Witaj
Gość

Wątek: Proszę o Pomoc Klasa...  (Przeczytany 9060 razy)

• Pochwał: 6

Odp: Proszę o Pomoc Klasa...
« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 02, 2008, 10:06:53 pm »
@Ryl, naprawde nie rozumiesz? Przedstawie Ci to tak, ES:
Arcana Agility
30 wit
Baium
CoV
Dance of Con...
Potek Dragonowski na Acu (dodaje wiecej c.speeda od Acu)
CHP (kolejny + do c.speed)
Arcana + Acu
Buff od kuuunia na reuse skilli magicznych
WM
Dance of Siren

dodam jeszcze tylko: +MALARIA 4 lvl z Hot Spring  :P

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #26 dnia: Marzec 02, 2008, 11:11:13 pm »
Arcana Agility
30 wit
Baium
CoV
Dance of Con...
Arcana + Acu
WM
Dance of Siren

dodam jeszcze tylko: +MALARIA 4 lvl z Hot Spring  :P
= nudna gra :)

Kurcze...jak ten dragon zszedł na psy..:(
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 02, 2008, 11:30:02 pm »
FAJNIE  TAM MACIE)))
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

« Odpowiedź #28 dnia: Marzec 03, 2008, 12:40:24 am »
= nudna gra :)
Kurcze...jak ten dragon zszedł na psy..:(

no wlasnie ciekawa dzieki laczonym sub,  mi na retailu szybko by sie znudzilo

kazdy gra tam gdzie lubi  :wink:

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #29 dnia: Marzec 03, 2008, 07:57:10 am »
OL/ES tak szybko bije drainami, ze nie widac animacji. Dodaj jeszcze do tego ze co 2 nuk to m.crit...

Widac ze dalej drainy maja u was efekt m.crit -_-

tak mowie ze self owned bo na DN nie ma C5 -> nie ma IA, wiec mowie o normalnym servie, prosze nie pisz juz tutaj wiecej i nie osmieszaj sie...

Niewazne.I tak masz malo HP jak AI odpalasz wiec jak nuker chce to i ciebie sciagnie.

ty mowisz o C4 ze skillami C5 -> brak nerfa Death Whisper, Dance of fire....

/fixed

ops, chyba daaawno nie grales na DN. Da sie zrobic mutanta juz. Musisz wiedziec tylko jak

Widze ze ten serw juz bardziej powalilo niz ostatnio...

Arcana Agility
30 wit
Baium
CoV
Dance of Con...

Arcana + Acu
WM
Dance of Siren

Nie mam pytan...Tylko po co wam 2,4k cast.speed skoro ja na samym MM na normalnym serwie walilem nukami bez reuse?

I naparzasz drainami ol'a na statach ee z powem empem idt.

DMG musi miec genialny skoro to EE...

no wlasnie ciekawa dzieki laczonym sub,  mi na retailu szybko by sie znudzilo

Zwlaszcza ze na retialu bedziesz mial to samo niedlugo lol.

« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 03, 2008, 10:24:31 am »
Widac ze dalej drainy maja u was efekt m.crit -_-

no a ost zmienili nawet DRAIN na dark magic , dziwne ale niech jest, bynajmniej mozna troche go oslabic

na statach ee,  a drainy daje takie jak OL  tylko z castem ee, eh jak ty malo wiesz

Zwlaszcza ze na retialu bedziesz mial to samo niedlugo lol.

a my juz to mamy od lat, i kto jest do przodu?

odejdz w pokoju :-) nie rob wiecej z siebie kretyna w tym dziale

Nie chce mi sie rozpisywac na 30 stron ale to moj ostatni post na tym forum(i tak mam ich w cholere nabitych ).Dzisiaj sobie postanowilem ze nie mam czasu na granie w L2 wiec tez usunwam L2 ostatecznie i ide zajac sie RL life(narescie).Nie trudno sie domyslic ze forum tez nie bede odwiedzal

Dobra decyzja  :P

« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2008, 11:36:06 am wysłana przez ThornsPL »

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 04, 2008, 11:34:30 am »
jezus maria...
PIONTKA! dla Ryltara..... stary powiedz mi po co się tak produkujesz skoro masz 12% racji.... myśl czasem co piszesz......
Powiem ci że w 5 sekund (znając pewnie twój poziom gry na DN) zabiłbym cie moim sorkiem na 47 lvl.... OL/EE czy ES mają takiego casta że ci się nawet nie śniło że twoje chary mogą taki miec..... wiem też coś o tym, chociaż nie miałem takiej suby... ale za to miałem SH/PS, który na tych wszystkich bufach wyciągał ponad 2.2k Castinga i nawet nie bylo widać jak się huricane przemieszczało  ...
dobra nie będę cytował ani komentował tego, bo już napisaliście a mi sie nie chce krytykować, kogoś kto ma 12% racji....

Powiem tak na DN, jest spoko, ale czasem kijowo bo rlz sa 2-3 suby
ol/xx
he/xx (pp)
ty/de

innych nie widze, ale dla mnie granie np ty/de (nie mowie o archerach) jest dla dzieci co maja 10 lat+ i nie potrafią sobie poradzić na pvp innym charem, chociaż granie archerem tez nie jest takie pro....
Ostatnio miałem pvp z archerem w DB +7+f i set drako... oczywiście full bufed (ja miałem dance on nie) pvp wyglądało tak:
podchodze do niego, pyk z vortexa 2.6k, pyk załączyłem UD, archer mnie pyk po 300, 400 , nagle 3.1k.... hit i myślę gdzie tu normalność, na UD gdzie miałem prawie 2k P defa dostalem za ponad 3k od archera, już o ty/de nie wspomne bo nawet nie rzuce UD to już jest ded.... (z ol/xx czasem jakieś szanse sie ma, tylko trzeba dobrze gospodarować skilami)
no tyle odemnie, to jest moje zdanie o DN, mimo to nie mam zamiaru zmieniać serwa ;)

@Thorns
ostatnio pod hunter vilage zbiłes mojego krasnala! na 40 lvl :D, zaflaowałem się na tobie a ty mi pykłeś za 3.8k :D
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2008, 11:36:26 am wysłana przez Morok111 »
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 04, 2008, 12:48:35 pm »
@Thorns
ostatnio pod hunter vilage zbiłes mojego krasnala! na 40 lvl , zaflaowałem się na tobie a ty mi pykłeś za 3.8k

to raczej nie bylo hunters, bo tam nie chodze :-)   tylko Hardin, przed SIEGE,  poza tym jak widzialem bylem tam z calym party i mielismy
mpvp z war ( padli ) za szybko  :P    i  nie PKeklem tylko sie sflagowales. i po 3 sorry ze tylko  3,8   :P

ol/xx
he/xx (pp)
ty/de

zapomniales o sps :-)  no i ne/ee  chodz ci ost . maja dostac nerfa na mass warr/mag bane i abyss  bo przeciez sps ( czytaj FARMERS)  znowu chca byc najlepsi

Btw  ta krytyka i te 12 % to bylo do ryltara rozumiem?  :D
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2008, 12:52:12 pm wysłana przez ThornsPL »

• Pochwał: 2

• Sorry I'm Newbie ;( /// FameN'Glory
« Odpowiedź #33 dnia: Marzec 06, 2008, 11:01:03 pm »
Cytat: Ryltar
EE ma więcej M.Atk. na tej subie?

« Odpowiedź #34 dnia: Marzec 14, 2008, 04:41:12 pm »
Z tego co wiem to bardzo jest dobry Tyr/Wc
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #35 dnia: Marzec 15, 2008, 12:22:54 am »
Dobre sa tylko i wlącznie mutanty.
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

« Odpowiedź #36 dnia: Marzec 15, 2008, 11:03:27 am »
Z tego co wiem to bardzo jest dobry Tyr/Wc

Tyr/wc ssij...choćby tyr/de..  i tak potwierzmy zdanie wcześniej dobre są wyłącznie mutanty i tyr/de

« Odpowiedź #37 dnia: Marzec 15, 2008, 11:32:16 am »
a he/pp he/wk sps/ee sps/es są do kitu? bez przesady jest duzo dobrych subek nie mutantow
.. We're all afraid of dark inside ourselves...

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #38 dnia: Marzec 15, 2008, 11:42:27 am »
tak, ale zwykla zadna nie da rady ol/xx czy ne/ee czy innym uber mutantom
takie realia, jak kto nie ma zamiaru grac bp/pp albo innym supportem (wc/bd ftw!, ale to juz mutant), a chce sie liczyc w end game, musi miec mutanta
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #39 dnia: Marzec 15, 2008, 12:02:22 pm »
a he/pp he/wk sps/ee sps/es są do kitu? bez przesady jest duzo dobrych subek nie mutantow

to sa postacie dobre na serwer z normalnymi subami(łączonymi) nie dragon-network.. żadna z wynienionych przez Ciebie postaci nie pokona tyr/de a co dopiero mutanta. Wszytkie mutacje ol i ne i serwer się popsuł. 

« Odpowiedź #40 dnia: Marzec 15, 2008, 05:57:13 pm »

to sa postacie dobre na serwer z normalnymi subami(łączonymi) nie dragon-network.. żadna z wynienionych przez Ciebie postaci nie pokona tyr/de a co dopiero mutanta. Wszytkie mutacje ol i ne i serwer się popsuł. 

ze co?  teraz to wystrzeliles..   dest/tyr? dobry to on jest ale do walenia na frenzy przy spawnie  i do expa  tak to possac moze, wszystkie te postacie spokojnie pokonac go moga..  Od  He/pp  hamstring + block ww & bb  od sps/ee  cancel.. i tez moze..      no tak moze  luku uzyc  ale troche zasieg nie ten  :wink:    Na OL/xx bedzie update

btw czytajcie opis drake'a  po prawej stronie :-)    http://www.myspace.com/drakebloodbane

« Odpowiedź #41 dnia: Marzec 15, 2008, 09:28:55 pm »
Nom ,ale ponoć (na szczęście) usuną mutanty  :D czyli zostaną tylko zwykłe dragonowskie suby
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

« Odpowiedź #42 dnia: Marzec 15, 2008, 09:44:59 pm »

ze co?  teraz to wystrzeliles..   dest/tyr? dobry to on jest ale do walenia na frenzy przy spawnie  i do expa  tak to possac moze, wszystkie te postacie spokojnie pokonac go moga..  Od  He/pp  hamstring + block ww & bb  od sps/ee  cancel.. i tez moze..      no tak moze  luku uzyc  ale troche zasieg nie ten  :wink:    Na OL/xx bedzie update

btw czytajcie opis drake'a  po prawej stronie :-)    http://www.myspace.com/drakebloodbane

jak Ty sam w to nie wierzysz.. wiec nie gadaj głupot widzieles kiedyś żeby tyr/de szedł an jakieś pvp na selfach...nawet jak he będzie na full bufie jak ty/de to co zrobie na 3 kulki pójdzie labo na 2 co mu da hamstring.
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2008, 09:46:56 pm wysłana przez Vigor »

« Odpowiedź #43 dnia: Marzec 15, 2008, 10:53:33 pm »
przeciez mialem na mysli z buffowanego...   zauwazyles by ktos na pvp chodzil tyr/dest ?  uzywa sie ich tylko do bicia RB
i expienia.. nic wiecej  na OL tez malo zrobi bo bez buff.  to jest tylko postac do wejscia na frenzy i bb
wystarczy ze od necro mu wejdzie doom  od sps cancel  od DA/pal  slamm shield i jest juz jak male dziecko bo skila nie uzyje
a jak dla ciebie bycie pro dest/tyr  to wejscie na wlaczanym frenzy  na colo albo ze spawn  to powodzenia  :D
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2008, 10:58:38 pm wysłana przez ThornsPL »

« Odpowiedź #44 dnia: Marzec 15, 2008, 11:08:13 pm »
przeciez mialem na mysli z buffowanego...   zauwazyles by ktos na pvp chodzil tyr/dest ?  uzywa sie ich tylko do bicia RB
i expienia.. nic wiecej  na OL tez malo zrobi bo bez buff.  to jest tylko postac do wejscia na frenzy i bb
wystarczy ze od necro mu wejdzie doom  od sps cancel  od DA/pal  slamm shield i jest juz jak male dziecko bo skila nie uzyje
a jak dla ciebie bycie pro dest/tyr  to wejscie na wlaczanym frenzy  na colo albo ze spawn  to powodzenia  :D

lul ale wiesz ze doom rzuca sie wolniej niz normalne skile?? a zanim necro to rzuci to dawno już nie będzie żył..a poza tym ja gram ne/pp caly czas a bycie tyr/de mnei nie interesuej bo nei mam takiego.

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #45 dnia: Marzec 15, 2008, 11:57:40 pm »
ty/de musi blisko podejsc , zeby moc kogos uwalic....to jest dobra postac do pvp w kontakcie...nic wiecej ;]

na mass pvp jak widzi sie ty/de to jest to jedna z pierwszych postaci do uwalenia ;]

poza tym ty/de i jego m.def ^^ i bb

..::Provider::..

« Odpowiedź #46 dnia: Marzec 16, 2008, 12:14:42 am »
ty/de musi blisko podejsc , zeby moc kogos uwalic....to jest dobra postac do pvp w kontakcie...nic wiecej ;]

na mass pvp jak widzi sie ty/de to jest to jedna z pierwszych postaci do uwalenia ;]

poza tym ty/de i jego m.def ^^ i bb

ale nie gadamy o mass na mass to każda postać jest cipa zależy kto i ile osób cię targetnie..nie musi wcale tak blisko podchodzic poza tym. Ma mały m def ale cóż i tak mag nie zdąży mu cp zbić wiec....

« Odpowiedź #47 dnia: Marzec 16, 2008, 11:33:24 am »

ale nie gadamy o mass na mass to każda postać jest -_-' zależy kto i ile osób cię targetnie..nie musi wcale tak blisko podchodzic poza tym. Ma mały m def ale cóż i tak mag nie zdąży mu cp zbić wiec....

Tak ,ale przykładowo ,z takim necro na subie rady sobie nie da.Od czego jest anchor ,gloom ,summon ,silence ,poison ,fear no i jeszcze slow ??? To jest cały necro ,a jeszcze jak wejdze Tyr/Des gloom to już nie ma szans na odbicie jakiegoś debuffa

« Odpowiedź #48 dnia: Marzec 16, 2008, 11:55:14 am »

ale nie gadamy o mass na mass to każda postać jest -_-' zależy kto i ile osób cię targetnie..nie musi wcale tak blisko podchodzic poza tym. Ma mały m def ale cóż i tak mag nie zdąży mu cp zbić wiec....

Tak ,ale przykładowo ,z takim necro na subie rady sobie nie da.Od czego jest anchor ,gloom ,summon ,silence ,poison ,fear no i jeszcze slow ??? To jest cały necro ,a jeszcze jak wejdze Tyr/Des gloom to już nie ma szans na odbicie jakiegoś debuffa

łooo a od czego jest mental shield?? a poza tym na samym frenzy ma pond 3 k hp więc co necro zrobi?? nawet z summonem na tp przykład walki:
necro                                                              Tyr/de
rzuca do ataku summona rzuca glooma              Kulka necro nei ma cp i troche hp
necro atakuje spikem zbija z 1000 cp                Kulka 2 necro death
Sumon dolatuje do tyra..     

i co to za walka?? a poza tym poco silence na tyr/de ?? albo slow rozwijający sie do 40 lvl? albo fear lol???!!!!  powtórzę potaz 100 mam ne/pp i wiem co necro ma czego nie

Dal porównania cast ne/pp ok 1,1 1,2 k
Atack speed tyr/de 1,8 k
wiec różnica jest... nawet jakby nie atakował z rage to by zdążył podbiec i naj-_-ać krytów po łbie i po necro..

« Odpowiedź #49 dnia: Marzec 16, 2008, 12:03:01 pm »
Oj sory ,zapomniałem dopisać sleep. Czy Silence to nie jest blokada czarów???