Witaj
Gość

Wątek: co sie dzieje NIEPOROZUMIENIE  (Przeczytany 8861 razy)

• Pochwał: 1

• OSmember!
Odp: co sie dzieje NIEPOROZUMIENIE
« Odpowiedź #50 dnia: Marzec 12, 2007, 06:43:30 pm »
"szaraki bez kasy"
ani nie miałem na myśli oszczędzania w grze ( looooooooooool ) ani w rl ;P to miało zobrazować, że nie jestem taki "inny" który by płacił real kase za jakieś nieistniejące rzeczy, nierealne, których nie moge dotknąć. To już wolę zabrać dziewczynę na weekend do SPA, albo zafundować kolację w jakiejś dobrej restauracji, buehehee

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #51 dnia: Marzec 12, 2007, 07:12:16 pm »
OK TERAZ TAk: DZIEW... KOBIETY, BIERZCIE PRZYKLAD Z LOTTY I OBCIAGAJCIE GMOM TO WYGRAMY KAZDY SIEGE!!! a na powaznie dla mnie pro graczem jest ktos kto nie to ze ma suba i nie to ze ma s grade ale ten kto hmm potrafi grac i np. jak w saint bylem z nutterem w party i zobaczylem z jakim trainem lecial (z polowa necro :D) to myslalem zeby juz soe wlanczac i bil sam z bishopem i rozjjebal wszystko O_o czlowieku na 72 dostalem jakies 30% !!! w 4 osobowym party !!! albo taki ziuuum artofpvp lub aresnova to sa ostatnie sqrvisyny na servie ale grac to -_-'iscie potrafia i sa pro. a poza tym kazdy noob mowi jak ty :P tonacy brzytwy sie chwyta

Wiesz co, WARN.

« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2007, 12:09:38 pm wysłana przez System/Board »

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
« Odpowiedź #52 dnia: Marzec 13, 2007, 05:24:32 pm »
tonacy brzytwy sie chwyta

Wiesz co, WARN.
dobra to juz wiemy kto jest tonący a kto juz zatoną.....

OBCIAGAJCIE GMOM
GM KotenkA specially....

ani nie miałem na myśli oszczędzania w grze ( looooooooooool ) ani w rl ;P to miało zobrazować, że nie jestem taki "inny" który by płacił real kase za jakieś nieistniejące rzeczy, nierealne, których nie moge dotknąć. To już wolę zabrać dziewczynę na weekend do SPA, albo zafundować kolację w jakiejś dobrej restauracji, buehehee
  Masz racje... Dziwie sie że ludzie wydają kase na coś co może przestać istnieć w każdej chwili i to niezależnie od nich :D wiele rzeczy można osiągnąć ale potrzeba czasu i chęci :D Jest przecież jakiś odsetek ppl z lollypopem która kupiła go na trade :D i nie ukrywam że chciałbym wiedzieć jaki... tak z ciekawości
« Ostatnia zmiana: Marzec 13, 2007, 06:28:10 pm wysłana przez Daab »

• Pochwał: -4

« Odpowiedź #53 dnia: Maj 27, 2007, 06:13:17 pm »
"carnagiem +qr+25"  istnieje takie coś jak carnag +qr    :shock:

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #54 dnia: Maj 27, 2007, 06:25:49 pm »
ten carnage huntera jest +25, na dodatek +qr (kolejny dowod na to ze dla drejka nie ma rzeczy nie mozliwych) - prawdopodobnie najlepszy luk na serwerze, w pvp nawet lepszy od draconica rozowego
Jeszcze jakieś pytanie ?? :P

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...