Witaj
Gość

Wątek: Co bedzie z mutantami  (Przeczytany 6065 razy)

• Pochwał: 0

• Gram bo lubie :P
Co bedzie z mutantami
« dnia: Luty 03, 2008, 10:03:24 am »
Podobno jak wejdzie na serwer kolejna kronika to maja byc usuniete wszystkie suby cross race. Wiecie cos na ten temat?
Osobiscie uwazam ze to super pomysl, klasy typu ol.wc/.... psuja ta gre....

• Proz.Fot.Etc.
Odp: Co bedzie z mutantami
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 03, 2008, 10:44:56 am »
z tego co wiem to tylko na Infinity :)

niepotrzebnie zakladales nowy topic , bo juz pisali o tym w innym o tematyce update'u

..::Provider::..

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 03, 2008, 11:49:09 am »

Osobiscie uwazam ze to super pomysl, klasy typu ol.wc/.... psuja ta gre....

napisz do Drake może Cię posłucha :P

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 06, 2008, 11:40:02 pm »
Tak się zapytam dla pewności, kiedy na serw wejdzie kolejna kronika, konta zostaną, nie będą usuwane, ani restartowane ( razem z postaciami i itemkami )?

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 06, 2008, 11:46:13 pm »
Tak się zapytam dla pewności, kiedy na serw wejdzie kolejna kronika, konta zostaną, nie będą usuwane, ani restartowane ( razem z postaciami i itemkami )?

nie będą usuwane ani resetowane 

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 07, 2008, 01:00:56 am »
wszystko jak przed zmiana kroniki, moga sie jedynie ceny pozmieniac, ale to nie ten temat
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: 1

• OSmember!
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 07, 2008, 01:34:50 am »
btw, na shadow nie można robić cross sub z OL xD

« Odpowiedź #7 dnia: Luty 07, 2008, 11:09:58 am »
btw, na shadow nie można robić cross sub z OL xD

to nie powiem fajnie macie :P Mnie to coś się dzieje jak przychodzi taki OL/coś tam i cwaniaczy że jest pr0 ub3R PL4yer :P ale tam trudno się mówi i tak x15 ROX !:P Oo przypomniało mi się macie nowa zabawę :P nie mogłem się powstrzymać :P
BTW>>
Policz donatorów !! (screny siepałem wczoraj przy baiumie)
enyoy
(nie czepiać się grafiki bo mi zaczęło rwać :P I nie czepiać się paska skili bo zawsze maiłem tam burdel :P

aha i zwróćcie  uwagę na dialog na pierwszym screnie :P Nom w sumie to może te scryny dać do posta kiedy będzie c6 ?:)

« Ostatnia zmiana: Luty 07, 2008, 11:18:56 am wysłana przez Vigor »

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 07, 2008, 12:13:06 pm »
I właśnie takie servery są lipne ze względu na donacje jaka dają...

7 donatorow?
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #9 dnia: Luty 07, 2008, 03:37:00 pm »
Gracie na Dragonie a tak mało o nim wiecie  ehhh

Co do czerwonych broni: jesli chodzi o klan LoD (farmers ally) w którym jest donf3ckmybrain (mąż kotenki (GM))
 i Sealtiel (GM Elcharro) (ktory też tam stoi i pewnie czeka na jakis exploit baiuma by dac bana  :D)  to chyba nic dziwnego ze maja bronie czerwone, bo nie da sie ukryc ze są i byli skorumpowani i swojego czasu rozdawali znajomym, teraz im sie to skończyło bo DRAKE zabrał im prawo do summonowania przedmiotow w grze co nie zmienia faktu ze pomagaja LOD'om fajmic i enchantowac broni przez resety i rollbacki

Co do reszty broni na Screenie ost doszlo kilka draco+f+16 (dokladnie 4) ale zrobione po eventach na BEWS i kupione za coins
przez klan FF od graczy ktorzy je zrobili ( przykladowo ktos kupil 400 bews za 400 coins udalo mu sie zrobic +16  a z tego co wiem  te luki chodzily po okolo 800dc  wiec i tak sie oplacalo)

btw na dragonie juz nie mozna donatowac takich Broni

Peace & Love

Co do mutantow i ost. UPdate na DN:

necro debuff have less chance to work ( -10% ), except debuff take with 3class;
cancel and TOD now leave 5-6 buff, with arcane protection leave less buff. TOD is like always,only debuff change;
disesase, anchor and silence duration = 30 second ( before fix 120 sec );
disesase has bleed effect ( with invigor u can prevent );
weakness has poison effect (with resist poison u can prevent );
windshacke has wind effect ( with resist wind u can prevent );
all drain healt hit now are unholy attack;
surrender and resist element: if u have resist aqua and someone debuff u with surrender wind, they stack ( +30% vs aqua, - 30% vs wind).If u have resist fire and take surrender to fire, they stack (2 slot and effect 0%), and when surender finish u still have resist fire. So elemental protection works very good
OL/xx double mastery will be fix very soon. Necro EE don't have double weapon mastery...

jak widac obetna "double mastery"  u OL/xx  & "all drain healt hit now are unholy attack"  czyli bedzie sie juz mozna chronic
przed ich attakami  wiec juz  tacy pro nie beda :-)

« Ostatnia zmiana: Luty 07, 2008, 03:41:42 pm wysłana przez ThornsPL »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #10 dnia: Luty 08, 2008, 12:44:22 am »
a thorns dalej za FF,
Nie chcialbym znów wykazac topiku spamowo/cryowego
ale chcę zaznaczyć iż w kalnie FF jest mniej więcej tyle samo DONATORÓW (nie tych co dostali bronie) co w klanie LOD, pamietam czasy COC, kiedy to na pvp biegło się pośród 10 latarek, teraz się biega pośród 40 latarek :)
Znów można dojść do tego że jestem za LOD, ale nie jestem, gdyż LOD dla mnie jest gorszy od FF, ale nigdy nie będę wybacz thorns pupilkiem klanu FF i nigdy nie będę bronił ani jednego ani drugiego.

Btw1
thorns myśle że się nie obrazisz ale naprawde ja się dziwie dlaczego ty tak cały czas bronisz FF, przecież gram długoooo na DN i uwierz mi że dużoooooo wiem o FF i LOD, i moge ich śmiało porównywac.
Btw2
PRZYKŁADOWO, skądś trza miec 400 coinów na 400 bews (a 400 coinów to ja SAM w rok bym nie uzbierał, no chyba żebym miał klan który farmi, więc to że FF nie ma ally o nazwie FARMERS, nie znaczy że nie sa FARMERAMI)

To tak odemnie na sprostowanie sytuacji :)
Co do mutantów to będa i tyle ;p
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #11 dnia: Luty 08, 2008, 07:27:41 am »
nie zrozumiałes mojego postu:
oj wcale nie bronie FF  (osobiscie wolalem jak mielismy z nimi WAR, bynajmniej bylo z kim walczyc  :P)
nie mowie ze tam nie ma donatorow.. chcialem tylko  zaznaczyc ze  broni +16 juz nie mozna kupowac
nie wiem czy FF donatuje czy nie, mowie to z punktu widzienia Synd1cate
gdzie w klanie tez jest duzo broni +8 / +12 , boss set jawerly, a jakos wiem na 100% ze nikt nie donatuje
piszesz ze 400 coins  a co to duzo?   stary party + rift = 9 x  crys. "13" = 24dc x 9 = 216 dc x 7 dni?  policz  :) a wiem ze i my i ff czesto tam chodzilismy, poza tym recki 100% z 4s, AQ  itp  dla dobrze zorganizowanego klanu to nie problem.. nam tez czasami zdarza sie farmic jak mamy jakies potrzeby. Dla niektórych graczy jesli cos jest nie osiagalne, a inni to mają to od razu płacz i domysły.
chciałbym tylko przypomniec ze dzieki temu ze ludzie donatuja .. my mozemy grac...

BTW. syndi to klan pvp tego raczej nie da sie zaprzeczyc.. pare klanow z naszego ally tez.. wiadomo do tego jest potrzebny sprzet itp, wiec chyba nic dziwnego ze czasami  tez przyfarmiamy (kazdy chce zyc  8) )

@Morok111   moze powiesz w jakim klanie jestes?  &  jak chcesz jakis coins kupic to smialo powiedz, dam ci GG :P
Peace & LOve
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2008, 09:09:17 am wysłana przez ThornsPL »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• OSmember!
« Odpowiedź #12 dnia: Luty 08, 2008, 11:47:00 am »
a my farmimy baiuma, valka i antka :S

« Odpowiedź #13 dnia: Luty 08, 2008, 07:19:51 pm »
hmmm no może, tylko mnie coś zastanawia, w syndi są lvl 78 78, wiec jakim cudem chodzicie na rifta? robić kryształki? Bo nie powiesz chyba że ludzie robią retaily po to żeby iść tam bo w to nie uwierze. Skoro Anzakiel jest RB to chyba daje paraliża??

Btw
nie jestem w klanie, sam zrobiłem noblesa i retaila, teraz mój klan się reaktywuje więc pewnie do niego dojde, ale nazwy jeszcze nie znam, jak się dowiem jaki to napewno ci napisze.
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #14 dnia: Luty 08, 2008, 08:13:07 pm »
hmmm no może, tylko mnie coś zastanawia, w syndi są lvl 78 78, wiec jakim cudem chodzicie na rifta? robić kryształki? Bo nie powiesz chyba że ludzie robią retaily po to żeby iść tam bo w to nie uwierze. Skoro Anzakiel jest RB to chyba daje paraliża??

Btw
nie jestem w klanie, sam zrobiłem noblesa i retaila, teraz mój klan się reaktywuje więc pewnie do niego dojde, ale nazwy jeszcze nie znam, jak się dowiem jaki to napewno ci napisze.

RB na Rifcie, ten na którym się robi kryształki z 12 na 13 ma 78 lvl i w praktyce tylko na tym RB się robi kryształy, Bo na niższy RB Anakazel (68) chodziłem ze 30 razy i ani razu mi nie weszła 11 ;p

• OSmember!
« Odpowiedź #15 dnia: Luty 09, 2008, 01:09:57 am »
podobno już na 2ch servach ma nie być mutantów wraz z nadejściem interlude, gdzieś na DN forum czytałem. Jak znajdę linka to zamieszczę.

« Odpowiedź #16 dnia: Luty 09, 2008, 01:43:09 am »
Gracie na Dragonie a tak mało o nim wiecie  ehhh

Co do czerwonych broni: jesli chodzi o klan LoD (farmers ally) w którym jest donf3ckmybrain (mąż kotenki (GM))
 i Sealtiel (GM Elcharro) (ktory też tam stoi i pewnie czeka na jakis exploit baiuma by dac bana  :D)  to chyba nic dziwnego ze maja bronie czerwone, bo nie da sie ukryc ze są i byli skorumpowani i swojego czasu rozdawali znajomym, teraz im sie to skończyło bo DRAKE zabrał im prawo do summonowania przedmiotow w grze co nie zmienia faktu ze pomagaja LOD'om fajmic i enchantowac broni przez resety i rollbacki

Co do reszty broni na Screenie ost doszlo kilka draco+f+16 (dokladnie 4) ale zrobione po eventach na BEWS i kupione za coins
przez klan FF od graczy ktorzy je zrobili ( przykladowo ktos kupil 400 bews za 400 coins udalo mu sie zrobic +16  a z tego co wiem  te luki chodzily po okolo 800dc  wiec i tak sie oplacalo)

btw na dragonie juz nie mozna donatowac takich Broni

Peace & Love

Ale thorns nie bulwersuj się tak :D nie mów mi o donatorach bo ja całe życie w L2 biegam koło latarek przez Coców potem ally z suhym (oddech od latarek) po overkilli. Więc nie mów mi że nie znam serwera na którym gram :P A od dontf3ckamybraina to nieraz dostałem w dupe jednym crytem :) A elcharro to nub wystarczy przeczytać dialog z pierwszego screna. Co do enchantów to kingdraco z AA zrobił zwykłymi enchantami tal/dla na 17 (mega fuks).  On jest gmem ale nei on nic nei wiem. A poza tym to była zabawa w policz donatorów a nie w tłumaczenie co to dragon network :P
A btw na zdjęciu z broniami z kosmosu są: cheops, Shane69, izuarapl, reedrock, nerijo, gdzies jestr cazum, a reszty to nie znam

• OSmember!
« Odpowiedź #17 dnia: Luty 09, 2008, 01:56:56 am »
a ten elcharro to jakis GM czy cu !? bo to mi na więcej niż +25 wygląda xD

« Odpowiedź #18 dnia: Luty 09, 2008, 10:02:52 am »
Nom ten encharro to gm a te jego fisty to +51 chyba :P

« Odpowiedź #19 dnia: Luty 09, 2008, 11:16:17 am »
Po 1 Vigor to nie kingdraco tylko KingDrako  :P po drugie to nie byl fuks on umial enchantowac praktycznie King nie spalil zadnej rzeczy procz tych duali :P bo w koncu poszly w pi... :P chyba :P

« Odpowiedź #20 dnia: Luty 09, 2008, 11:41:37 am »
machłem się w niku :P /agree Kingdrako. Spalił te duale potem AA odesżło z serwera potem wróciły niedobitki. Ale ale nie ma czegoś takiego jak umiejętność enchantowania :D trzeba mieć fuksa i tyle, jak sobie to wyobrażasz ze umiał enchantować ? szedł na Forsaken Plaians 2 razy puszczał dance siedział 2 min jeszcze raz dance zakładał duale i mu wchodziły ??:P gdyby tak było to all by mieli mega anchanty chłopak miał dużo szczęścia w tych sprawach.

« Odpowiedź #21 dnia: Luty 09, 2008, 12:09:30 pm »
Bylem u Kinga w klanie wiem ze odeszli z serva bo tez polazlem :P i wiem ze tyle co on draco wbil na+++++++++ i innych broni :P jakby mu policzyc ile rzeczy dropl na pk to moze i jego ludzie nazywaliby donatorem :P

« Odpowiedź #22 dnia: Luty 09, 2008, 08:59:19 pm »
przesadzasz...
"umiec enchantować"
mi np 3 dni temu udało sie zrobić DS od zera do +15 (chciałem +16 ale bach....) Poprostu jak Vigor napisal miał FARTA/FUKSA, bo nie ma czegoś takiego jak "umieć enchantować",
btw odkąd gram na DN a gram długo to spotkałem wiele takich sposob, zaczynając od wyrzucania broni na ziemie, poprzez bicie NP, siedzenie na odludziach, az po zmiane jakichś plików help (których nie robiłem, bo wiadomo szkoda stracić dobre konto poprzez keylogera, a polegało to mniej wiecej na tym że podmieniałes pliki jakieś i miałem enchanta 100% do +10) i nic nie zadziało. Więc nie pisz że tam ktoś wiedział jak robić.
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #23 dnia: Luty 09, 2008, 09:19:55 pm »
no szansa jest wieksza jak ma sie nr tel. do kotenki: maly reset + rollback 5min i mozna jeszcze raz :-)

co do broni +16 .. postawcie sie sie na ich miejscu.. myslicie ze tak fajnie jest grac taka bronia?

- widac cie z daleka
- kazdy chce cie zabic by pokazac ze +16 to tylko nooby maja
- po wygranej walce przez ciebie, wyzywaja cie od donatorow
- bedac na mass pvp zawsze jestes brany jako pierwszy na target
- ciagle pytania od nowych graczy czy nie jestes GM, albo adena pls
- nieustanne kontrolowanie  liczby PK by nie dropnac fortuny

nic milego  :D
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2008, 09:21:34 pm wysłana przez ThornsPL »

• OSmember!
« Odpowiedź #24 dnia: Luty 09, 2008, 11:38:50 pm »
mi się marzy podnieść z +6 na +9/10 i styknie xD
a co do tego, że bierzesz na targeta +16, żeby pokazać, że tylko nooby mają +16 ...
tak jest ^^, Powiedz mi Thorns czy to jest normalne, ja ruszam ze spawnu ( mam luk na +6 ) i
he/pph enemy z lukiem +16 zaczyna przedemna uciekac, dostaje stuna i próbuje użyć returna bez
podjęcia walki ? :D Wiesz, świecąca broń to bym powiedział 25% sukcesu ( 25% to OE set/jewellery i 50% umiejętności ;P ). Na swoich buffach byłem, a 3x za 3k dostał xD to ja z broni +16 dostaje mniejsze criticale xD
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2008, 11:56:19 pm wysłana przez matim »