Witaj
Gość

Wątek: Gladiator vs Bladedancer  (Przeczytany 57297 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Gladiator vs Bladedancer
« Odpowiedź #100 dnia: Marzec 15, 2009, 10:44:36 am »
No nie wiem ja ile widziałem EE/SE/bish vs BD to zawsze BD dostał może nie umieli grać :>
Dance na resist arrow nie działa wszędzie yhhym wyrażę się jaśniej...mało kiedy na privach jest, a na zbugowanych L2j widziałem już takie działania tego skilla- zwiększa p def o 20, zwiększa p atk z łukiem 1000-2000 itp. itd. więc póki co nie ma co nawet mówić o tym skillu chyba, że któryś z was gra na offie?
I jaki jest sens łączenia IC seta i DB focus na EE czy nuka jakiegoś ? -DEX o to wam chodzi ? :D wspaniałe zdolności ofensywne ma wtedy brawo Rusoma  :poklony:  +8% p defa też Ci się na EE z inkwizytorkiem przyda jak nic! Tak samo vs nuk! Aleś Ty mądry jeju... do łuku chyba sam Raziel mi przyzna, że Tallum +8% atk speed lub draco +4% p atk/ atk speed.

<uspokaja się po napadzie śmiechu>
Czyli Twoim kontrargumentem na dance of bladestorm jest to, że on nie działa na na privach l2j?
Na offie grałem około. pół roku ale nie musze tam grać by to wiedzieć, wystarczy blaha lub guru poczytać . Czyli wynika, że mamy nie używać skilla bo nie wiadomo jak on działą na l2j? EPIC!
No fakt -2 dex dużo bardzo zabierze :< Poza tym że w zamian dostajesz +2 str + resist na sleepa (ee ma trance w końcu),premie do HP kilkaset punktów i w dodatku zwiększony p def o 8% na tego Twojego EE z łukiem ( :rotfl: ).
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

• Pochwał: 23

« Odpowiedź #101 dnia: Marzec 15, 2009, 01:24:38 pm »
(...)
chyba, że któryś z was gra na offie?
(...)

A skąd! Nikt przy zdrowych zmysłach nie gra na offie! Off śmierdzi! I nie da tam się grać normalnie, bo...

...wszystko działa..

Pozdrawiam
PS. ROTFL :D
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

« Odpowiedź #102 dnia: Marzec 15, 2009, 04:35:38 pm »
EE odkąd inkwizytor jest nie używa łuku lolu...
I fakt ominąłem to, że imp ma resist sleep, ale nadal bardziej mnie kusi +8% atk speed bo ten sleep wejdzie tak czy siak to nie jest tak jak ze sleepem nuka, że się castuje tyle czasu.
A mówie, że na zbugowanych L2j ten skill nie działa bo nie działa omg...mało kto stąd gra obecnie na offie i trzeba się liczyć z tym, że privy często są zbugowane na potęgę.

• Banned

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #103 dnia: Marzec 15, 2009, 04:51:26 pm »
I fakt ominąłem to, że imp ma resist sleep, ale nadal bardziej mnie kusi +8% atk speed bo ten sleep wejdzie tak czy siak to nie jest tak jak ze sleepem nuka, że się castuje tyle czasu.
A mówie, że na zbugowanych L2j ten skill nie działa bo nie działa omg...mało kto stąd gra obecnie na offie i trzeba się liczyć z tym, że privy często są zbugowane na potęgę.
jak ktoś gra na zbugowanych privach to się nie udziela w tematach o pvp bo nigdy nie widział, jak takie powinno wyglądać. prosty rachunek, nieprawdaż?
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

« Odpowiedź #104 dnia: Marzec 15, 2009, 05:22:27 pm »
Więc nie rozumiem czemu tutaj piszesz ?
Widać kto gra od razu...MastJedi i Rusoma który zamiast samemu zdobywać doświadczenia czyta Guru...

« Odpowiedź #105 dnia: Marzec 15, 2009, 05:44:57 pm »

Tak tak wejdzie, a wiesz że resist z IC jest większy niż nawet ten z mentala?
I EE z łukiem to twój pomysł, pewnie gdyby ktoś nie wspomniał o inq nawet byś o tym nie pomyślał (i nie wmówisz nikomu, że wiedziałeś bo ee+łuk= roflmao)

Mało gra? 0o No dziwne ja widze że tak z 40% STAŁYCH użytkowników gra na offie. A z 60-70% (w tym ja) kiedyś grało. I to że skill jest zbugowany na privach nie znaczy, że go nie ma bo rozmowy na temat xxx Vs yyy zazwyczaj są prowadzone pod kątem offa.

Widać kto gra od razu...MastJedi i Rusoma który zamiast samemu zdobywać doświadczenia czyta Guru...

:oops: Ja przynajmniej grałem te kilka miechów na offie.
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...

• Banned

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #106 dnia: Marzec 15, 2009, 07:21:09 pm »
sry dzieciaczku, hero byłem na retku.
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

« Odpowiedź #107 dnia: Marzec 15, 2009, 07:27:15 pm »
/fail
Nie czytam guru ani blaha. Szkoda czasu na pierdoły.
A własne doświadczenie zdobywam od 3ch lat

Pozdrawiam
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #108 dnia: Marzec 15, 2009, 08:25:01 pm »
ahahahhahahahaahahhahaha, nie no, widzę, że nawet sygnaturek nie czytasz... a może nie znasz nawet nazw serverów NA/EU?

« Odpowiedź #109 dnia: Marzec 15, 2009, 09:08:24 pm »
Mast mi chodziło o to, że powiedziałeś ''off nie ma ani jednego buga po co tam grać'' xD po prostu skojarzenie z kimś kto bez buga serwa nie dotknie.I /agree czytanie takich źródeł informacji nadaje się tylko dla początkujących (witamy SknerusQ) lub dla ludzi którzy nie znają land ratu różnych skilli.

« Odpowiedź #110 dnia: Marzec 16, 2009, 12:14:41 am »
Heheheh Ty chyba nawet czytać ze zrozumieniem nie umiesz :D Stąd Twoje problemy z komunikacja z innymi ludźmi.
Przytoczę jeszcze raz moją wypowiedź, może tym razem zrozumiesz.
(...)
chyba, że któryś z was gra na offie?
(...)

A skąd! Nikt przy zdrowych zmysłach nie gra na offie! Off śmierdzi! I nie da tam się grać normalnie, bo...

...wszystko działa..

Pozdrawiam
PS. ROTFL :D

BTW wiesz co to ironia?
 nie wiem, jak skojarzyłeś to z "kimś kto bez buga serwa nie dotknie" :) Moja wypowiedź szła dokładnie w drugą stronę. I jeśli się wypowiadasz w dziale ogólnym, który z założenia traktuje o prawdziwym Lineage'u, a nie w dziale konkretnego serwera, to nie dziw się, że większość  Twoich wypowiedzi traktowana jest jak herezja. Bo na _twoim_ serwie może być tak jak mówisz. Ale to nie znaczy wcale, że tak jest w Lineage'u. I to nie ważne w jakim stopniu który serwer jest zbugowany, tylko na ile stawiający system człowiek zna się na tym co robi i jakiej ingerencji dokonał w ustawieniach _wszystkiego_. Pamiętam pm jednego gościa, który po tym jak się dowiedział, że gram na offie, poprosił żebym zrobił frapsa po wypiciu ghp - bo chciał wiedzieć ile HP oddaje i w jakim czasie. I na tej podstawie chciał ustawić na swoim serwie :) A to tylko ustawienie jednego parametru...

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2009, 12:16:46 am wysłana przez MastJedi »

« Odpowiedź #111 dnia: Marzec 16, 2009, 01:37:35 am »
Sry nie brałem pod uwagi Twojej ''ironii''...
A gdyby tak nie było to nie mówił bym na lewo i prawo kto się nie zgadza ja zawsze chętnie pvp strzele na jakimś HR albo można fajnie się ustawić do pvp na InfiniteL2 bo nie jest taki zbugowany i od razu 75 lvl jest :P

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #112 dnia: Luty 13, 2010, 01:22:49 am »
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #113 dnia: Luty 13, 2010, 01:51:49 am »
Raziel daruj sobie te screeny z lolhb. Bo hb bylo dawno, a to na dexie z hb w ogole malo ma wspolnego(btw fajny buffbar  :P)
...

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #114 dnia: Luty 13, 2010, 01:53:20 am »
raziel, wrzuć jeszcze jeden screen z twoich lolfight na oly gdzie mozesz brac 10 bufów i 2 talizmany, to zrobimy ankiete zeby ci przyznać "chatban" na kazde forum, przynajmniej na miesiąc, co byś przestał newbie mieszać we łbach. sd to support, fajnie ze poza tanczeniem moze jeszcze zadac jakis dodatkowy dmg na pvp, ale -_-'a zabijanie gladów, spsów i innych dpsów charem który do tego nie jest przeznaczony, na kazdym poprawnie działającym serwerze jest NIEMOŻLIWE.
kiedy ty to zrozumiesz matole...
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2010, 01:54:53 am wysłana przez gustd »

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

« Odpowiedź #115 dnia: Luty 13, 2010, 02:04:52 am »
th vs sd qq

edit: rob ankiete ;p

btw powalczylbym na oly na offie z dyna/ic setem+6, dyna/icarus dualami+10, full epikim etc ;p

raziel, wrzuć jeszcze jeden screen z twoich fight na oly

« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2010, 03:00:42 am wysłana przez RazielIII »
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #116 dnia: Luty 13, 2010, 03:10:18 am »
lol Razielll Ty ślepy jesteś czy udajesz? nie zauwarzyłeś że gra o nazwie dexbound ma swój osobny dział? Tutaj jest L2 o.O
Proszę adminów o przeniesienie tego syfu, jeszcze ktoś uwierzy że BDkiem można coś zabić na oly...

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #117 dnia: Luty 13, 2010, 08:14:27 am »
th vs sd qq
edit: rob ankiete ;p

btw powalczylbym na oly na offie z dyna/ic setem+6, dyna/icarus dualami+10, full epikim etc ;p

ja z takim walczyłem na offie. Zostało mi 3,5k cp i 5k hp. Kot stracił 800 hp. Dualki miał vespera +4
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

« Odpowiedź #118 dnia: Luty 13, 2010, 09:44:45 am »
OMG no to sie uśmiałem bd pokona glada HAHAHA chyba w niebie dla czarnuchów albo na lolservie, co prawda ja gram na privie ale takich ekscesów to nie ma chyba nigdzie walczylem gladem z bdkiem on ic +6 full epic duale s'ki +8 db +7 ja duale s'ki +4 ic+3 normal TTS i jakos chlopaczyna nie dal rady bo nie zbil mi nawet cp wiec prosze Cie bez herezji ... jak siadzie kryt z tssa to ja życze powodzenia bdkowi ...

• Pochwał: 1

• tsubasa fan
« Odpowiedź #119 dnia: Luty 13, 2010, 10:04:57 am »
a po co komu kryty na lolbd ;p

« Odpowiedź #120 dnia: Luty 13, 2010, 10:58:22 am »

W normalnym L2 dostał byś od 83+ duelisty na morde chaina skilli za 10k+ dmg i tyle byś sobie powalczył...

« Odpowiedź #121 dnia: Luty 13, 2010, 10:59:24 am »
a po co komu kryty na lolbd ;p

zeby na perfecie skonczyc z lolbd :))) zreszta bdka to nawet glad bluntem ubije sie czarny ze stuna nie wybudzi wiec o czym my mowimy ...

« Odpowiedź #122 dnia: Luty 13, 2010, 11:02:20 am »
takie wlasnie macie pojecie:
Opisze taktyke ale i tak nie ma co bic sie z gladem ;] Wczoraj mialem pvp z gladem na takim samym lvl co ja na bd czyli 73;p eq takie same tylko gladek bizu lepsza mial...BW set i keshe (bez sa?) ;p :
1.arrest(nie wszedl)
2.frezing (weszlo ^^)
3.drain
4.powtorzenie 1-3
5.hex i pb
6.bije(polowa hp zostala)
7.uciekam
8.powtarzam 1-3
9. no i gladek dobiega do nas i zabija ;p

ps. cale cp mu zbilem xD

lol a/b grade, lol poisony

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #123 dnia: Luty 13, 2010, 11:18:48 am »
takie wlasnie macie pojecie:
Opisze taktyke ale i tak nie ma co bic sie z gladem ;] Wczoraj mialem pvp z gladem na takim samym lvl co ja na bd czyli 73;p eq takie same tylko gladek bizu lepsza mial...BW set i keshe (bez sa?) ;p :
1.arrest(nie wszedl)
2.frezing (weszlo ^^)
3.drain
4.powtorzenie 1-3
5.hex i pb
6.bije(polowa hp zostala)
7.uciekam
8.powtarzam 1-3
9. no i gladek dobiega do nas i zabija ;p

ps. cale cp mu zbilem xD

lol a/b grade, lol poisony

Ciekawe mistrzu, co byś powiedział jakby Ci na normalnym L2 (GF/GE normalne pliki) glad przywalił na US crytem z TSSa za 6k i byś w sekunde stracił CP + pół HP?

« Odpowiedź #124 dnia: Luty 13, 2010, 11:20:52 am »
Wrzucilbym posiona i czekal az sie podtruje, pozniej stinga zeby sie wykrwawil

(irony off)

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77