Witaj
Gość

Wątek: Godny zastepca Dragona?  (Przeczytany 6238 razy)

• Pochwał: 20

• Siła!
Odp: Godny zastepca Dragona?
« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 20, 2008, 07:39:12 pm »
To mozna w sumie pobawićsię i potestować jaki mix bylby najlepszy :), ale sądze ze jak na poczatek ebdzie 1 postac wymiatac :) (ahh te bugi :P)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #26 dnia: Marzec 21, 2008, 02:08:06 pm »
hmn, wydaje sie wszystko w porzadku, interlude zgrany, patch zgrany, zreszta przy logowaniu mam 'witamy na l2ds bla bla bla'
jednak zero reakcji, czy to znaczy ze wszystko dobrze zrobilem, tylko login down? :P
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 21, 2008, 02:19:24 pm »
hmn, wydaje sie wszystko w porzadku, interlude zgrany, patch zgrany, zreszta przy logowaniu mam 'witamy na l2ds bla bla bla'
jednak zero reakcji, czy to znaczy ze wszystko dobrze zrobilem, tylko login down? :P

tak.. jak na razie admini pisali ze wprowadzaja poprawki ktore nie wymagaja testow ze strony graczy

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 5

« Odpowiedź #28 dnia: Marzec 24, 2008, 12:16:32 pm »
Chyba już server działa, bo stworzyłem chara (WaleMocneHity ;P:P) i normalnie się expi od 1lvla, nie ma żadnych specialnych NPCów i chyba wszystko normalnie. No jak na razie mi się podoba, ale nie wiem, czy jednak nie zostane na DN. Tutaj wszystko bedzie cholernie drogie, ktos bedzie mial Dooma to bedzie kozak :P
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #29 dnia: Marzec 24, 2008, 12:25:28 pm »
jak gm bedzie to  cię podexpi ;)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 30, 2008, 11:12:35 pm »
Pozwolilem sobie skopiowac to z innego watku gdzie to napisalem - tez na temat ds :-)

"nie licz ze ci ludzie przejda. Na dn jest specyficzny klimat. I to w ogole specyficzny serwer a niedlugo wejdzie il.
Jesli nawet ktos bedzie gral na ds z dn to w 80 % wtedy kiedy dn bedzie mial pady. Zreszta to sie juz dzialo 1000 razy. Ludzie ktorzy opuszczaja dn raczej ida na serwy bez dn-owskich subek lub po prostu graja na offie.
Fajnie ze powstaja nowe serwery ale DN juz stoi jakis czas, wiem ze ludzie psiocza na ten serwer ale obiektywnie rzecz biorac dalej tam graja albo odchodza i wracaja bo okazuje sie ze inne serwery sa jeszcze bardziej -_-'ane.
Szczegolnie nie polecam nowych serwerow dla wymagajacych doswiadczonych graczy... admini i gmi tez sie ucza i nie sa od razu pro.

Innymi slowy chcac miec duzo ludzi na serwie trzeba miec oryginalny pomysl a nie powielac pomysly innych bo nie oszukujmy sie, serwerow sa tysiace  malo ktory dziala dobrze a jeszce mniej b.dobrze. Poza tym na nowym serwie dopiero beda wprowadzane ustawienia postaci, obcinanie statystyk i inne takie dopiero przed wami.

3 razy zmienialem serwer z mysla ze gorzej byc nie moze i co najsmieszniejsze zawsze bylo duzo gorzej 
Gram dalej na DN infinity i ten serwer jak dla mnie ownuje. Bugi bugami, jaki jest drake kazdy zna, ale poziom pvp jest wysoki i prozno go szukac na innych serwach."

Dodam jeszcze ze ci co sie deklaruja niby, ze sie przeniosa to raczje osoby ktore za duzo na dn nie osiagnely - takich migrantow jest pelno baa znam nawet cale ally co sie przenosi prawie ze regolarnei co 2-3 miesiace na rozne serwery gdzie startuja od nowa:D

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 31, 2008, 07:49:28 am »
Dodam jeszcze ze ci co sie deklaruja niby, ze sie przeniosa to raczje osoby ktore za duzo na dn nie osiagnely - takich migrantow jest pelno baa znam nawet cale ally co sie przenosi prawie ze regolarnei co 2-3 miesiace na rozne serwery gdzie startuja od nowa:D
z tym sie akurat nie zgodze  :)

« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 31, 2008, 07:49:48 pm »
Moja skromna osoba też zawita szeregi DS, ale zależy czy mi się spodoba :)

• Archmage,The
« Odpowiedź #33 dnia: Kwiecień 01, 2008, 09:51:50 pm »
Serwer otrzymał szansę na zaistnienie ,ale tkwi w tym pewien szkopół .
Nie wiadomo czy admini to wykorzastają...
A tak swoją fajnie by było jak by powstał tutaj dział dla tego serwera
Chętnych jest sporo ,a dzięki działowi będzie ich dużo więcej...

Pozdrawiam Gregorius111

• Pochwał: 7

• True Asian Girls Lover
« Odpowiedź #34 dnia: Kwiecień 01, 2008, 10:10:43 pm »
kiedy DS bedzie online?

« Odpowiedź #35 dnia: Kwiecień 01, 2008, 10:49:42 pm »
Miał ruszyc od 1 kwietnia?  jeszcze nie dziala?  moze maja problemy.. lub jakies poprawki

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Archmage,The
« Odpowiedź #36 dnia: Kwiecień 02, 2008, 01:34:51 pm »
Działał ale będzie rollback bo był bug ,że można było 2 profkę za darmo mieć u grand mastera...

Wstanie za kilka godzin

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #37 dnia: Kwiecień 02, 2008, 03:29:57 pm »
juz dziala, ale login nie wytrzymuje naporu graczy, blogoslawieni, ktorzy zalogowali sie pierwsi ^_^

ja nie...
ale i tak jeszcze nie wiem kim tam grac
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

« Odpowiedź #38 dnia: Kwiecień 02, 2008, 03:54:54 pm »
Działał ale będzie rollback bo był bug ,że można było 2 profkę za darmo mieć u grand mastera...

Wstanie za kilka godzin

ojej ale bug  hohho    ciekawe co bedzie jak znajda buga przy 3 profie  tez wszystkich cofną?   :D
troche to smieszne.. ale w sumie to poczatki serwa wiec... duzo rzeczy jeszcze wyjdzie...

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #39 dnia: Kwiecień 02, 2008, 04:40:27 pm »
trzeba byc cierpliwym ^_^
- Homer

Retarded SuperModerator

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #40 dnia: Kwiecień 02, 2008, 10:16:47 pm »
Zróbcie osobne forum tego serwera co? :D nie żebym się czepial ale to jest forum dn :P
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #41 dnia: Kwiecień 02, 2008, 11:48:45 pm »
Już działa, był rollback i straciłem swoją postać na 18 lvl  :(
BTW: Teraz down na 5 min jest ale powinien zaraz wstać.

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #42 dnia: Kwiecień 03, 2008, 01:06:02 am »
Ale przcieniowałem 24 lvl ide spać :D