Witaj
Gość

Wątek: Ilość osób ONLINE  (Przeczytany 3086 razy)

• Pochwał: -1

Ilość osób ONLINE
« dnia: Czerwiec 17, 2007, 11:46:59 am »
Witam.A więc postawnowiłem że będe grać na dragonie.
Ale nigdzie nieumie znaleźć ile gra osób online na dragon tym servie 15x raty?
Wie ktoś albo gdzies jest jakiś status ?
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam :) !

• Pochwał: 1

Odp: Ilość osób ONLINE
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 17, 2007, 12:10:24 pm »
jedno ci moge powiedziec, nie graj na dragonie, potem bedziesz tylko zalowal... teraz ten serwer nie ma nic ciekawego do zaoferowania, jesli nie masz tam juz jakiejs dobrze wyrobionej postaci lub jakichs cennych itemow, nie masz co zaczynac. korupcja, hamstwo, krytyki od donatorow za 50k, admin ma w dupie graczy i ich problemy - interesuje go tylko realna kasa, bugi w zamkach, w questach - ot caly dragon
lepiej pograj na jakims infi albo shadowie/ravenie, napewno nie pozalujesz a wyjdzie ci to tylko na dobre, w ostatecznosci mozesz pograc na jakims zupelnie innym serwerze. ostatnio pojawilo sie duzo fajnych serwerkow juz z c5 podczas gdy na dragonie mamy nadal zwykle c4
infinite........................

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 17, 2007, 12:15:35 pm »
http://www.dragon-network.net/status/

Wieczorami jest to liczba około 2 500 osób online na samym dragonie.

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 17, 2007, 12:38:32 pm »
jedno ci moge powiedziec, nie graj na dragonie, potem bedziesz tylko zalowal... teraz ten serwer nie ma nic ciekawego do zaoferowania, jesli nie masz tam juz jakiejs dobrze wyrobionej postaci lub jakichs cennych itemow, nie masz co zaczynac. korupcja, hamstwo, krytyki od donatorow za 50k, admin ma w dupie graczy i ich problemy - interesuje go tylko realna kasa, bugi w zamkach, w questach - ot caly dragon
lepiej pograj na jakims infi albo shadowie/ravenie, napewno nie pozalujesz a wyjdzie ci to tylko na dobre, w ostatecznosci mozesz pograc na jakims zupelnie innym serwerze. ostatnio pojawilo sie duzo fajnych serwerkow juz z c5 podczas gdy na dragonie mamy nadal zwykle c4

Jednego nierozumie przeciez shadow/raven ma tego samego Admina, to czemu tych serverów by nie miał "w dupie" jak Dragon ?
Dodam że gram aktualnie na serverze Graveland (www.graveland.pl) ale mi się znudził,za małe raty...
Myślałem żeby pograć na eXistence ale też małe raty sa :(
Więc wybrałem Dragon'a
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 17, 2007, 12:43:42 pm wysłana przez Pipcio »

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 17, 2007, 01:30:10 pm »
Jak sam widzisz, dragon jest najbardziej zaludnionym serwerem z pośród całej sieci DragonNetwork. Niestety, a może stety jest tam najwiecęj donatorów z broniami A/S w przedziale +16 do +25 w porównaniu z innymi serwerami, na których praktycznie nie ma czerwonych/różowych broni. Oczywiście są oni do zabicia bo szczerze mówiąc to są dzieci którzy mają nadzianych rodziców ... i trzeba się do tego przyzwyczaić że na siege czasami można dostać od donatora w plecy tak koło 8k dmg, no ale to wkońcu dzięki nim serwery stoją.

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 17, 2007, 01:45:31 pm »
No kurde !  :o A chciałem na tym serverze zagrać :(
Może ktoś poda dobre strony tego serverka ?  :?

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 17, 2007, 02:09:15 pm »
oryginalnosc i ciekawe modyfikacje, jak slynne subki czy robienie potionow przez support klasy (niektore)
to tak po pierwsze, inne, to mana potki, zreszta, poszukaj sam, mi sie tu podoba, donaci mi nie przeszkadzaja, wczoraj moim 76lv i sov+3+a zabilem goscia z arcana + okolo 7, bo to byl dzieciak, nie gracz - dostal silence i 3 nuki za 2k dmg, czyli nawet nie wiedzial co to jest bizuteria, hehe
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 17, 2007, 05:33:13 pm »
pomylilem sie, mialo byc 'gm ma wszystkich w dupie' :P adminem wszystkich serwerow jest drake, tyle ze kazdy z serwerow ma innego gm'a/gm'ow... na dragonie sa najleniwsi gm'i i latwo ulegaja korupcji i czesto angazuja sie w sprawy serwera i np. trzymaja strone jakiegos ally (ostatnio facktheserver) co daje sie w znaki innym aliancom.
jesli raty za male na infi czy shadowie to idz na nightmare
infinite........................

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 17, 2007, 09:37:25 pm »
oryginalnosc i ciekawe modyfikacje, jak slynne subki czy robienie potionow przez support klasy (niektore)
to tak po pierwsze, inne, to mana potki, zreszta, poszukaj sam, mi sie tu podoba, donaci mi nie przeszkadzaja, wczoraj moim 76lv i sov+3+a zabilem goscia z arcana + okolo 7, bo to byl dzieciak, nie gracz - dostal silence i 3 nuki za 2k dmg, czyli nawet nie wiedzial co to jest bizuteria, hehe
+7 i donator od razu?xD
To ze trafiasz na kretynow nie znaczy ze donatorzy nie umieja grac, bo w wiekszasci przypadkow wlasnie niestety oni wiedza co i jak z ich postaciami xD

« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 18, 2007, 09:17:51 am »
To ja już nie wiem... zaczynać tam grać czy nie ?? :(
nie wiem czy znajde 2 taki server z takimi ratami i tyloma osobami online :/

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 18, 2007, 10:53:31 am »
To ja już nie wiem... zaczynać tam grać czy nie ?? :(
nie wiem czy znajde 2 taki server z takimi ratami i tyloma osobami online :/
- NIE

To byl pierwszy serwer na jakim zaczalem grac (dragon - dragon x15).
Dobilem do 3x levelu i mi sie znudzilo, przeskoczylem na Infinity i po zrobieniu 46 lvl'u HawkEye, stwierdzilem, ze L2 to glupia gra dla idiotow.

Potem jakos dziwnie sie wkrecilem na L2 Paradise i zobaczylem roznice. Uwierz, ze rate x15 to jest pomylka. x5, gora x7. Dragon to wielka poracha, to nawet ciezko nazwac lineage 2. Cokolwiek nie napisza pode mna, nie rob tego, nie wchodz na dragona.

« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 18, 2007, 11:55:34 am »
Ty tylko mówisz tak bo ten serv ma Wysokie Raty a ja własnie takiego szukam :)
Gralem juz na ratach 50x ale to juz serio sie szybko nudzi :)

« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 18, 2007, 01:15:02 pm »
No to fakt, im wyzsze raty, tym mniej radosci z gry, uwierz.
Ale napisalem przeciez, ze gralem na infinity x5 dluzszy czas i jest skrajnym gownem, jak kazdy serwer Dragona... Zrozum, to jest shit.

• Ja tu tylko spoiluje...
    • Brothers In Arms Ally
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 18, 2007, 03:13:16 pm »

Dasz wiarę, że nie dla każdego?

Ale napisalem przeciez, ze gralem na infinity x5 dluzszy czas

Dłuższy czas i 46 lvl? Toć ja nabiłem w tydzień 4x lvl na Infi grając 2-3h dziennie...

i jest skrajnym gownem, jak kazdy serwer Dragona... Zrozum, to jest shit.

Dziękuję za konstruktywną opinię. Mam nadzieję, że następnym razem wysili się Pan bardziej i dokładniej powie, dlaczego cały Dragon-Network to shit (pomijając x15 Dragona, bo to faktycznie bagno). Bo aktualnie brzmi Pan jakby chciał oczernić, a nie potrafił/nie wiedział dokładnie za co, po prostu "bo tak".

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwiec 18, 2007, 03:16:41 pm »
Ale napisalem przeciez, ze gralem na infinity x5 dluzszy czas i jest skrajnym gownem, jak kazdy serwer Dragona... Zrozum, to jest shit.

Dasz wiarę, że nie dla każdego?

Ale napisalem przeciez, ze gralem na infinity x5 dluzszy czas

Dłuższy czas i 46 lvl? Toć ja nabiłem w tydzień 4x lvl na Infi grając 2-3h dziennie...

i jest skrajnym gownem, jak kazdy serwer Dragona... Zrozum, to jest shit.

Dziękuję za konstruktywną opinię. Mam nadzieję, że następnym razem wysili się Pan bardziej i dokładniej powie, dlaczego cały Dragon-Network to shit (pomijając x15 Dragona, bo to faktycznie bagno). Bo aktualnie brzmi Pan jakby chciał oczernić, a nie potrafił/nie wiedział dokładnie za co, po prostu "bo tak".

I co beczycie, jezeli dla was DN to shit to nie odwiedzajcie ten dział i nie pisać zbędnych postów i  nie pisac obrazliwych tekstow na temat dragona, koniec tematu natepnym razem beda czynny.
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"