Witaj
Gość

Wątek: Uprising  (Przeczytany 5902 razy)

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
Uprising
« dnia: Maj 05, 2007, 12:42:41 pm »
jestem zainteresowany przystapieniem do tego ally, jest ktos z niego na forum moze, albo zna nicki CLi, z ktorymi moglbym o tym porozmawiac? ^^
ew. adres forum tego ally, jesli jest
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2007, 12:46:08 pm wysłana przez Reina »
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: 14

Odp: Uprising
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 05, 2007, 12:50:02 pm »
lol i pewnie cl twierdzil ze byl w prawdziwmy Uprising na serwerze oficjalnym.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 05, 2007, 12:59:16 pm »
hmm nie bardzo rozumiem o czym mowisz,  jestem graczem szukajacym klanu i potrzebuje kontaktu do kogos z ally uprising, bo chce tam wejsc (do jednego z ich klanow), wiec o czym ty piszesz?  :o :o
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

• Pochwał: 22

• Tobi wa ii ko da ^^
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 05, 2007, 01:01:59 pm »
hmm nie bardzo rozumiem o czym mowisz,  jestem graczem szukajacym klanu i potrzebuje kontaktu do kogos z ally uprising, bo chce tam wejsc (do jednego z ich klanow), wiec o czym ty piszesz?  :o :o
Chodzi mu o Uprising ,dominujące ally na Bartz (Retail #1 na liście) który uważany jest za najsilniejszy Ally na całym oficjalu NA/EU , zrobili wiele ciekawych filmików pvp i mieli pierwsze miejsce w międzyserwerowym turnieju.Widocznie monte pomyślał o tym , że lider tego ally pewnie twierdzi o tym , że był w tym prawdziwym uprising :)
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2007, 01:03:30 pm wysłana przez Sengaia »
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 05, 2007, 02:41:05 pm »
ok, ale ja chce poprostu do uprising na dragonie x15, inne mnie nie interesuja ^^
- Homer

Retarded SuperModerator

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #5 dnia: Maj 06, 2007, 01:02:43 am »
ok, ale ja chce poprostu do uprising na dragonie x15, inne mnie nie interesuja ^^
To mam złe wieści - tam złodziei nie tolerują.
Ale staraj się - będę miał zabawę jak znajdę któregoś twojego chara w jakimś klanie na Dragonie, tak jak ci obiecałem.
Złodzieje na Dragonie - barcwelona, Reina/Arkaren (tak, tutejszy VIP to zwykły złodziej:http://forum.lineage2.com.pl/index.php?action=profile;u=6396), HansPL/DarckanPL, XSALSAX aka xleonsiox

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 06, 2007, 01:36:55 am »
boshe czego to dzieci nie wymyślą, troche własnej inwencji przy tworzeniu nazw klanów/ally :x
League of Legends

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 06, 2007, 10:22:13 am »
boshe czego to dzieci nie wymyślą, troche własnej inwencji przy tworzeniu nazw klanów/ally :x
taa troche to dziecinne ale coz, ally niezle i wiele o nich slyszalem
naprawde nikt nie zna zadnego nicku zadnego CLa albo nawet gracza?
oni expia w miejscowkach, do ktorych sam  i ch szukac nie pojde, wiec ciezko mi jakiegos w grze spotkac... :/
- Homer

Retarded SuperModerator

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 06, 2007, 11:00:25 am »
O ile pmietam to Synd1cate jest w Upr1sing, jego CL to zdaje sie Darrian.

• Ja tu tylko spoiluje...
    • Brothers In Arms Ally
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 06, 2007, 11:58:29 am »
O ile pmietam to Synd1cate jest w Upr1sing, jego CL to zdaje sie Darrian.

Gdzie tam... Połowa Upr1 z czasów członkostwa Synd1cate (kilka miesięcy, jak nie więcej) jest teraz porozrzucana po innych ally. A Samo Synd1cate jest bodaj w Archlords.

@Yezo - w profilu widzę że masz 17 lat, więc ustawowo jesteś jesteś takim samym "dzieckiem" jak ci bez inwencji w tworzeniu nazw :)
« Ostatnia zmiana: Maj 06, 2007, 12:02:15 pm wysłana przez Dehumanizer »

« Odpowiedź #10 dnia: Maj 06, 2007, 01:08:46 pm »
omg. Ludzie nie wiem czy wy myślicie że wszytko się za was zrobi?
Uprisng nie jest takie silne jak nie ma kolegów z innych ally za sobą, jak sami gdzieś idą nawet z broniami +25 nie są tacy silni.....
Propo lidera uprsing to Darrian czy jak mu tam jest.
Ally mają może i dobre ale nie lubiane i przez to ally mają dużo wojen, więc jak sie deklarujesz do nich dołaczyć to się przygotuj na dużo wojen.

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #11 dnia: Maj 06, 2007, 02:29:16 pm »
Sorry za offtop ale nie mogę:
Dehumanizer a Ty ile masz lat dzieciaczku??? Widze w profilu, że masz 16, więc co się czepiasz siedemnastolatka  :shock:  A co do Upr1 to nie znam nicku Lidera ale ally może samo w sobie mocne nie jest ale za to ma dużo zaprzyjaźnionych ally i faktem jest to, żę często są wojny ale to chyba dobrze, przecież o to chodzi w tej grze.
MYSTERIUM TREMENDUM

• Brothers In Arms Ally
« Odpowiedź #12 dnia: Maj 06, 2007, 03:07:27 pm »
Dehumanizer a Ty ile masz lat dzieciaczku??? Widze w profilu, że masz 16, więc co się czepiasz siedemnastolatka  :shock:  A co do Upr1 to nie znam nicku Lidera ale ally może samo w sobie mocne nie jest ale za to ma dużo zaprzyjaźnionych ally i faktem jest to, żę często są wojny ale to chyba dobrze, przecież o to chodzi w tej grze.

Bo ja jestem dzieckiem i się tego nie wstydzę ani nie uważam tego za coś złego. Ale jak ktoś używa słowa "dziecko" w obraźliwym kontekście, to cóż, widać ma jakiś problem z sobą. Niedowartościowanie albo coś.

Generalnie bycie w Upr1 za chwałę przyjmowane nie jest, już nawet Alpha chyba jest mniej nienawidzona ;D

« Odpowiedź #13 dnia: Maj 06, 2007, 03:56:04 pm »
o LOL. Chodzi mi o to, że masz tylko 16 lat a śmiejesz się z kogoś tylko dlatego, że ma lat 17.  To jest dla mnie właśnie infantylne zachowanie.  A Alpha... hehehehe,  proszę Cię, daj spokój...Każdy wie o tym, że Alphy nikt nie lubi na Dragonie. I ostatnio coś im kiepsko idzie na siegach ogólnie. A poza tym, co Cię obchodzi,  do kogo on chce się przyłączyć. Zadał konkretne pytanie i oczekiwał konkretnej odpowiedzi. Po to jest forum, żeby sobie pomagać a nie nabijać się z kogoś.
MYSTERIUM TREMENDUM

• DN forum staff member
« Odpowiedź #14 dnia: Maj 06, 2007, 04:07:37 pm »
o LOL. Chodzi mi o to, że masz tylko 16 lat a śmiejesz się z kogoś tylko dlatego, że ma lat 17.  To jest dla mnie właśnie infantylne zachowanie.
looo  qrfa..... plax ZACYTUJ fragment gdzie on sie ŚMIEJE/NABIJA z tego ze tamten ma 17lat???

Ty masz 22lata.. i co? czytanie ze zrozumieniem dalej obce?

« Odpowiedź #15 dnia: Maj 06, 2007, 04:20:37 pm »
@Yezo - w profilu widzę że masz 17 lat, więc ustawowo jesteś jesteś takim samym "dzieckiem" jak ci bez inwencji w tworzeniu nazw

To chyba Ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Na przyszłość czytaj dwa razy i się tak nie wyrywaj.

BTW. Skoro kolega się już dowiedział,  o co pytał, to sugeruję zamknąć temat, bo tak można w nieskończoność.
MYSTERIUM TREMENDUM

• Brothers In Arms Ally
« Odpowiedź #16 dnia: Maj 06, 2007, 04:21:18 pm »
o LOL. Chodzi mi o to, że masz tylko 16 lat a śmiejesz się z kogoś tylko dlatego, że ma lat 17.  To jest dla mnie właśnie infantylne zachowanie.

Na PM Pani dorosła, na PM ;)

A Alpha... hehehehe,  proszę Cię, daj spokój...Każdy wie o tym, że Alphy nikt nie lubi na Dragonie. I ostatnio coś im kiepsko idzie na siegach ogólnie.

Niestety, moje ally bardzo się na Upr1 sparzyło. Kilka miesięcy temu pomagaliśmy im zdobyć zamki od Alphy. Co dostaliśmy w zamian? Chamskie odzywki, pekowanie, kasowanie. A tymczasem Alpha parę razy nas, bez zobowiązań oczywiście, resowała  i zwracała dropy po jakimś przypadkowym najeździe Upr1 i tym podobne. Z Alphy najgorsze szuje już odeszły chyba, więc nie ma sensu mieć do nich jakiś uraz ;)

A poza tym, co Cię obchodzi,  do kogo on chce się przyłączyć. Zadał konkretne pytanie i oczekiwał konkretnej odpowiedzi. Po to jest forum, żeby sobie pomagać a nie nabijać się z kogoś. 

Ależ ja się z niego nie nabijam, broń boże.

• DN forum staff member
« Odpowiedź #17 dnia: Maj 06, 2007, 04:25:46 pm »
@Yezo - w profilu widzę że masz 17 lat, więc ustawowo jesteś jesteś takim samym "dzieckiem" jak ci bez inwencji w tworzeniu nazw
To chyba Ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Na przyszłość czytaj dwa razy i się tak nie wyrywaj.
BTW. Skoro kolega się już dowiedział,  o co pytał, to sugeruję zamknąć temat, bo tak można w nieskończoność.
Qrde, prosilem zebys zacytyowala fragment gdzie on sie SMIEJE/NABIJA z tamtego... a co ty zacytowalas?
Suche stwierdzenie "nienazywaj innych dziecmi bo sam masz 17lat" to dla Ciebie smianie sie z czyjegos wieku? rotfl ownage.

Sry z moim czytaniem wszystko ok, z twoim widac nie bardzo...

« Odpowiedź #18 dnia: Maj 06, 2007, 07:03:57 pm »
Tu wszystko co się pisze, to są suche słowa, bo to tylko pismo, ale da się wyczuć złośliwości. Zresztą, po co tu się nad tym dłużej rozwodzić. To forum chyba nie do tego służy, żeby się przekomarzać. Kończę ten temat, jak chcesz to dyskutuj o tym sam ze sobą.
Pozdrawiam.
MYSTERIUM TREMENDUM

« Odpowiedź #19 dnia: Maj 06, 2007, 07:29:18 pm »
omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16 czy 17 jeden h** ten gówniarz i ten.... omg nie wiem jakie wy macie problemiki Oo
Było pytanie o upsra a nie o wiek.... załóżcie nowy topick w temacie żal.pl i tak pogadajcie o tym.

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #20 dnia: Maj 06, 2007, 07:49:55 pm »
dzieki z wszelkie odpowiedzi ( i offtop, hehe, sam mam 17 lat, ale uwazam ze wazniejsze co masz w glowce, a nie liczba przy rubryce "wiek", hehe) gadalem z kilkoma liderami Uprising (AlexaRK, PoisenLady i BlackProwler) ale jakos bardziej mnie zniechecili niz zachecili, wiec jestem juz w innym klanie ^^

dzieki jeszcze raz za pomoc ;)
- Homer

Retarded SuperModerator

« Odpowiedź #21 dnia: Maj 07, 2007, 07:10:39 pm »
wiec jestem juz w innym klanie ^^

w jakim? Chcialem juz ci doradzic ze jesli wolisz expic - Upr1sing, jesli PVP - DYINGBREED.
Ale skoro juz jestes w innym to pewnie w alphie ktora powitala Cie z otwartymi ramionami?  :)

• Pochwał: 3

• ;]
« Odpowiedź #22 dnia: Maj 07, 2007, 08:42:09 pm »
A do PVP nie lepiej Legends:P? Ci to dopiero maja wojen(czesto ich widzialem jak latali pkowali na hot mnie tez dorwali)...
CoC tez fajne ally...

A dodam jeszcze ze raz prawie 3 miechy temu zeby walczyc z Legends mielismy miedzy 4 ally sojusz: resistancE, Upr1sing, CoC i Karma. i tak walka byla wyrownana... Teraz podobno Legends sie tak zrozroslo ze miasta sa nimi zapelnione... Jak mrowki:P
« Ostatnia zmiana: Maj 07, 2007, 08:43:57 pm wysłana przez newmateusz »
AyGo

« Odpowiedź #23 dnia: Maj 07, 2007, 09:46:33 pm »
Legends niema juz z miesiac jak nie lepiej...
Sojusz UltraForce (Upr CoC res Karma i inne) niebyl po to zeby walczyc z Legends ale do podzialu miast.... Stare dzieje.. chodz pewne przymierze dalej istnieje.
BTW. Alphy tez juz prawie niema... 4

« Odpowiedź #24 dnia: Maj 16, 2007, 04:49:15 pm »
ej  znacie  jakiś  server  x15  albo  x30?