ślubowanie xD

Zaczęty przez butcher2712, Maj 21, 2007, 08:16:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

butcher2712

mam juz formal wear i mój wybranek serca też ma :*, co teraz musimy zrobic? / gramy na abyss x300 /. POMOCY ! xD

Ryltar

wziąć wirtualny slub ;p

butcher2712

no spoko ale jak to i gdzie zrobic ;D ??

Ryltar

To zalezy od was :P Oficialnie go nie zrobisz ^^

butcher2712

mozesz jaśniej ! słuchaj ja nie mam czasu na żarty postaraj się mi pomóc a nie texcikami mi tu sypiesz ;p.  :o

hrypek

pOLSKIE PRAWO PRZEWIDUJE  malzenstwo zawarte przed duchownym badz kierownikiem USC mozesz w to tez wmieszac konsula jak wybranek jest Ru a rzecz sie ma na ru :D
a ryl che ci powiedziec ze wirtualniem mozesz je sobie zrobic "mozecie" zaplanujcie sobie co i jak bo zden GM was nei poblogoslawi na abysie czegos takiego nei ma a na to chyba liczysz widzialem takie atrakcje zdaje sie na MU, sam sobie zaplanuj uroczystosc biesiade dla swiadkow i znajomych jakis event itd .. ze swojej kieszeni :P
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

OhNoes!

Uprzedze pytanie i dodam że oficjalnie związku 'skonsumować' też się nie da :P
EPI :
Valeth - AW 6x

Ryltar

Cytat: OhNoes! w Maj 22, 2007, 03:47:40 PM

/socialfuck i po sprawie :P

Tyr

Cytat: butcher2712 w Maj 21, 2007, 08:16:13 PM
mam juz formal wear i mój wybranek serca też ma :*, co teraz musimy zrobic? / gramy na abyss x300 /. POMOCY ! xD

Za dużo gracie?!

Cytat: Ryltar w Maj 22, 2007, 06:47:54 PM
Cytat: OhNoes! w Maj 22, 2007, 03:47:40 PM

/socialfuck i po sprawie :P

lol - noc poslubna? :D
Lineage 2 Classic EU

[czesiu]

lol .. w c4 sie zenic nie mozna ... mozna ale nie oficjalnie bez dodatkowych skilli od 2 klasy z któr sie zenisz po prostu wpisujesz sobie w tittle np zona ...... i takie tam duper-_-ele .. jak to zrobili muj kolega i kolezank xD..

bula

data :D

a co tez sobie posty ponabijam...