Witaj
Gość

Wątek: Problem z kamerą  (Przeczytany 2251 razy)

• Pochwał: 0

Problem z kamerą
« dnia: Kwiecień 03, 2007, 02:35:46 pm »
Poradziłem sobie z tamtym zła wersja lineg'a :] ale teraz mam problem z kamerą cały czas kręci sie w lewo obraz .... ? miał już ktoś taki problem ?help

• Pochwał: 0

Odp: Problem z kamerą
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 03, 2007, 02:46:52 pm »
OK już po problemie jak by komuś sie tak działo to wystarczy w opcjach odznaczyć "Game Pad" i juz OK

• Pochwał: 11

• www.xyberdesign.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 03, 2007, 03:46:58 pm »
Wiesz, że nie musisz pisać dwóch postów pod sobą? Nie? To wiec, że możesz użyć magicznej opcji MODYFIKUJ. Działa? No proszę. Kiedy masz jakiś problem, spróbuj go najpierw rozwiązać sam a dopiero potem spytaj na forum.

• Pochwał: -4

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 04, 2007, 11:19:59 am »
Ten problem też miałem ale to bajka, mam cos innego może nie problem ale ... Ciągle jak gram i przesówam sobie kamere na jakiś kąt to po pewnym krótkim czasie kamera wraca do pierwotnej postaci tz. widać postac z zza pleców denerwuje mnie jak nic. To też można jakoś wyłączyć  ????????????

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 04, 2007, 11:49:55 am »
W tym przypadku kamera nie zmienia swojego polozenia sama - tylko ty klikasz niepotrzebnie 2xPM

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 04, 2007, 12:15:55 pm »
niekoniecznie, jesli ustawisz kamere zeby sie widziec z boku podczas biegu, to ona samoczynnie wraca do punktu wyjsciowego podczas poruszania sie, nie wiem jak to wylaczyc, jednak nie wiem tez po co, jak dla mnie to nie przeszkadza ;) (no moze do zrobienia screena tylko, jak ktos sobie chce takiego pstryknac)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: -4

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 04, 2007, 12:24:32 pm »
Poprostu jak leje boby to fajnie wyglada kamera z kącika  :D   :D :D :D