Van Holter czy Lancer?

Zaczęty przez Takumi, Luty 21, 2011, 03:45:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Ja pier.. wam się serio nudzi

Lancer: Stoi dużo dłużej od VH.
Rynek: Rozwinięty = dużo i tanio.
Ludzie: Sporo z dobrym sprzętem i wysokim lvl'em ale też nie można narzekać na brak low-mid lvli.
Side: 3 na serwerze.
Polacy: 2 klany.

VH: Najnowszy serwer, stoi jakieś 2 mieś?(nie pamiętam)
Rynek: Jako, że serwer jest świeży rynek raczej nie jest przepełniony itemami(Co do cen to niech wypowie się ktoś kto tam gra)
Ludzie: Serwer jest świeży ale i tak już są ludzie 84+ z vesperami itp. większość community stanowią raczej gracze 70-80
Side: niech ktoś ogarnięty w polityce VH się wypowie.
Polacy: z tego co wiem to są 2 aktywne consty.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

TakWiem

co komu po vesperach skoro są bez SA i atrubutu? Wszystko zależy od ogarnięcia CP. Ceny strasznie spadają i zaczynają się wyrównywać na VH, 4 dni temu kamyczki skupywali po 1,8kk teraz po 900k...A ceny broni , armorów sa wysokie z prostego powodu, rynek nie jest przesiąknięty rzeczami jest ich stosunkowo mało. Trzeba się pomeczyc całym konstem by kupić choćby taka AM-ke 150 bez SA 180kk. Dla mnie osobiście to jest duży plus tak powinna wyglądać gra, a nie byle solista wbije 76 i już go stać na bron i armor. Gra się w ta grę długo bo przeważnie do czegoś się dąży, a jak wszystko przychodzi zbyt łatwo staje się nudna.

Isharus

ruskie farmery sa nie do dogonienia? ja specjalnie zacząłem grać na tym serwie z opoznieniem, zeby dac tym noobom fory..
Lancer - Damoon GK 85/75/75/75 sold
VH - Damoon ES 80/65 emo quit
Core - Damon  SD sold
Lilith - Damon Hierophant 99/95/80/80

kabulek

ceny na VH są tak jak zawsze na odwrót - najdroższe są A/S grade, najtańsze S84 (30kk za kończyny)
kamyki jak na 2 miesiące tanie jak barszcz, AM czystą można kupić za mniej niż 100kk
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))