lol elvin jestes prostakiem... uzywajac wulgaryzmow nie przyznasz sobie racji obrazajac mnie tez... masz chore ego...
pierwsze slysze o setach +25 i boss jewel jako rzeczy powrzedniej...
owszem moze jest kilku takich na dragonie...
byles kiedys na siege o godtard, aden... tam tez biegaja same donatory?
poza tym skoro juz mam przyjac twoja taktyke taniej przedszkolnej retoryki to sorry... JA PODAŁEM KONKRETY ty -_-'isz o twojej wyimaginowanej rzeczywistosci... prawda jest taka... jak by ci kazali placic za serw to bys nie gral... bo jestes lama...
a na donatorow jedziesz, choc piszesz ze bez nich by nie bylo serwa na ktorym grasz... grasz choc widzisz same wady...
to ze ktos ma bron na +9 czy +15 to swiadczy tylko o tym ze ma duzo ench... sam mialem kilka broni na +7-12 ( A i S)
wszystkie spalilem... co tez bys mnie nazwal donatorem jak bym ci gdzies tylek sklepal oO
piszesz o valkach +25... widziales kiedys cos takiego... jesli tak na bank masz screen... wiec czekamy
nie przecze ze tego nie ma, i na pewno bedzie...
ale jest to zjawisko kilku krotnie rzadsze niz piszesz w swoich placzliwych postach...
i na pewno w ZADEN sposob nie wlywa na olbrzymia przyjemnosc z gry zsubowana posatcia...
BTW te rzeczy o ktorych piszesz potki, na atack spd etc sa glownie po to by wyrownac roznice miedzy poszczegolnymi postacami...
dalej... mowisz ze jedni sa koksiarze inni nie...
ok zrob tak zeby ty/de byl slaby ale zeby ty/wc i de/ol nie dostani za bradzo po dupie...
niestety mnogosc mozliwosci implikuje powstanie nierownosci na serwerze...
wielu sobie radzi... wracaja na swoje ulubione postacie, kiedy zdobeda odpowiednio dobry sprzet tymi koksiarskimi...
wiem ze znow napiszesz ze jest zle i mnostwo donatorow... a zaraz potem wlaczysz d-n, walkera i pojdzesz czerpac przyjemnosc ze spoila
N/C
ps. KimiPL jechal golke sam na dole w IT... ta dostala TOLa i kimi oraz jego kolega ol/ee ratowali sie winda...
sorry plz nie jak ktos jest w 10 osobowym klane ludzi bez sub i 3rd prof to na pewno kazdy dla niego bedzie donatorem
dajcie wiecej przykladow z dragona chetnie odpowiem...