Witaj
Gość

Wątek: Golonka Horn :) i jego cena  (Przeczytany 16045 razy)

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
Golonka Horn :) i jego cena
« dnia: Luty 14, 2007, 01:02:17 am »
 W prawdziem gram już 7 bitych miechów na DN ale byłem na tyle wybredny że do tej pory żadna z postaci mnie nie hm... zaspokoiła i skończyło się przed 70-tką:) Teraz sie uparłem i chce dobić do suba spsem. Wiem że ceny za horn są kosmiczne, ale chciałbym znać jego wartość w adenie zakłądając że bedę chciał się wymieńić za itemy. wiem że za don. coin wyjdzie to około (w zasadzie ponad) 8kkk więc mało mi się to uśmiecha :P w moonstonach chyba koło 6kkk. a jeśli bym chciał za itemki ?? No i pytańsko też Jakie itemki najlepiej :)

• Pochwał: 0

Odp: Golonka Horn :) i jego cena
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 14, 2007, 05:22:14 am »
grajac na dragonie kilka razy widzialem gosci co dawali horna za soma z acu czasem nawet za czystego co w ogóle bylo dlamnie niewiarygodne gdyz inni daja po calym secie A i nieraz bron A za horna
Nigdy nie dyskutój z Debilem, gdyż najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.

• Pochwał: 3

• ;]
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 14, 2007, 11:24:56 am »
To ja Ci napisze co ludzie daja:
-DC robe set unsealed (najlepiej enchantowany)    (do tego czasem soma czystego badz z acu)
-40 donator coins:P
-2 sety a grade raz gosc dawal (i to obydwa majestici light unsealed)
-Draconic bowa
-albo w ogóle jakas dobra bron a grade z SA i enchantem dobrym
dalej nie pamietam ale roznie sie wymieniaja
AyGo

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 14, 2007, 11:53:29 am »
Mi sie osobiscie udalo na dragonie dostac horna za Mj light set + bop+qr+10 ale i tak kolo 1 tygodnia ciagle słyszałem "no thx"  to jest fakt ze cena horna na dragon x 15 jest kosmiczna.
Ostatnio gośc dawał dc robe set + tallum heavy set + carnage +7  i tez dosyc długo szukał chetnego.
Jest tez prostszy sposób, wymaga ok 1,5kkk i duzo szcescia a dokładnie mozna probowac zrobic
Draconic Bow z recki 60% i wymienic go na HORN, mi niestety wyszedl dopiero za drugim razem wiec koszt był
3kkk ale i tak sie oplacało..  teraz uzytkuje draco bow bo sub juz mam..

POZDRO

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 14, 2007, 12:57:30 pm »
Mi sie osobiscie udalo na dragonie dostac horna za Mj light set + bop+qr+10 ale i tak kolo 1 tygodnia ciagle słyszałem "no thx"  to jest fakt ze cena horna na dragon x 15 jest kosmiczna.
Ostatnio gośc dawał dc robe set + tallum heavy set + carnage +7  i tez dosyc długo szukał chetnego.
Jest tez prostszy sposób, wymaga ok 1,5kkk i duzo szcescia a dokładnie mozna probowac zrobic
Draconic Bow z recki 60% i wymienic go na HORN, mi niestety wyszedl dopiero za drugim razem wiec koszt był
3kkk ale i tak sie oplacało..  teraz uzytkuje draco bow bo sub juz mam..

POZDRO

Z tymi itemkami nie byłoby problemy gdyby nie to +10 :) bo można sobie coś nieźle spier.... :P cóż... trza zbierać :)

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 14, 2007, 02:25:59 pm »
nom tak za itemki to przeważnie chodzi. mało co zdarza się żeby ktoś chciał adene (chociaż takie przypadki też są)
Raz w goodart koleś napisał ze zrobi trade .... dawał jakies duale S (już nie pamietam jakie) + tateosian set (S grade jewerly) własnie za horna
Oo

« Odpowiedź #6 dnia: Luty 14, 2007, 11:55:47 pm »
nom tak za itemki to przeważnie chodzi. mało co zdarza się żeby ktoś chciał adene (chociaż takie przypadki też są)
Raz w goodart koleś napisał ze zrobi trade .... dawał jakies duale S (już nie pamietam jakie) + tateosian set (S grade jewerly) własnie za horna
Oo
Dobra czyli podsumowując najtaniej znaleźć dwarfa który by mi udostępnił Create na Draco bow ?? (nie mam Craftera :P )

edit:
(212) Crystal: S Grade
(43) Gemstone S

Gdzie, i jak to moge dostać ??

edit2: czy ma kto na stanie Crafta, który mógłby mi udostępnić Private Creation Draconic Bowa ?? :)

edit3: tudzież odsprzedać
          - jak ustukam kase :) na razie 71 lvl :P
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2007, 12:07:42 am wysłana przez Daab »

« Odpowiedź #7 dnia: Luty 15, 2007, 08:59:37 am »
(212) Crystal: S Grade
(43) Gemstone S

Kupisz w Items hall

Co do Crafta to w giran jest ich troche ceny za draco bow od 30kk-100kk
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2007, 02:02:43 pm wysłana przez ThornsPL »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 1

• OSmember!
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 15, 2007, 12:13:40 pm »
heh, ale wy macie problemy xD

na raven dla odmiany bardzo ciężko o itemy b grade, ale jak na razie jest przesyt rogami.
dopiero kilkadziesiąt playersów ma subki, więc klany ( te wiodące na serwie ) mają po kilkanaście hornów w cwh. :D do póki na raven nie przybedzie więcej pplsów, to będzie bardzo łatwo o horna ;), bo cena z dragona chyba w głównej mierze jest ustosunkowana przez liczbę playerów ( łatwość i dostępność stuffu daje możliwość szybkiego expa, stąd dużo ppl może robić suba -> duży popyt, mała podaż )
zapraszam na raven ;) miły server w sam raz dla początkujących pp :D jak ktoś nie wierzy to się pochwalę :P 71lvl w 6 dni i 150kk z samych party :P

pozdro matim

« Odpowiedź #9 dnia: Luty 15, 2007, 02:13:03 pm »
Czesc Matim  zapomniałes dodac 71lvl w 6 dni i 150kk i ciagle c grade    :P
fakt serw dla wytrwałych ja juz nie mam ochoty zaczynac od nowa po raz kolejny..
a na raven raczej bedzie ubywac ppl wraz jak bedzie Up kolejnych serwow ale zycze wam jak najlepiej
z tego co czytam na forum serw fajny,GM przyjazny... fajny system donate chodz z tym ostatnim sadze ze do czasu bo nikt nie prowadzi serwa charytatywnie.. a w miare jedzenia apetyt rosnie..

« Odpowiedź #10 dnia: Luty 15, 2007, 03:45:40 pm »
Racja, o horna bardzo łatwo na raven(ja już mam bd/sh) :)
A co do c grade...2 kumpli z shadow przed 60lv mają już sety b(jeden avadon robe ,drugi doom light seta), dodatkowo bez niczyjej pomocy, więc jak się potrafi to się zrobi :D

• OSmember!
« Odpowiedź #11 dnia: Luty 15, 2007, 05:07:13 pm »
no ja już prawie mam całego bw lighta :D choć być może dostane wkrótce coś A z klanu.
co do ubywania ludzi ;) to chyba pewne, jak shadow będzie up to chyba połowa ludzi z raven zniknie :) ale jest fajnie. ja się ubezpieczam jakby miał shadow nie wstać :P

o horna naprawdę nie trudno :P
nawet był event gdzie na każde 10 osób mob miał dropić 1 horna, zebrało się tyle ludzi, że wydropił 12 hornów :D

« Odpowiedź #12 dnia: Luty 17, 2007, 12:19:34 pm »
ja na dragonie dalem za horna maj light seta, tallum heavy seta, carnage+4 i bo jewel set+3 :P

jak to jest na raven z tymi hornami, w czym objawia sie ta "latwosc" w jego zdobywaniu? duzo golkond , malo ludzi na suba? czy po prostu sa one bardzo tanie?
infinite........................

« Odpowiedź #13 dnia: Luty 17, 2007, 09:35:03 pm »
ja na dragonie dalem za horna maj light seta, tallum heavy seta, carnage+4 i bo jewel set+3 :P
Ale kase to chyba nie z mobków brałeś ?? >:) a tak w ogóle to potrafisz ocenić ile to mniejwęcej cie w Adena wyniosło ?

« Odpowiedź #14 dnia: Luty 18, 2007, 08:42:25 pm »
ciężko jest zdobyć horna z tego co sami widzicie na Dragonie.
propo pytanie ile to wyniosło w adenie to mi się wydaje że 4kkk+

bo po tyle jest horn mniej więcej.
Najlepiej to iść w PT na golkonde i ją ustrzelić ;) tylko znów trzeba takie PT co mobło by ją dotknąć i trzeba znaleźć moment w którym golkonda nie będzie pilnowana przez nikogo ;)
Czasem zdarza się tak że jeden klan siedzi i tylko czeka na respawn i nawala (sam tak widziałem kiedyś) ;)

« Odpowiedź #15 dnia: Luty 18, 2007, 09:36:48 pm »
ciężko jest zdobyć horna z tego co sami widzicie na Dragonie.
propo pytanie ile to wyniosło w adenie to mi się wydaje że 4kkk+

bo po tyle jest horn mniej więcej.
Najlepiej to iść w PT na golkonde i ją ustrzelić ;) tylko znów trzeba takie PT co mobło by ją dotknąć i trzeba znaleźć moment w którym golkonda nie będzie pilnowana przez nikogo ;)
Czasem zdarza się tak że jeden klan siedzi i tylko czeka na respawn i nawala (sam tak widziałem kiedyś) ;)
Właśnie... nie chce mi sie robić akcji o GOlonke bo jeszce spotkam PT donatorów i co potem ?? jka im utłuke krowe ? poza tym... w 9 osobowym PT jaka jest szansa że rożek przypadnie własnie mnie ??

edited by SYstem/Board (pozwoliłem sobie dopisać bo wyjde na schizofrenika :) ) <Daab
Dlatego po to ma sie klan.A donatorow sie przewaznie utlucze..u mnie na NM sie tak robilo.. ;) i zawsze nasz byl rog ;) tlyko czasami byy klotnie ktory clan bierze rog o musialo przyjsc z 2-3 klany zeby zrobic duze pvp o krowke..i czasami tak jest ze czesc bie krowe a czesc pvp ;p

edit (by Daab :> )
A tak żeby nie robić nowego topicu.... jaka jest szansa że uda mi się wyenchntować coś do +25 ?? :P
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2007, 10:46:11 pm wysłana przez Daab »

« Odpowiedź #16 dnia: Luty 19, 2007, 12:40:06 am »

edited by SYstem/Board (pozwoliłem sobie dopisać bo wyjde na schizofrenika :) ) <Daab
Dlatego po to ma sie klan.A donatorow sie przewaznie utlucze..u mnie na NM sie tak robilo.. ;) i zawsze nasz byl rog ;) tlyko czasami byy klotnie ktory clan bierze rog o musialo przyjsc z 2-3 klany zeby zrobic duze pvp o krowke..i czasami tak jest ze czesc bie krowe a czesc pvp ;p

edit (by Daab :> )
A tak żeby nie robić nowego topicu.... jaka jest szansa że uda mi się wyenchntować coś do +25 ?? :P
[/quote]

raczej baaaaaardzo mala (wrecz nie osiagalne ) lub z tego co gadalem z kolega(donatem) to mowi ze only 500 euro for dual slayer"s +25 :P

system pamietam nasze mass na wall off agros :> jak fearlessy zawsze w pape dostawaly  hehe jak nm wstanie lecimy  na mass pk

« Odpowiedź #17 dnia: Luty 19, 2007, 11:14:38 am »
przejdz na infinity :P tutaj nie ma problemu z rogiem jesli masz klan. donatorow malo a kolejka do krowy niewielka. umnie w ally jest tak ze ustalamy wczesniej dla kogo idzie rog. jestes juz w momencie w ktorym chcesz brac suba to oglaszasz to na forrum ally i sie zbieramy. wjazdow raczej jeszcze nie mielismy ze ktos nas prubowal pojechac :P
Nigdy nie dyskutój z Debilem, gdyż najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.

« Odpowiedź #18 dnia: Luty 19, 2007, 09:21:44 pm »
no infinity ale na dragonie to jest masakra.... Donator na donatorze i ciężko przedostać się do golkondy bo donatorzy siedzą i ją leczą jak ktoś inny zacznie bić a znow donatora zabić to nie takie proste..... jak ma seta Draconika +50 all to można ledwo mu 200 CP ściągnąc ;) a jeszcze dojdzie dobry mieczyk S gradzik i po temacie..... i to wszytko x7 ludzikow i lepiej zobaczyc, i przyjsc za tydzien na krowke moze nikot nie bedzie wtedy :D

« Odpowiedź #19 dnia: Luty 19, 2007, 10:23:19 pm »
no infinity ale na dragonie to jest masakra.... Donator na donatorze i ciężko przedostać się do golkondy bo donatorzy siedzą i ją leczą jak ktoś inny zacznie bić a znow donatora zabić to nie takie proste..... jak ma seta Draconika +50 all to można ledwo mu 200 CP ściągnąc ;) a jeszcze dojdzie dobry mieczyk S gradzik i po temacie..... i to wszytko x7 ludzikow i lepiej zobaczyc, i przyjsc za tydzien na krowke moze nikot nie bedzie wtedy :D
Podziwiam Don Atorów :) Gra sie przecież staje nudna... postać max lvl +sub +50 S grade set +50 weap..... nuda....

« Odpowiedź #20 dnia: Luty 19, 2007, 10:38:40 pm »
nie nazekajcie tak na tych donatorow , bo prawde mówiac gdyby nie oni dawno by nie bylo dragon-networkA  . z jednej strony glupio ze maja taka przewage nad wiekszoscia ( i w wiekszosci donaci to nooby) a z drugiej strony dzieki nim istnieje Dn.

« Odpowiedź #21 dnia: Luty 19, 2007, 10:51:05 pm »
Tak racja. Dzięki nim istnieje i tego nie da się zaprzeczyć. Ale moge sie założyć że granica wymaganych funduszy na serwer jest przekroczona 3 - 4 krotnie. A z taka przewagą Donatorów nad szarą masą, zanika wiele aspektów gry... Castle siege np.... a przynajmniej sprawiedliwe CS bez DCów.... no i te ich overenchanted itemy, mnie najbardziej dobijają....

« Odpowiedź #22 dnia: Luty 20, 2007, 12:02:21 am »
no i te ich overenchanted itemy, mnie najbardziej dobijają....

Nom nie dziwie się jak po mapce biega kolo z bronią +50 i świeci mu na rózwo i jak ci walnie z skilla bądź crtyka to 5 naraz powaliłby LOL

« Odpowiedź #23 dnia: Luty 20, 2007, 09:25:28 am »
Po pierwsze bron +50 swieci na żółto, i na Dragon jest tylko taka jedna a dokładnie dagger "NO grade" była to wygrana w eventowym turnieju Team PvP.  Co do donations to fakt utrzymuje serwer i nie jest to złe , ale donations dla broni +16 i wiecej to juz przesada... troche to nie sprawiedliwe wzgledem reszty graczy... ale wiadomo dla Drake'a to  $ 

« Odpowiedź #24 dnia: Luty 20, 2007, 12:22:28 pm »
Po pierwsze bron +50 swieci na żółto, i na Dragon jest tylko taka jedna a dokładnie dagger "NO grade" była to wygrana w eventowym turnieju Team PvP.  Co do donations to fakt utrzymuje serwer i nie jest to złe , ale donations dla broni +16 i wiecej to juz przesada... troche to nie sprawiedliwe wzgledem reszty graczy... ale wiadomo dla Drake'a to  $ 
Zaczynając gre na L2 - DN chciałem grać w MMO gdize dla zwykłego szraczka jest dostępne praktycznie wszystko... wcześniej grałem w MU (które stało się płatne w połowie...) potem w Maple story (lol wiem), ale tam za rózne duperele wiadomo... donate... .Myślałem że tu będzie inaczej tymczasem okazuje się co innego... cholernie mnei to gryzie ale trudno.... mały offtopsię zrobił ale przynajmniej pogadać idzie :D