Witaj
Gość

Wątek: Jak można zdobyć kase ??  (Przeczytany 3833 razy)

• Pochwał: 0

Jak można zdobyć kase ??
« dnia: Kwiecień 24, 2007, 03:30:24 pm »

Gram już w Lineage 2  dwa lata i ciagle nie moge zdobyc wiecej niż 60 kk. Nie wiem, jak widze tych gości w draconikach set i z draconic bow na  +10 to mnie krew zalewa jak można zdobyć tyle kasy. Na czym ? :(  Chiałbym mieć w bagażu chociaż 300 kk , bo teraz to przecież minimum by na dragonie coś porządnego kupic ! :D

• Pochwał: 1

Odp: Jak można zdobyć kase ??
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 24, 2007, 03:35:15 pm »
http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=10769.0
w dwa lata zebrales 60kk? cos mi sie nie chce wierzyc
infinite........................

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 24, 2007, 03:40:41 pm »
crespo z tego co zauwazylem czesto zmieniasz postacie... w ten sposob nie zarobisz kasy napewno...
po1. Troszke wtrwalosci - podexp postac.
2. Znajdz pozadny klan.
3. Zacznij chodzic na spoil patry (nie wszystko sie kupuje, mozna zlozyc dla siebie lub na sprzedaz)
4. Zacznij chodzic na RB, przy regularnym biciu trafi ci sie jakis drop od czasu do czasu np. Angel Slayer lub Draconic Gloves
5. Zacznij chodzic na AA lub Moonstone z tego tez jest niezla adena, a od czasu do czasu jakis pozadny drop wpadnie.
I na koniec najbardziej poplatny sposob:
Handluj na rynku w Giran / Aden na rynku mozna sie najszybciej dorobic... (mozna tez stracic :()

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 24, 2007, 03:41:33 pm »
zrob sobie babke mroczną elfke potem tittle "blowjob 2kk" // anal sex 5kk" zarobisz na tym wiecej niz normalnie przez 2 lata lol  :)

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 24, 2007, 05:00:37 pm »
allegro.pl ^^
League of Legends

• Pochwał: 3

• Watch your back!
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 24, 2007, 08:27:27 pm »
crespo z tego co zauwazylem czesto zmieniasz postacie... w ten sposob nie zarobisz kasy napewno...

i tu sie mylisz moj przyjacielu :D kasa z DA + kasa z OL pozwolila mi na zakup bw light(wyszlo cos okolo 250kk)

... hmmm najlepszy sposob na kase?? BH?? ^_^ albo manor system

http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=8914.0 <------ odsylam do tematu

spojrz na screeny anyone zsumuj wszystkie cbp i pomnoz razy 150 000 (maxymalna cena jaka na razie widzialem :) ) co w rezultacie da ladna sumke ;)

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 24, 2007, 09:48:52 pm »

i tu sie mylisz moj przyjacielu :D kasa z DA + kasa z OL pozwolila mi na zakup bw light(wyszlo cos okolo 250kk)

... hmmm najlepszy sposob na kase?? BH?? ^_^ albo manor system

http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=8914.0 <------ odsylam do tematu

spojrz na screeny anyone zsumuj wszystkie cbp i pomnoz razy 150 000 (maxymalna cena jaka na razie widzialem :) ) co w rezultacie da ladna sumke ;)

Co do zmiany postaci chodzi mi o ten post crespo http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=12076.0
A nie o posiadanie kilku charow.

• BooM
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 25, 2007, 10:17:46 am »
Banalnie jest Kase zarobic ja w dzien Robie 500kk na latwym sposobie robimy crafta na 25lvl  :)

aaaa trzeba najpierw zainwestowac z 200kk kupujemy za wsztsrko AB i robimy z tego CBP liczac tak wychodzi jedno AB kupimy za 7k pomnazamy to przez 10 i wychodzi 70k i z tego mamy jedno CBP to jedno cbp siedimy i sprzedajem za 120kk i mamy zarobku 50k :)) Latwa kasa juz nie mowie np o robieniu BSSC BSSB :))

Albo jak chce Ci sie bawic w ziarenka to tez dobra sprawa ;p

jeszcze spoila zaloz i na tym juz masz kase z jednego NOS taki potwor na spojlu wypoada 5 cbp 100% szans ze wypadnie na spoilu :) wiec prosta kasa :)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 25, 2007, 10:19:42 am wysłana przez Murin »
( ) )IIIIIIIIIIIID

• *C5*
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 25, 2007, 01:30:26 pm »
Najbardziej sie zgadzam z tym co powidzial pozeracz a mianowicie ostatnie zdanie. Na moim przykladzie moge powiedziec ze najlepsza kase sie zbija na trade.Dzis juz zarobilem na 1 tradzie 1kkk wiec mowic wiecej chyba nie musze jaki jest najlepszy sposob na zarobienie duzej kaski. :D
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 25, 2007, 01:32:27 pm wysłana przez L1nox »

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 25, 2007, 01:47:04 pm »
ale dosyc czesto zdarzaja sie bugi trade a jeszcze czesciej scamerzy ktorzy zechca zarobic na albo na twojej glupocie lub ze np. zagapisz sie i klikniesz ok gdy ten nie dal jeszcze kasy, takie tam sprawy. tak wiec na tradzie mozna tez sporo stracic.
albo tak jak ja, nigdy nie czekam ze sprzedaniem jakiegos itemu po normalnej cenie, tylko strasznie mi z tym spieszno i sprzedaje po mniejszej cenie, i czesto sporo na tym trace. ale tak to juz bywa jak komus brak cierpliwosci, np. mi ^^
infinite........................

• Pochwał: 3

• Watch your back!
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 25, 2007, 06:01:06 pm »
albo tak jak ja, nigdy nie czekam ze sprzedaniem jakiegos itemu po normalnej cenie, tylko strasznie mi z tym spieszno i sprzedaje po mniejszej cenie, i czesto sporo na tym trace. ale tak to juz bywa jak komus brak cierpliwosci, np. mi ^^

Jak to mowia "zolwik ziommm!!!!" [^_^] /,,,/

• BooM
« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 26, 2007, 10:39:40 am »
Ja kiedys mialem fajnego walka ktory mi wyszedl na dobre XD Kupywalem SB dla PP koles dal SB ja dalem kase dalismy ok i sb poszy do mnie i kasa do mnie xd a koles mnie meczyl dwa dni o kase xd
( ) )IIIIIIIIIIIID

« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 26, 2007, 10:49:45 am »
Ja kiedys mialem fajnego walka ktory mi wyszedl na dobre XD Kupywalem SB dla PP koles dal SB ja dalem kase dalismy ok i sb poszy do mnie i kasa do mnie xd a koles mnie meczyl dwa dni o kase xd

Jeszcze sie tym chwalisz?