Hejka
Jestem na etapie enchantu skilli i moze dye [?] , interesuje mnie tylko pvp
Zastanawiam sie czy "nuki" lepiej enchantowac na power czy pvp i czy oplaca sie enchantowac silence/root
najwiekszy problem mam z gladem/tyrkiem , ( myslalem o tym zeby root`a enchantowac i zabic ich lukiem poza zasiegiem ich skili [?] )
Do pvp chce zrobic 2 rapiery docelowo z healthem earth i dark i teraz pytanie jak je bede przelaczal pomiedzy soba to "nie strace zycia" ?
Jakby jakas doswiadczona kurku opowiedziala o swoim build`zie to byloby milo
Pozdrawiam
Po co lukiem ich zabijac?Jak bijesz sie z nimi
na 6x lvlach to dajesz roota wszedl to death mark steal buffow i na przemian soul of pain i cos tam circle.Jak root nie wszedl to od razu dajesz blinka.Podstawa jest steal buffow.
Czesto w walce z gladem zakladalem shadow laske 2h ze sklepu w giran i poprostu bawilem sie w nukera.Problem polega na tym, ze jak jestes z rapierem to nie podejdziesz i nie walniesz sobie check mate i reszte.Glad zacznie swoje kombo i wtedy moze byc ne milo.
Jak walczysz na end game to masz jeszcze latwiej.Zakladamy, ze mamy lv 83 i wiekszosc FS.Powiedzmy, ze nagle pojawia sie war, a tym przeciwnikiem jest glad.Oczywiscie glad odpali swojego dasha.Wtedy mi stealujemy buffy jesli bedzie juz obok nas to dajemy lightening shock.Jak wszedl to poprostu bijemy jak chcemy chociaz ja polecam od razu nukowac.Mamy lightening barier, a to tylko ulatwia walke.
Jasne teraz wszyscy napisza, ze nieznam sie.Ja tylko pisze jak ja walczylem.
@Bula pogrubie cos, zebys zrozumial...Pewnie dzieki grze na tej rozdzialce umiem czytac ze zrozumieniem.Pewnie nie rozumiesz co zaznaczylem tak wiec ten 1szy akapit ma sie do low lvli pvp, a ten drugi do end game pvp.Nigdzie o oly nie pisalem moj mistrzu.