Witaj
Gość

Wątek: Demons Gloves Fabric  (Przeczytany 2869 razy)

• Pochwał: 0

• http://www.kufelkowebractwo.fora.pl
Demons Gloves Fabric
« dnia: Kwiecień 02, 2007, 07:00:59 pm »
Witam! Chcę sobie zrobić seta z demons gloves ale nie wiem skąd wypadają do niego części. Chodzi oczywiscie o demons gloves fabric. Dodam tylko, że na stronie nie pisze z jakiego moba wypadają. Może moge je gdzies kupic?

• Pochwał: 3

• Watch your back!
Odp: Demons Gloves Fabric
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 02, 2007, 07:34:43 pm »
jak bys czytal to bys wiedzial ;) ludzie pisza ze tego seta nie da sie zlozyc... zbugowany czy cos ;)

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 02, 2007, 08:03:06 pm »
Co ty gadasz mozna wszystko i rekawice i buty sa dostepne :D tylko cza pograc jest qest na nie...ale odradzam robic bo zajmuje kupe czasu qest nazywa sie coin of magic i biezesz go w hunter vilage w WH juz nie pamietam od ktoregos z krasi polega on na zabijaniu mobow i dropieniu z nich tych wlasnie coinow... mi on zajal 3 dni fakt ze atak wzrasta i to sporo ale wolal bym juz dozbierac do avadona prez ten czas co bys robil aqesta napewno by sie udalo :D

• Watch your back!
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 02, 2007, 09:17:37 pm »
Co ty gadasz mozna wszystko i rekawice i buty sa dostepne  tylko cza pograc jest qest na nie...ale odradzam robic bo zajmuje kupe czasu qest nazywa sie coin of magic i biezesz go w hunter vilage w WH juz nie pamietam od ktoregos z krasi polega on na zabijaniu mobow i dropieniu z nich tych wlasnie coinow... mi on zajal 3 dni fakt ze atak wzrasta i to sporo ale wolal bym juz dozbierac do avadona prez ten czas co bys robil aqesta napewno by sie udalo

hehe sorry za pomylke  :oops: ...ale na serio gdzies czytalem ze jest zbugowany

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 02, 2007, 09:23:49 pm »
Co ty gadasz mozna wszystko i rekawice i buty sa dostepne  tylko cza pograc jest qest na nie...ale odradzam robic bo zajmuje kupe czasu qest nazywa sie coin of magic i biezesz go w hunter vilage w WH juz nie pamietam od ktoregos z krasi polega on na zabijaniu mobow i dropieniu z nich tych wlasnie coinow... mi on zajal 3 dni fakt ze atak wzrasta i to sporo ale wolal bym juz dozbierac do avadona prez ten czas co bys robil aqesta napewno by sie udalo

hehe sorry za pomylke  :oops: ...ale na serio gdzies czytalem ze jest zbugowany
jaro, jestes z EPI, tam byc moze jest zbygowane, tu jest Dragon, nie jest doskonaly, ale jak widac w tej sprawie lepszy ;)
na dragonie dziala, tylko ze jest glupi sposob zdobycia
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 02, 2007, 09:28:09 pm »
Mozna napewno nawet miec jeszce buty ale juz niechcialo mi sie tego robic  :D na innych serweach mozna normalnie je kupic wiec ciekawe ile sa warte jak sa takie ciezko dostepne moze mozna cos zarobic  :D

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 04, 2007, 08:34:25 pm »
Jak by co to całe Demon Glovesy i Bootsy można wydropić z Core (50 lvl) w Cruma Tower  :P
MYSTERIUM TREMENDUM

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 05, 2007, 01:02:12 pm »
nie jest doskonaly, ale jak widac w tej sprawie lepszy
to ja dodam że jeśli w tej sprawie jest lepszy to od stosunkowo nie długiego czasu.... gram już troche i moją pierwszą postacią był SH. Ni cholery dało się zdobyć Demon g. bo ich faktycznie nie było nigdzie bo były zbugowane. Teraz najwyraźniej się za to wzięli....

• Pochwał: 49

« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 05, 2007, 01:22:36 pm »
od zawsze te glovesy były z questa, i przestańcie używać słowa "zbugowane itp" bo sami nie wiecie co to znaczy...
Lineage 2 Classic EU

« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 05, 2007, 01:53:37 pm »
@Tyr - dokladnie!

Rekawice mozna zdobyc tylko(!) z questa:
Demon's Gloves - Quest

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 06, 2007, 12:37:46 am »
Tylko mowie co słyszałem a że wcześniej byłe new więc poszedłem na to i tak zostało  :P co do samego info to dzięki może z nudów skompletuje nawet seta  :)

• Zespoł Evigilo
« Odpowiedź #11 dnia: Maj 13, 2007, 03:25:16 pm »
A Gawno prawda:D ja zlozylem rekawice Demonsa. Keye leca ze spoila w CT2 na takich roslinkach nazywaja sie Dicor na Gravelandzie działa nie wiem jak na innych tylko butów nie umiem znalezc
wejdzcie jesli lubicie dobrą muzykę i zagłosujcie na nas z góry dzięki

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #12 dnia: Maj 13, 2007, 03:41:04 pm »
Wymysl i tyle

Sa 2 sposoby

1) quest
2) drop z core

Innych metod na normalnym serwie nie ma i tyle - po co sie rozpisywac

• Pochwał: 49

« Odpowiedź #13 dnia: Maj 13, 2007, 06:37:13 pm »
A Gawno prawda:D ja zlozylem rekawice Demonsa. Keye leca ze spoila w CT2 na takich roslinkach nazywaja sie Dicor na Gravelandzie działa nie wiem jak na innych tylko butów nie umiem znalezc

l2j shit i tyle :)
Lineage 2 Classic EU

« Odpowiedź #14 dnia: Maj 16, 2007, 08:25:34 pm »
to ja dodam że jeśli w tej sprawie jest lepszy to od stosunkowo nie długiego czasu.... gram już troche i moją pierwszą postacią był SH. Ni cholery dało się zdobyć Demon g. bo ich faktycznie nie było nigdzie bo były zbugowane. Teraz najwyraźniej się za to wzięli....
Ponad pół roku temu, zanim jeszcze skończyłem grać na Infi (niestety - grałem), zrobiłem questa w 2 dni, więc rękawice były. I ze zdobyciem żadnego problemu natury technicznej nie było. Co to ceny to poszły za 16kk bodajże (x5).