów w miejscu nie dozwolonym. Ani na retku ani na każdym szanującym się privie nie ma czegoś takiego ...

I tu sie mylisz własnie na retailu wymyslili kary i na wiekszosci privów tez sa

Na retailu kara za handel w niedozwolonym miejscu polega na przesuniecu postaci w inne miejsce
http://www.lineage2.com/tip/tip_3.html
Stores that contribute to blocking hallways, arches or passages in peace zones are subject to being relocated by GMs.

Sklepy, które przyczyniają się, do blokowania korytarzy, przejść albo strefy GK( teleportu), będą przemieszczone przez GMs.