Witaj
Gość

Wątek: Trader of Mammon  (Przeczytany 5476 razy)

• Pochwał: -1

Trader of Mammon
« dnia: Kwiecień 27, 2007, 04:14:48 pm »
Mam pytanie - gdzie siedzi Blacksmith of mammon chyba karzdy wie - zazwyczaj w DO ,ale gdzie zazwyczaj siedzi Trader of Mammon??? Może mi ktoś powiedziec???

• Pochwał: 0

Odp: Trader of Mammon
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 27, 2007, 04:38:38 pm »
Jsli chodzi ci o merchmant of mammon to w necropoliach np. disciples (oczywiscie o ile odpowiednia ilosc os zapisze sie do aviance i w ogóle jest)

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 27, 2007, 06:41:11 pm »
nie ma reguly gdzie najczesciej, to przypadk ze go sie tam spotyka czesto - poprostu czesto sie w DO siedzi ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 27, 2007, 08:51:32 pm »
nie ma reguly gdzie najczesciej, to przypadk ze go sie tam spotyka czesto - poprostu czesto sie w DO siedzi ;)

Sa reguly :) Blacksmith siedzi w cata Merchmant w necro i zmieniaja polozenie mniej wiecej co 20 min zawsze w tej samej kolejnosci.

• Pochwał: 5

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 27, 2007, 09:52:08 pm »
gdzies nawet widzialem w jakich godzinach i gdzie jest kazdy z mamonow, tylko nie pamietam gdzie: na straticsie czy na l2p czy jeszcze gdzies indziej

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 27, 2007, 10:19:49 pm »
a moze ktos powiedziec kiedy merchmant of mammon jest w jakiej necro??

• Pochwał: 5

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 27, 2007, 10:24:52 pm »
a moze ktos powiedziec kiedy merchmant of mammon jest w jakiej necro??
gdzies nawet widzialem w jakich godzinach i gdzie jest kazdy z mamonow, tylko nie pamietam gdzie: na straticsie czy na l2p czy jeszcze gdzies indziej
przeciez podalem gdzie tego szukac :P
mozesz jeszcze sprawdzic na l2wh, l2base albo na oficjalnej stronie

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 27, 2007, 11:44:56 pm »

Sa reguly :) Blacksmith siedzi w cata Merchmant w necro i zmieniaja polozenie mniej wiecej co 20 min zawsze w tej samej kolejnosci.

hehe chodzilo mi juz o wewnetrzny system, w ktorych necro najczesciej itd,
w kazdych jest tak samo dlugo i tak samo czesto

latwo policzyc o ktorej godzinie gdzie jest:
6 katakumb, 24h dziennie, jedna wizyta pol godziny
to nam daje, ze mammon odwiedza lacznie 48 razy, na 6 katakumb - 8 razy dziennie w kazdych, raz na 4h
co nam daje, widziales mammona w DO o 13:28? o 17:28 tez tam bedzie
jak sie komus nudzi, wystarczy posiedziec w kilku  kata i ustalic godziny, kolejnosc, zrobic rozpiske i "rozklad jazdy mammona"
ja dalem pomysl, wykonaniem,  jak sie ktos zajmie, to bedzie fajnie
na kazdym servie moze byc roznie (w innym miejscu zacznie, o innej godzinie zostal rozpoczety 7s itd), wiec jesli ktos sie by zajal rozpiska, to bedzie ona dotyczyla tylko jego serva (a nawet podserva, bo na dragonie sa inne godziny niz na nightmarze, taki przyklad, prawdziwy - sprawdzony)
jak mi sie bedzie bardzo nudzilo, to pewnie to kidys zrobie, ale nie liczcie na to, ze to sie szybko pojawi, hehe

ps. 30min, nie 20, drobiazg, ale w liczeniu by przeszkodzil zdrowo ^^ (chyba ze rzeczywiscie 20, a ja musialem zle na zegarek kiedys spojrzec jak to sprawdzalem, ale to nie zmienia faktu, ze mozna to wszystko policzyc, zycie to matematyka)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku