Witaj
Gość

Wątek: Dualbox  (Przeczytany 2270 razy)

• Pochwał: 0

Dualbox
« dnia: Styczeń 28, 2008, 02:40:48 am »
Czy na abyssie dozwolony jest dualbox i multikonto bo nigdzie nie moge sie dowiedzieć :/Prosze o szybką odpowiedz !

• Pochwał: 1

Odp: Dualbox
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 28, 2008, 07:03:53 am »
Czy na abyssie dozwolony jest dualbox i multikonto bo nigdzie nie moge sie dowiedzieć :/Prosze o szybką odpowiedz !
pewnie  ze tak  :P

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 28, 2008, 09:58:04 am »
Jest dozwolony, bez ograniczen - niektorzy jednak przeginaja i ciagna za soba cale party ;)
Sa przypadki blokowania takich kont - "dual" powinien obejmowac nie wiecej niz 2 konta.

Sam probowalem grac na dualu, ale powiem szczerze - duzo sie traci z przyjemnosci pykania,
nie ma jak dobre, klanowe party:

- tank
- spoil
- nukerzy
- support

Wtedy mozesz skupic sie na rozmowie, na grze - po prostu jest cacy. Ale - kazdemu wolno grac jak chce ;).

Powodzonka.

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 28, 2008, 10:22:04 am »
a propos dual boxa :
http://img176.imageshack.us/my.php?image=shot00002qo0.jpg

samodzielnosc czy samotnosc?

[wszyscy bufferzy na boxie]
« Ostatnia zmiana: Styczeń 28, 2008, 10:27:05 am wysłana przez bylyforumowicz »

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 28, 2008, 10:23:14 am »
Moze polecial ten kto mial bufferow na l2w, ja tam ciagalem przez pol roku 3 konta, a byli tacy co ciagali jeszcze wiecej i nie slyszalem, zeby komus za to dali bana,

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 28, 2008, 11:01:37 am »
Do tej poy tez nie slyszalem - ale tym razem znam goscia - mowil, ze ciagnal od jakiegos czasu pelne party.
Jak to robil - nie mam pojecia - ja nie dal bym rady - moze tez mu sie znudzilo, uzyl "3cich programow"
a teraz tlumaczy sie pelnym party - ale nie podejrzewam - zawsze byl ok, wiec nie mial powodu wciskac ciemnoty.
Tak, czy siak - biegal od dluzszego czasu na 8-9 postaciach i teraz ma poblokowane konta - tylko te, ktore ciagal w tym party.

Wiem, ze sam robil RBsy tym party - ale dla mnie to juz przegiecie ...

• Pochwał: 3

• ;]
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 28, 2008, 11:11:01 am »
Hehe 8-9 malych okienek na pulpicie - kazde z inna postacia:D Musial miec szybkie paluszki zeby samemu rozwalac RB Przy okazji sie bufujac, leczac, tanczac BD, spiewajac SWS;P Gosc normalnie Pr0 byl :D

Ja podobnie jak Ty Koszalek nie uciagnalbym calego party za soba... Komp i net by mi nie wytrzymal takiego obciazenia;) No ale ... Co ja sie tam znam na ciagnieciu calego pt za soba:P
AyGo

« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 28, 2008, 11:16:35 am »
Podejrzewam, ze gral na "alt" - pewnie na 2 monitorach ... choroba go wie,
przegiecie konkretne - przeciez to juz "farma" - 0,0 przyjemnosci ... kox ^10