Czy podoba Ci się nowy wygląd i skrypt forum?

Zaczęty przez Dohid, Listopad 13, 2006, 05:25:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy podoba Ci siê nowy wygl±d i skrypt forum?

Tak
26 (50%)
Nie
30 (57.7%)

Głosów w sumie: 52

Scroller

Naprawde zauwazylicie jakas roznice w ilosci spamu przed i po usunieciu licznika postow?

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Soulern

Już to było kiedyś wyjaśniane, dlaczego lepiej jest bez licznika postów. Zresztą, posty możena zobaczyć, wchodząc na czyiś profil ^^ Gwiazdki mogłyby zostać. Jeszcze co do rzeczy, których mogłob nie być lub mogłyby być: Po pierwsze, reklamy google zasłaniają menu "szukaj" i "podręczne linki" po rozwinięciu. Po drugie, link do strony głównej powinien być też na dole strony(link wyłącznie na górze bardzo utrudnia korzystanie z forum, kiedy po przeczytaniu wszystkich postów ze strony trzeba przewijać wszystko do góry, aby wyjść z topicu).

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Cririus

Uhuhu...

Długo mnie nie było na tym forum i widze całkiem pozytywne zmiany :)
Podoba mi się nowy wygląd forum oraz jego funkcje.
Jest więcej opcji przy pisaniu postu co mi się bardzo podoba.
Ogółem jestem na TAK.
Dobra robota SAL :D
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

UrShak

Cytat: di_kamilo w Listopad 19, 2006, 01:29:28 PM
Nowe forum jest lepsze, bardziej czytelniejsze, kolory też są ok.
posrało ?:ork_5_3:
//Nawet bardzo - ban na 2 dni

Cubu$

czmu od razu twierdzisz ze go posralo? :> Niektorym sie podoba niektorym nie. Zycie.

UrShak

ban ?  :| 
za co ?

Cubu$

Za chec do zycia i milosc do ojczyzny :P Mnie sie wydaje ze a chamska odpowiedz :P

mussaszi

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

primabolan

:oops: pisze po raz drugi w tym temacie,nie chcialem edytowac poniewaz po malu,po malu zmienilem zdanie i przekonal mnie nowy "dezajn i imicz" (  :drool:  ) forum a wiec moj + na wyglad i skrypt:
a) szybciej dziala (widac pod ff )
b) troszke kolorki ale za to przejrzystoc i prostota w jednym czyli powiedzmy taki hmmm fiat 126p z silnikiem HONDY CBR 900 RR :) pozdrawiam
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Dev

taa, mi też pasuje, ma kilka fajnych bajerków, nawet idzie sie przyzwyczaic, ale stary phpbb był najelszy :(
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Cririus

Ja tam za wielkiej różnicy nie widze :)
To i To mi się podoba :)
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

Cubu$

Dla mnie teraz jest lepiej zbyt czeste zmiany sa zle. Ale czasami zmiany musza byc.

Cririus

O tak... :D

Forum jest dla mnie wspaniałe dzięki nowym funkcjom :D
Lecz jest jego jeden minus. Gdy wychodz się z forum zostaje sie od razu wylogowanym, a ustawia się opcje 'zaloguj zasze'  :?

mussaszi

Cytat: Cririus w Listopad 21, 2006, 07:45:19 AM
Lecz jest jego jeden minus. Gdy wychodz się z forum zostaje sie od razu wylogowanym, a ustawia się opcje 'zaloguj zasze'  :?

No i dobrze ty pewnie piszesz w domu ?
A wyobraź sobie że ktoś pisze w kafejce lub pracy i zapomniał by sie wylogować :( stary to porażka by była ktoś by powypisywał jakieś bzdury na twoim koncie i co wtedy ?
Podam wam przykład z innej beczki-kolega kiedyś w kafejce chciał tylko sprawdzić poczte i allegro był jakieś 30 minut i sie nie wylogował,ktoś wlazł po nim akurat na allegro i dla żartu kupił na jego konto sprzęt elektroniczny za ponad 3 tysiące  :o :cry:
Na nic zdały sie odwołania bo aukcja się zakończyła.
Kolega dostał negatywa a gościu sprzedający musiał zapłacić prowizje od sprzedaży.

L2 EPI
subka Titan lv 77+

Saladin

A mnie loguje auto O_O macie włączone cookies?
Nie udzielam pomocy przez PM...

serdel

Cubu$

Cririus

Super...niby 'pad' mi działa (bo to cud) :D A logowanie nie zabardzo... :?

mussaszi

Cytat: serdel w Listopad 21, 2006, 05:09:33 PM
Cytat: Saladin w Listopad 21, 2006, 03:32:57 PM
A mnie loguje auto O_O macie włączone cookies?
Mnie rowniez :)

Ja też sie loguje automatycznie ale pisałem o wylogowywaniu jak sie pisze poza domem  :)

L2 EPI
subka Titan lv 77+

Kirdan

A ja dalej nie moge przenosić tematów do innych działów... >.>

Inidriel

Coraz mniej skarg i lamentów ... :) Chyba przyzwyczajacie się do nowego image forum :)

Drammer

Forum fajne lepiej wyglądało tamte ale tu jest więcej opcji fajnie jak by był SB i +/-

mussaszi

Cytat: Inidriel w Listopad 22, 2006, 02:47:10 PM
Coraz mniej skarg i lamentów ... :) Chyba przyzwyczajacie się do nowego image forum :)

:D człowiek sie do wszystkiego przyzwyczai :P

L2 EPI
subka Titan lv 77+

UrShak

Cytat: Inidriel w Listopad 22, 2006, 02:47:10 PM
bo kazdy juz wyrazil swoje zdanie ;)

slepy13

IMO ze dwa skiny by się jeszcze do wyboru przydały ;-)