Quake III Arena

Zaczęty przez slepy13, Październik 03, 2006, 07:39:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

slepy13

Gra ktoś w to jeszcze :?:
Może by tak kiedyś jakąś partyjkę :?: :P
Ja osobiście dawno niegrałem :-)

System

Łooooooo jeeeeny.......ta gierka mnie kiedys duuuzo wciagala....do dzis zw nia czasami gram .... ponad 2 latka gram w nia i duuuzo sie przeszlo z ta gierka....aaaaaaaahhhhh :roll:  :rotfl:
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

bartek0700

Q3 to super giera singel pleier przeszłem na najwyszym poziomie  :D  ale ludzie na necie  :?  to normalnie mordercy czasem nie wiem z kond dostane kulke w łep  :D  ale pograci moge tylko powiedzcie mi gdzie i kiedy :hu_5_1:

Cyceron

q3 rox! Jeden z klasyków, dzisiejsze gry nie mają już tego klimatu. Czasami pykne sobie ;] .

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

xiaoxiao

A wy  nie wiecie gdzie można go sciągnąć??Albo chociaż kupić??

Cririus

q3 chyba raczej już nie kupisz (przynajmniej ja w sklepach nie widze). Mnie ta gra jakoś nie podoba. Strasznie drażni mnie w tej grze to że chat pokazuje u góry...zawsze te wszystkie strzelanki mają na dole....Ale tak czy siak ta gra dla mnie to shit.
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

slepy13

Cririus

Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

Cyceron

Cririus

A ty tam się nic nie znasz :P

Cyceron

Ja sie nie znam  :( .

Nie to ty nie masz gustu :P .