Witaj
Gość

Wątek: dye  (Przeczytany 3129 razy)

• Pochwał: 0

dye
« dnia: Listopad 14, 2007, 12:57:39 pm »
widzialem na allegro za ludzie sprzedaja postacie z dye przy helmie O.o ile takie cos kosztuje i jakie ma bonusy

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
Odp: dye
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 14, 2007, 03:12:50 pm »
to sa tatuaze, kosztuja 2,5kk najslabsze, 3kk lepsze a 6kk+soul crystal bodajze 4 stage empowered, teraz slowo o nich:

zwykle dodaja +8% jednej statystyki (np. p atk) i odejmuja -8%  drugiej (np. p def)
empowered dodaja +16% jednej, a odejmuja po 8% dwoch innych (np +atk spd, -patk, -pdef)
tatuaze dodatkowo mozna ulepszac, w IT u NPCa na lewo od Trader Wesley (ten od potkow i summon scrolli) na 2lvl  i u merchant mammona na 3 i 4lvl, koszt  to nieco adenki i soul crystale odpowiednich kolorow i stage
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 14, 2007, 03:35:55 pm »
no to jeszcze gdzie moge lvl-owac te krysztaly i gdzie je kupic a o tych npc w ivory tower to nie wiem nic ^^ i jak bym chcail 2 takie same tatuaze to gdzie kupic i jak chce zeby dodawalo 15% c.speeda to ile tak wydam na 2 zaby na dwie strony bylo :P

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 15, 2007, 03:19:27 pm »
lvlowac krysztaly? to sa zwykle soul crystal red/green/blue, jak do SA do broni, sa o nich  tematy, poczytaj sobie ;)
jeden tatuaz musi byc "left" drugi "right" i wtedy nosisz oba, logiczne ;)
jak chcesz 2 z takimi samymi modyfikacjami statsow? zaden problem, ale... patrz zdanie wyzej ;)
jeden zwykly 3kk, wiec 2 - analogicznie - 6kk :P
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 15, 2007, 03:24:07 pm »
lvlowac krysztaly? to sa zwykle soul crystal red/green/blue, jak do SA do broni, sa o nich  tematy, poczytaj sobie ;)
jeden tatuaz musi byc "left" drugi "right" i wtedy nosisz oba, logiczne ;)
jak chcesz 2 z takimi samymi modyfikacjami statsow? zaden problem, ale... patrz zdanie wyzej ;)
jeden zwykly 3kk, wiec 2 - analogicznie - 6kk :P

czyli jak kupie 2 na obie strony i kazdy bedzie zwiekszal o 15% c.speeda to 2 dadza 30% ?? jak koszyuje 3kk sztuka to jest bardzo maly problem ^^
a i tak zeby nie zakladac nowego tematu czy tu sa te wszystkie life stone itd e do anumentacji czy jak to sie tam nazywa ??

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 15, 2007, 03:28:29 pm »
do augumentacji, nie, to jest od interlude dopiero, a dn jest na c4...
taki +15% to efekt juz ulepszania tatuaza empowered, ja mialem 2x2lvl empowered witch i wynioslo mnie to jakies 200kk each (+15%-5%-5% x2)
- Homer

Retarded SuperModerator

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 15, 2007, 04:28:11 pm »

mam nadzieje ze za kilka dni to sie zmieni...
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 15, 2007, 04:54:34 pm »
taki +15% to efekt juz ulepszania tatuaza empowered, ja mialem 2x2lvl empowered witch i wynioslo mnie to jakies 200kk each (+15%-5%-5% x2)

:/ drogo nawet bardzo :(( ale ja z allegro zmowilem 7 dc ale ja chce dc seta i soma czystego
sa jakies szanse ze sie uda w tym zmiescic za dc seta 1,5kkk i sa soma 500kk sa to ceny ktore widzialem a nie ktore bym chcial :P

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 15, 2007, 05:46:11 pm »
Phoeniks,
szukajcie a znajdziecie ;)
nie wiem czy ci sie uda, bo coiny 280kk, to ci daje jakies 2kkk a itemki jakie chcesz kupic juz same z siebie tyle kosztuja ;)

system,
tez mam taka nadzieje, ale ze na shadow (zmienilem serverek) wprowadza te c5 skille wreszcie konkretnie, tj. zmienia dzialanie skilli z c4 ;p
- Homer

Retarded SuperModerator

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 15, 2007, 10:20:10 pm »

empowered dodaja +16% jednej, a odejmuja po 8% dwoch innych (np +atk spd, -patk, -pdef)

tatuaże Dodają 12% - a nie 16% (np cast.speed) i odejmują po 8% dwoch innych

2x2lvl empowered witch i wynioslo mnie to jakies 200kk each (+15%-5%-5% x2)
Żeby osiągnąć +15%-5%-5% trzeba zrobić tatoo empowered na lvl 4, a to kosztuje 2x cry 12lvl i w 200kk, a nawet 2kkk się nie wyrobi.

...tak jest przynajmniej na Dragon x15, nie wiem jak na innych.

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 16, 2007, 12:26:45 am »
mozliwe, nie pamietam dobrze tych liczb juz ;)
- Homer

Retarded SuperModerator