Witaj
Gość

Wątek: pytanie cros subke  (Przeczytany 1550 razy)

• Pochwał: 0

pytanie cros subke
« dnia: Lipiec 04, 2007, 11:14:17 am »
witam...otoz mam pytanie, czy przykladowo mam postac HE i chce zrobic sube, ale to ma byc mutant i chcialbym wzisc tyranta to moge go wziąć odrauz jak normalna sube? bo kumpel mi mowil ze przykladowo musze w tym przypadku zrobic retaila i potem dopiero subke

• Pochwał: 3

Odp: pytanie cros subke
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 04, 2007, 12:25:29 pm »
robisz retaila na tyranta i tyrantem dopiero sub DN na HE
)

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 04, 2007, 01:04:36 pm »
i tu mam kolejne bo slyszalem ze bedac humanem nie mozna brac subek od orkow i jezeli jestem HE, robie retaila na necro i potem sube OL mozna tak? zeby potem byc necro/OL ??
« Ostatnia zmiana: Lipiec 04, 2007, 01:42:14 pm wysłana przez Tiger016 »

• Ja tu tylko spoiluje...
    • Brothers In Arms Ally
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 04, 2007, 01:40:55 pm »
a jakbym odrauz byl tyrantem bez retaila to nie moge wziąć suby HE tylko jakas "normalna" typu np WC lub Destro dobrze mowie? czy czegos nie rozumie i zle??

Tak, nie rozumiesz. Subę można wybrać tylko ze startowej rasy. Aby to obejść, musisz sobie zrobić retaila na inną rasę, i dopiero potem użyć horna, będąc na retailu. Bo system jest głupi i nie da ci do wyboru klas retailowej rasy, tylko tej głównej ;) A jeśli chcesz być np. HE/TYR, to twoja startowa klasa NIE MOŻE być ani tyrantem ani HE. Bo jak zrobisz takie dziwne coś zwane HE///TYR/HE, to sobie skopiesz postać po pierwszych switchu na innego retaila... Wiesz, dożywotni krytyk na postaci przy próbie wejścia na nią ;) Za to jak zaczniesz np. jako Destro albo Sorc, to będziesz mógł zrobić Destro///HE/TYR, albo Sorc///TYR/HE i nie będzie żadnego błędu.

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 14, 2007, 10:19:35 pm »
Heheh he/tyr sssie (a jak drake wrzuci pare rzeczy z C5 to sobie z fistow bedziesz mogl postrzelac najwyzej lol)

jak juz chcesz robic crossa z HE walnij sobie he/ps, he/wc albo he/sws