Witaj
Gość

Wątek: Sub dla Warlorda  (Przeczytany 4751 razy)

• Pochwał: 0

Sub dla Warlorda
« dnia: Styczeń 15, 2007, 08:54:52 am »
siemka gram na Dragon i nie mam pomyslow jaka sube wziac dla warlorda. WL/DA czy moze WL/PP czy moze cos innego o.O ?

Odp: Sub dla Warlorda
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 15, 2007, 02:35:46 pm »
eeee wedlu mnie rób wl/th potem switch na th/wl
sprawdzona duzo hp evasion...battle roar itd :p

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 16, 2007, 12:00:07 am »
a czemu nie DA, biorac DA mamy magic res, hamstring, ud deflect arrow i te jego self bufki ;P a biorac TH hmmm lepsiejsze krytki, dash bost hp , evansion ue
biorac DA mozna wiecej wytrzymac na siegu a TH wpadniemy w grupke i jak kamikadze walimy stunami ^^

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 16, 2007, 11:26:28 am »
Mi tez podoba sie pomysl z th/wl  :P

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 16, 2007, 03:24:53 pm »
wl/da albo wl/th . ja mam wl/da i to jest postac dobra na obie zeczy :) jak nm wstanie a ma to byc na dniach to dam ci fotke ze statystykami

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 16, 2007, 05:15:31 pm »
Maciek powiedzmy sobie szczerze moze jest to fajna postac do tankowania ok ;) ale do pvp....hmm cieniutka niby hp,def ale wolny,malo p atack...mam wymieniac dalej :>?...ok pantera na 2 hity.....ogolnie postac fajna na rb..ale na pvp..raczej nie :)

« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 16, 2007, 08:10:48 pm »
kamila pvp jak server wstanie :> mowisz malo atk.spd?? 1.5k na tanka to malo ?? nie sadze. glowna wada tego suba jest jego predkosc :/

a tak btw: kamillo pokazales na dragonie co potrafisz XD
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2007, 08:15:07 pm wysłana przez dombek »

« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 16, 2007, 08:12:59 pm »
to WL/TH lepszy w pvp a WL/DA na RB itp hmmm
wlasciwie to WL/DA wyadje mi sie ze ma wieksze szanse z nukami (wiekszy m.def) i wytrzyma troche wiecej ale co mi da evansion na siege jesli skile i tak trafiaja ? o.O

« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 16, 2007, 09:17:23 pm »
zalezy od serwera, bo niby po co ci duzo evasion na serwie gdzie 75% populacji to magowie? jak na serwie 75% to postacie typu p.atk to wtedy sie opyla th/wl. po 2 light armor mastery sie stakuja co tez zwieksza p.defa jak masz lighta
a nie pomyslaliscie o wl/he? jak sie frenzy odpali z jakims dobrym lukiem to lol
albo wl/warlock - postac z najwieksza liczba hp w l2, 12k hp na full buffie x2 = 24k - zadzisz z takim hp :) no chyba ze znowu jakis bug z tym transfer painem bedzie...

wl/th na pvp
wl/da albo wl/pal na bossy itp.
wl/he jak lubisz miec ludzi na 1 hit
wl/warlock jak lubisz miec duzo hp
wl/szywtko inne - jak masz wyobraznie
infinite........................

« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 17, 2007, 07:02:54 pm »
rob wl/da  :)
Lolitabuff - bishop/sorcerer
kos4u - sh/ps
nm x30
clan - Avatars

« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 17, 2007, 07:42:56 pm »
porazka ludzie znacie sie jak kura na pieprzu ile wy w ta gre gracie? 2 miesiace? :| to jest dragon! th/wl rzadzi, rozwalil mnie bez straty cp a mam tyrant/ol ^^ wiec sorry ale th/wl ma hm = prawie 2k atk speed i 8k hp + 4 k cp to jest nie do rozwalnia bay the way wl ma skille na heavy mastery i skilla ktory obniza p atk, skill ktory dodaje atk speed i rozne inne wiec sorry ale nie znacie sie da/wl to jest zajebista sprawa do tankowania chociaz lepsza to da/warlock wiec bierz th/wl i nie pitol nie sluchaj reszty bo tym da/wl nikogo nie rozwalisz chyba ze samego th^^

« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 17, 2007, 08:59:11 pm »
Ostro przesadzasz z tym th/wl, wielu ludzi robiło te subki przed c4 a teraz chcieli by je zamienić na th/da albo wl/he, i co do tyranta/ol to powinien go rozłożyć bez problemu (w heavy z włączonym soul guard pewnie masz z 1,8 p defa i tez całkiem ładną ilość hp i cp)

« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 17, 2007, 09:36:20 pm »
thangodrim miales taka postac ze tak uwazasz?? takiego suba jak ty masz zabilem jako zwykly da wiec sory,... ale jak nie masz takiej klasy i nie miales okazji jej widziec w akcji to prosze o niej zle nie mowic :P

« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 18, 2007, 10:03:29 am »
gram na dragonie rok, napewno przemknela mi sie nie 1 postac przed oczami a mojego suba polozysz da? chcesz sprawdzic pm w grze Fiodooor ;]

« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 18, 2007, 02:07:33 pm »
hehe nie gram na dragonie za duzo tam jedi biega( jesli nie wiesz chodzi mi oewapon's +25) nie mowie ze wl/th to zla postac bo bardzo jest fajna ale wl/da tez nie jest zla.a pvp nie dam rady zrobic bo mam tam 9 lvl :p

« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 19, 2007, 03:03:54 pm »
po piersze, ten skill warlorda co dodaje atk.spd wcale nie odbiera p.atk tylko speeda i nazywa sie thrill fight.
po drugie wl/da wygra z th/wl jesli obaj beda po 3 profach. nawet spokojnie powininen wygrac
wl/da ze stakujacymi sie masterami na p.def wyciaga ogromnie duzo defa nawet na self buffach, ma tez duzo hp, bo jak jest madry to ubierze jakas bron+health i pewnie dye+con i do tego skille pasywne z wl. jak wezmie blunta to ma +do accuracy czyli th/wl wcale nie unika jego ciosow az tak bardzo, dalej duzo unika, ale juz nie tyle zeby wygrac. do tego da ma reflect dmg czyli jesli taki da ma 10k hp to zeby th/wl chcial go zabic musialby sam stracic 2,5k hp. po 3 profie da ma silence na skille fizyczne to dagger juz lezy martwy. chyba ze mu siedzie lethal blow ale to malo prawdopodobne
tanki ogolnie ownuja daggerow i tak jest i w tym przypadku...
infinite........................

« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 19, 2007, 05:29:39 pm »
po piersze, ten skill warlorda co dodaje atk.spd wcale nie odbiera p.atk tylko speeda i nazywa sie thrill fight.
no sorry ale on tam wstawil przecinek i chodzilo mu o skill HOWL ktory obniza komus p. atk, potem dal przecinek i napisal o skillu dajacym atk spd czyli thrill fight. Czytanie ze zrozumieniem.... ;]

« Odpowiedź #17 dnia: Styczeń 19, 2007, 09:32:17 pm »
po drugie wl/da wygra z th/wl jesli obaj beda po 3 profach. nawet spokojnie powininen wygrac
wl/da ze stakujacymi sie masterami na p.def wyciaga ogromnie duzo defa nawet na self buffach, ma tez duzo hp, bo jak jest madry to ubierze jakas bron+health i pewnie dye+con i do tego skille pasywne z wl. jak wezmie blunta to ma +do accuracy czyli th/wl wcale nie unika jego ciosow az tak bardzo, dalej duzo unika, ale juz nie tyle zeby wygrac. do tego da ma reflect dmg czyli jesli taki da ma 10k hp to zeby th/wl chcial go zabic musialby sam stracic 2,5k hp. po 3 profie da ma silence na skille fizyczne to dagger juz lezy martwy. chyba ze mu siedzie lethal blow ale to malo prawdopodobne

idz takim da/wl na arene i walcz z th/wl doswiadczonym to cie zmiecie jak chce^^ rotfl wy tylko teorie umiecie 0 praktyki

« Odpowiedź #18 dnia: Styczeń 20, 2007, 11:38:42 am »
ehh raczej sie nie zrozumiemy..  powiedz twoj nick na dragonie to mi pokazesz jak sie gra :> bo przez 2 lata mojej  gry nic o niej nie wiem. tak btw od poczatku gr gram jedna postacia onl da/wl uwierz mi ze potrafie taka grac. no ale co tam to jest moje zdanie .

« Odpowiedź #19 dnia: Styczeń 23, 2007, 02:38:01 pm »

idz takim da/wl na arene i walcz z th/wl doswiadczonym to cie zmiecie jak chce^^ rotfl wy tylko teorie umiecie 0 praktyki

noi to jest 100% prawdy kazdy tylko mowi a moge sie zalozyc ze 95 % z was :P niemiala takich postaci wiec co mozecie mowic skoro niegraliscie takimi postaciami :P sam mialme na NM HE/WL i poprstu dla mnie to jest najlepsdza razem lacznie z necr/sorcer   sa to 2 najlepsze suby :P:D jak dla mnie HE/Wl mag nigdy go niepowali chyba ze m crytyk mu wejdzie........<lol2> jezeli normalnie to niem a nikt szans na arenie z HE/WL..............takie moje zdanie :P:D pozdrawiam (teraz na dragonie gram)
TK+suba SpS = CIEZKI WYMIATACZ   xD xD