Pedofil rozstrzelany na oczach setek ludzi

Zaczęty przez Madith, Lipiec 07, 2009, 06:58:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Imker

Cytat: Hermit w Lipiec 09, 2009, 02:52:56 PM
A morderców, takich którzy zabili więcej niż jedną osobę posłałbym wszystkich na krzesła, od razu byłby miejsca.
qft
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Bled

Zovi

Z wiezieniami to jest tak, że jak trafi tam złodziej, to on już nie ma większej szansy na prace po wyjściu z więzienia, bo i tak go nikt nie przyjmie, więc nawet jak by chciał, to musi kraść znowu, żeby mieć pieniądze/coś do jedzenia.
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Mlor

Cytat: Zovi w Lipiec 09, 2009, 10:33:28 PM
Z wiezieniami to jest tak, że jak trafi tam złodziej, to on już nie ma większej szansy na prace po wyjściu z więzienia, bo i tak go nikt nie przyjmie, więc nawet jak by chciał, to musi kraść znowu, żeby mieć pieniądze/coś do jedzenia.
Heh, troche naginam, ale to samo mozna powiedziec o mordercy. Go tak samo nikt nie przyjmie do pracy, poniewaz kazdy bedzie sie go bal. Morderca nie mogac znalesc pracy, bedzie musial znowu "ubrudzic rece" i poprzez zabijanie ludzi wzbogacic sie.
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Slomek

Jestem za karąsmierci zdecydowanie. Zabicie takiego psychola to nic innego jak ochrona społeczeństwa. Taki człowiek nie bedzie potrafił funkcjonowaćw społeczeństwie mimo długiej resocjalizacji. Śmierćna miejscu, kulka w łeb bez sądów :P
Druga sprawa gdy taki pedofil trafi do więzienia to możecie być pewni ze współwięźniowie odpowiednio go ukarzą za jego zbrodnie.
Jednak był kiedyś incydent
Facet trafił do ciupy pod zarzutem molestowania dzieci na 25 lat. Nie przyznał się do winy. W wiezieniu był bity i cwelowany. Po 6 latach prokuratura odkryła ze facet ten był niewinny. Zaproponowano mu 5mln zł odszkodowania a tylko powiedział ze za to co mu w wiezieniu robili to 20 jest za mało.

Jednak są to przypadki znikome i bardzo rzadkie. Przytrafil sie on pare dobrych lat temu wiec myśle ze w dzisiejszych czasach nie bedzie miało to miejsca. Groźba kary śmierci na pewno ostudzi niektórym zapędy.

IMO gdyby mojemu dziecku coś takiego się przytrafiło bez wahania zabiłbym tego faceta...
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Kll

Jak widze wiekszosc popiera kare smierci wymierzana na pedofilach, tlumaczac to czesto ekonomia. A mozna przeciez takich delikwentow wykorzystac przed smiercia. Niejaki towarzysz Stalin z powodzeniem stosowal obozy reedukacji przez prace, ktore przy wyrokach wiekszych niz 10 lat oznaczaly w praktyce wyrok smierci z powodu morderczej pracy.Tlum by byl zadowolony krwawa kara, a panstwo mialo by tania sile robocza.Oczywyscie trzeba by jedynie wycofac sie z paru traktatow i znalezc sie w polityce i stosunkach miedzynarodowych na pozycji korei polnocnej :).
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Jaki Ganh

Nie pamiętam gdzie, a, w krajach arabskich, za kradzież odcinano rękę. Moim zdaniem, za gwałt powinni odciąć mu 'męskość'. Bez żadnych znieczuleń, ale też tak, aby go nie zabić. I tyle. Sprawa paskudna. Mimo, że nie jestem zwolennikiem kary śmierci, ale taki człowiek na to zasłużył.

Szukam serwera...

Solar

Cytat: Jaki Ganh w Sierpień 15, 2009, 06:15:58 PM
Nie pamiętam gdzie, a, w krajach arabskich, za kradzież odcinano rękę. Moim zdaniem, za gwałt powinni odciąć mu 'męskość'. Bez żadnych znieczuleń, ale też tak, aby go nie zabić. I tyle. Sprawa paskudna. Mimo, że nie jestem zwolennikiem kary śmierci, ale taki człowiek na to zasłużył.
W Europie też odcinano w średniowieczu

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Zovi

Cytat: Solar w Sierpień 15, 2009, 06:45:07 PM
A ludzie i tak kradli i tak :wink: .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Hermit

Cytat: Zovi w Sierpień 16, 2009, 01:55:28 PM
Cytat: Solar w Sierpień 15, 2009, 06:45:07 PM
A ludzie i tak kradli i tak :wink: .
Gowno prawda, wyobraźcie sobie, że ktoś was oskarży o gwałt (o co wcale nie jest trudno) i zostaniecie uznani za winnych. I co? Dalej będziecie krzyczeć odcinaniu?
Już wolałbym kare śmierci, powaga :D
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

YoungPadawan

Cytat: Hermit w Sierpień 16, 2009, 09:22:22 PM
Już wolałbym kare śmierci, powaga :D
qft. albo naprawdę dobrego chirurga, który przymocuje co ucięte tak, żeby działało : u
I'm offline.

Slomek

Albo wprowadzic taki typ więziennictwa jak na Madagaskarze. Jesli delikwent trafi do więzienia to żyje z tego co mu rodzina przyniesie. Jesli rodzina o nim zapomni... no cóż ;]
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Mlor

Cytat: Slomek w Sierpień 17, 2009, 09:34:27 PM
Albo wprowadzic taki typ więziennictwa jak na Madagaskarze. Jesli delikwent trafi do więzienia to żyje z tego co mu rodzina przyniesie. Jesli rodzina o nim zapomni... no cóż ;]
Jestem za.
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Materid

Nie wiem czy wiecie ale ta kastracja o ktorej sie mowi to jest kastracja chemiczna i nic wam nie ucinaja tylko poprzez leki obnizaja poped ;P
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

pr2n

Praca na Syberii/w kamieniołomach po min. 10h do końca życia, aż padnie z wycieńczenia. 

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem

Hermit

Ja proponuje w ogóle wybić połowę populacji, tyle się tego namnożyło >.<
ps tak, zacznijmy ode mnie ;)
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryane

Cytat: Hermit w Wrzesień 27, 2009, 09:24:40 PM
Ja proponuje w ogóle wybić połowę populacji, tyle się tego namnożyło >.<
ps tak, zacznijmy ode mnie ;)

Poczekaj na kolejna wojne i sami sie wybijemy

YoungPadawan

w sumie...20 lat pokoju więcej nas czeka, nie więcej.
I'm offline.