Witaj
Gość

Wątek: Proszę o Pomoc Klasa...  (Przeczytany 9026 razy)

• Pochwał: 6

Odp: Proszę o Pomoc Klasa...
« Odpowiedź #50 dnia: Marzec 16, 2008, 12:05:22 pm »
to zrob sobie necro/ee  i bedziesz mial  2,4 cast.. eh vigor, z calym szacunkiem ale tylko placzesz na forum  to o lizakach +16
teraz o dest/tyr,  jakies traumatyczne przezycia z pvp?  :D  co do coloseum to tyr/dest wchodzi tylko tam po zbiciu hp i na frenzy, jest wtedy PRO heheh, na mass pvp ich juz prawie nie ma bo sie nie nadaja..    wiec nie wiem  po co ta rozmowa

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #51 dnia: Marzec 16, 2008, 12:15:42 pm »
Dokładnie ,Tyr/Des jest tylko dobry do zastraszenia (Na frenzy) bo wtedy ma hity lekko po 1k. Ale przykładowo taki glad/pp to wystarczy mu wtedy TSS albo czasami TSS i TS i Tyr/Des pada.
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #52 dnia: Marzec 16, 2008, 12:21:22 pm »
Oj sory ,zapomniałem dopisać sleep. Czy Silence to nie jest blokada czarów???

lul sleep w mentala nie wejdzie ALE PO JAKI C-_-J BLOKWAC CZARY TYR/DE??

thorns nei płacze tylko mowie jak jest w walce 1 vs 1 dajmy na to arena to jest jak jest..
a mass to wiadomo ze nikt go nei tagetuje na początku na tagret zazwyczaj ide ole i donatorsy a he/pp zgadzam sie na mass i siege rox

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #53 dnia: Marzec 16, 2008, 03:01:30 pm »
Dobra rada : /unistal l2/Dragon patch !!!

Dragon był jest i będzie lipnym serverem, typowo fast PvP, gdzie 90% playerów ma ressa (to jedyny powod gdzie pvp moze troszeczke dluzej potrwać) i jedyny dobry PvP'er to magowie i łucznicy.

Ani glad, ani dagger (nerfowanie było TOTALNĄ GŁUPOTĄ!, skutkiem jest więcej magów, mniej daggerów), ani inny pieprzony fighter w ręcz nie maja szans, są na wymarciu, a Lineage 2 nie polega na 2-3 klasach na łep a reszta to "smród po gaciach", fakt ze to dn SUBY itp. ale obsrany drake nie potrafi niczego zbalansować i zrobić...dosłownie NICZEGO (każdy powinnien o tym wiedzieć), więc chcesz być dobry? Bierz to co uderza z dystansu i mocno.

OL/xx

Tyr/łucznik

I nie patrzeć na Interlude bo nigdy nie wejdzie ^^ ( błagam nie piszcie, że nie długo wprowadzą, bo  napisali w ogłoszeniach ... żałosne się to robi)

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #54 dnia: Marzec 16, 2008, 05:52:37 pm »
zobaczymy jak bedziesz gadal jak wejdzie IL ^^

..::Provider::..

• Siła!
« Odpowiedź #55 dnia: Marzec 16, 2008, 06:40:53 pm »
zobaczymy jak bedziesz gadal jak wejdzie IL ^^
ja różnicy nie będę widzieć, a tak w ogóle to o czym mu tu rozmwiamy, jak w wakacje wprowadzą bedzię dobrze.

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #56 dnia: Marzec 17, 2008, 09:31:00 pm »
gz...
thorns, wiem że znasz się na grze, ale moim zdaniem nie wiesz nic o subie ty/de...
pvp z ty/de (oczywiście biore pod uwage full buff bo bez tego to nie ma co tutaj pisać)
on podbiega i ja podbiegam on bije mnie kuleczką, mam 3/4 hp, ja go z huri/vortex, on mnie podbiega bije po 700 z taką predkością że 2 hity zdaje w ciagu 0.43335435575 sekundy.
Strona allegro, ty/de w demonach+9 ma 8k P ataku (hmm fakt jest lewy.....)

Piszesz jeszcze ze sps/ee mu da rade... nie dziwie się bo dostnaie cancela i po zabawie (chociaż sps/ee jest jedną z najgorszych sub na DNm bo jest łatwa do rozwalenia)
jedynie ty/de  może dać rade jakiś ee mutant, poza tym ja jak widze sflgowanego orka to nawet mu nie oddaje bo wiem ze dostane się do miasta jak bym użył BSOE.
I kłuciłbym się co jest lepsze ty/de czy he/pp(wl) bo jak się umie grac tym albo tym to jest sie pro tym albo tym ;)

BTW
Oni sami nie wiedzą kiedy IL dać, zawsze jest "few days" ;)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

• Siła!
« Odpowiedź #57 dnia: Marzec 17, 2008, 09:41:07 pm »
Fakt ty/de rowniez miota, sam mialem takiego i daje rade, ale niestety malutko p defa i  m defa... ty/de z draco +10 np (polowa ludzi takie ma ><) to maga na 2 hity ma ( bizon )

« Odpowiedź #58 dnia: Marzec 17, 2008, 09:45:23 pm »
I teraz pogodziłeś obie strony ,tyle że ja jednak jestem po stronie thornsa i myślę ,że Tyr/Des wcale nie jest taki cudowny jak wy mówicie. Słyszałem ,że Tyr/Des ma 5k P .Atk (nie wiem dobrze czy na frenzy czy nie na frenzy  :P) ,ale jak widzę co wyprawia SPS/EE , necro/EE ,HE/PP to już przechodzi pojęcie  :P

BTW. Jak ktoś umie grać to będzie wymiatał każdą postacią. :P
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

« Odpowiedź #59 dnia: Marzec 18, 2008, 09:34:47 am »
tu macie staty naszego klanowego dest/tyr do expa/rb :-)  by rozwiac watpliwosci

cytat własciciela:
Fakt ty/de jest fajny tylko do expienia na bocie ( chyba ze ktos lubi recznie :>) i do zabijania na strzala tylko szkoda ze on tez sie zawija na hita xD.

a tu macie efekty jak ktos nie umie grac :-)  screen wczoraj z shadow wpadlem tam na swoja stara postac
,gosc dostal slamm shielda i bb frenzy 

podsumowujac... destro/tyr   jest dobry  racja ale tylko po zbiciu hp + frenzy,bizon  a chyba normalne pvp na tym nie polega, takie sytucje
mnie najbardziej smiesza np na colo  gosc zbija Hp na npc wrzuca skille i wpada na colo wycina 3 ppl na kilka strzalów i mysli ze jest pro
na takich sytuacja buduje sie ta "legenda" dest/tt  szkoda ze przy normalnym pvp to sie nie sprawdza..bo
od 100%  hp i cp  czesto nie ma czasu na uzycie tych skilli

Piszesz jeszcze ze sps/ee mu da rade... nie dziwie się bo dostnaie cancela i po zabawie (chociaż sps/ee jest jedną z najgorszych sub na DNm bo jest łatwa do rozwalenia)
[/color]

tak?  to czemu 90% klanu LoD to sps?

ja sie trzymam swojego dest/tt  dobry do expa i RB  pvp  to tylko na wejscie ze spawn i coloseum, na mass sie nie nadaje
a przeciez takie pvp jest najlepsze  :D

« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2008, 10:04:59 am wysłana przez ThornsPL »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #60 dnia: Marzec 18, 2008, 12:18:59 pm »
I nie patrzeć na Interlude bo nigdy nie wejdzie ^^ ( błagam nie piszcie, że nie długo wprowadzą, bo  napisali w ogłoszeniach ... żałosne się to robi)

Moim zdaniem żałosne jest to, że każdy kto się pyta o coś związanego z DN to temat zawsze schodzi  na to jaki to ten DN jest beznadziejny  i do kitu. Nie potraficie się powstrzymać i chociaż raz odpisać na temat?  Każdy gra tam gdzie lubi i jak lubi. A jak któś nie lubi DN to tym bardziej co go obchodzi czy wejdzie IL czy nie. A po za tym skąd możesz to wiedzieć? Chyba, że masz kryształową kulę i jesteś wszechwiedzący.

Ten Dest/Tyr ma mniej P.Def i M.Def niż mój SH na 77 lvl bez buffów, 3 profki i bez suby ;)
MYSTERIUM TREMENDUM

• Siła!
« Odpowiedź #61 dnia: Marzec 18, 2008, 12:30:06 pm »

Moim zdaniem żałosne jest to, że każdy kto się pyta o coś związanego z DN to temat zawsze schodzi  na to jaki to ten DN jest beznadziejny  i do kitu. Nie potraficie się powstrzymać i chociaż raz odpisać na temat?  Każdy gra tam gdzie lubi i jak lubi. A jak któś nie lubi DN to tym bardziej co go obchodzi czy wejdzie IL czy nie. A po za tym skąd możesz to wiedzieć? Chyba, że masz kryształową kulę i jesteś wszechwiedzący.
wiem bo gralem 2lata na DN i można się wszystkiego spodziewać.....jak był down servera (ahh te FBI) servery padly  w październiku czy listopadzie, zapowiadał ze w grudniu wstana na bank..i co? ruszyły dopiero po 2-3 albo i dluzej miesiącach....

@Thorns, na DN Tyr/Destro bedzie dobry w PvP typu siege w tronówce na przyklad, bo tutaj na otwartym terenie pvp polega na graniu w zimne ognie (czy jakos tak) jedna strona wybija druga i tak na zmiane, noo czasami bd/xx wpadnie w tulm (jak zdąży)to rzuci  meduze. Nie ma żadnego starcia między jedna a drugą grupą, i dlatego  postacie  grajace w starciu nie maja szans sie popisać, a tym bardziej tanki.

i ahh, ten screen z C3 sie nie liczy :D
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2008, 12:31:40 pm wysłana przez System »

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #62 dnia: Marzec 18, 2008, 12:39:14 pm »
No ja gram na DN od C3 i owszem zgadzam się z tym, że zawsze jak zapowiadają, że coś zrobią jutro to robią....  za pół roku, ale już się przyzwyczaiłam do tego i absolutnie mi to nie przeszkadza. Mimo wszystko uważam, że wreszcie się z tym uporają :)

ok koniec offtopu z mojej strony ;) dyskutujcie sobie dalej Panowie o Dest/Tyr.
MYSTERIUM TREMENDUM

« Odpowiedź #63 dnia: Marzec 18, 2008, 12:47:10 pm »
@Thorns, na DN Tyr/Destro bedzie dobry w PvP typu siege w tronówce na przyklad, bo tutaj na otwartym terenie pvp polega na graniu w zimne ognie (czy jakos tak) jedna strona wybija druga i tak na zmiane, noo czasami bd/xx wpadnie w tulm (jak zdąży)to rzuci  meduze. Nie ma żadnego starcia między jedna a drugą grupą, i dlatego  postacie  grajace w starciu nie maja szans sie popisać, a tym bardziej tanki.

sęk w tym ze malo kto gra dest/tyr na siege  a jak juz gra  to ta postac ma  male szanse na dojscie do sali tronowej
tymbardziej wlaczenia skilli  frenzy  itp.  by je użyc.. sam wiesz ze 30 % Hp na siege i postac pada szybko, tymbardziej ze na
na mass pvp/siege w dobrym pt masz bisha, który używa balance life wiec nie ma szans na frenzy  :wink:

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #64 dnia: Marzec 24, 2008, 04:30:45 pm »
przed wejściem do sali tronowej mozesz poprosić kolege zeby sie odalił i zbił ci te hp :P to jest raczej logiczne...

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #65 dnia: Marzec 25, 2008, 09:09:54 am »
Sam mam TYR/DE i chodziłem nim na siege. Zgadzam sięz Thornsem, ponieważ o Frenzy na siege, to bardzo ciężko, a bez Frenzy to szkoda iść się bić.
przed wejściem do sali tronowej mozesz poprosić kolege zeby sie odalił i zbił ci te hp :P to jest raczej logiczne...

Bingo, sam bym na to nie wpadł, poproszę kolegę, żeby mi zbił 5000 CP i zbił HP na Frenzy, to jużwtedy będę zamiast na 3-4 hity dla łucznika, to na 1 hit.