Witaj
Gość

Wątek: Prosze o pomoc... utracone postacie  (Przeczytany 2704 razy)

• Pochwał: 0

Prosze o pomoc... utracone postacie
« dnia: Luty 20, 2008, 09:16:26 pm »
Witam wszystkich forumowiczow, zafascynowanych światem lineage... Mam pare pytan odnosnie serwera abyss...  Grałem na tym serwerze w Sierpniu ubiegłego roku... od tamtego czasu miałem przerwe i na moment oderwałem sie o Lineage... Po czasie jednak chce powrócic Do Lineage a dokładniej Na serwer Abyss... Próbowałem wiec odpalic abyssa tak, jak to było ok sierpnia 2007roku. tamta instalaka była spod C4 i L2 abyss nie hulał:/ nawet po updaetach... sciagnelem Interlude'a i zupdateowałem owszem... odpalił... nawet moje konto istnieje... owszem.. odpalam.. Ale 000! postaci... a miałem tyle posaci wyexpionych i naprawde jestem zaskoczony tą pustką...

Pytania:
1.Czy ten serwer przeciosiono na C6, bo na plikach c4 nawet niechce mi odpalic,...?
2.Czy czasem przy ewentualnym przenoszeniu serwka na c6 nie pousuwano postaci ? moze wam wszystkim pousuwano...
3.Czy normalne jest to ze niemam zadnych postaci na moim accouncie??? Kurna..:// prosze o szybka odpowiedz i offtop... prosze  wyrozumialosc i odpowiedz.. wiem ze napewno sa juz tematy o podobnej teresci, lecz naprawde ciezko było mi znalezc jednoznaczna odpowiedz.... z Gory dziku je wszystkimmm!!! POZdrawiamm

• Pochwał: 5

• Head Shoot!
Odp: Prosze o pomoc... utracone postacie
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 20, 2008, 09:44:36 pm »
Ad1. Servery sa pod Interlude.
Ad2. Z tego co wiem nikt postaci nie utracił.
Ad3. Teoretycznie po miesiacu nie uzytkowania zostaja usuwane po kolei postacie z konta (w kolejnosci od najdawniej nie uzywanej) ale roznie z tym bywalo. Ja naprzyklad nie gralem przez 6 miesiecy, a gdy po tych 6 miesiacach zalogowalem sie moje postacie nadal tam byly bez jakichkolwiek uszczerbkow.

Sprawdz w jailu czy ci nie usuneli postaci za przekroczenie jakiegos tam punktu regulaminu.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 21, 2008, 08:20:40 am »
czyli tak jak wyzej.musisz miec IL,nie slyszalem zeby ktos stracil jakakolwieg postac lub nawet Itemek:P,a ze ci pousuwali postacie to sie nie dziw po 3 miesiacach powinni usunac konto to masz fart ze jeszcze masz to konto
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 21, 2008, 12:45:50 pm »
hmm mam na tym serwerze jeszcze jedno konto na nim równiez usuniete sa postacie... na kumpla accouncie sa postacie chociaz on jescze dluzej nie wchodzil na serwer niż ja... nie wiem czy mógłbym was poprosić , ale chiałbym napisac jakos wiadomosc do gamemastera... ale na forum abyssowym Policeman ma pelna skrzynke i nieda wyslac do niego personal message'a kurcze... moze maci jakis pomysl, zeby odzyskac postacie?.. jakas inna droga dostac sie do gamemastera? nie wiem juz sam... z angielskiego tez jestem laik, wiec nieweim jak mogłby brzmiec przykladowy otworzony na nowo temat na forumm abyssowym.. Macie jakis pomysl?

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 21, 2008, 01:01:34 pm »
Kiedys hailie zajmowala sie przywracaniem kont, ale chyba juz nie jest gm
Sprawdz w private cabinet na stronie, moze tam bedzie jakas opcja kontaktu z gmami

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 21, 2008, 01:47:57 pm »
Jestem w cabine private i mam takie opcje :

LINK_Appeal of punishment

If you think that you received punishment by accident, you can appeal against it. We strongly advise to read server rules before using this possibility.

LINK_Message about infringement

If you know about infringement of rules of a server - inform us, and the infringer will be punished.

LINK_Message about bug

If you have found a bug or know a way to copy items in game - inform us, and reward will follow.

LINK_Problem with donations

If you have made the donation, but have received nothing, or you have a question about donation - write to us, and we will help you.

raczej nie da sie nic napisac... w ktora opcje mam kliknac, do jakiej opcjii zalicza sie moj problm?
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2008, 01:57:44 pm wysłana przez hardcore »

« Odpowiedź #6 dnia: Luty 21, 2008, 11:35:26 pm »
3.11.   All game accounts that were unused for 90 days will be deleted.

Masz odpowiedź ;P

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #7 dnia: Luty 22, 2008, 08:06:34 am »
pozostaje Ci tylko meczyc kazdego gm po kolei, moze ktorys sie zlituje i przywroci konto ;]

« Odpowiedź #8 dnia: Luty 22, 2008, 09:03:05 am »
Racja... ale konta są... tylko ze postaci nie ma

« Odpowiedź #9 dnia: Luty 22, 2008, 01:33:53 pm »
Jest mozliwosc odzyskania postaci - napisz posta na forum Abyss z pytaniem o to,
wyslij tez kilka pytan "ingame" do roznych adminow - i ktorys zglosi sie do ciebie.

Ostatnio taka przyjemnosc kosztowala jednego z moich znajomkow 49,00 USD.

Nie gral od dluzszego czasu, a mial SPSa na 75 lvlu z roznymi bajerami na x3 - zaplacil i "odkasowali" mus postac.

« Odpowiedź #10 dnia: Luty 22, 2008, 06:36:21 pm »
hmm... aco do tego "błagania" GM'ów ... macie jakis pomysł nad przekonującą treścia w jezyku angielskim? przyznam sie ze nie za łatwo mi przychodzi napisac jakies bardziej złożone zdanie, niezbedne w tej sytuacji... Jakbym mógł ładnie kogoś z tego licznego grona ładnie poprosić? nieznam na tyle  tego języka... a co dopiero mam przekonać GMa ..... :) DZIEki