Witaj
Gość

Wątek: Interlude na DN  (Przeczytany 33774 razy)

• Pochwał: 6

Interlude na DN
« dnia: Marzec 21, 2008, 03:55:17 pm »

...z tego wynika ze bedzie weekend zabawy w pvp

jak ruszy arena prosze o opinie...
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2008, 05:03:40 pm wysłana przez ThornsPL »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 3

Odp: Interlude na DN
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 21, 2008, 04:41:12 pm »
wow, zobaczymy ile z tego prawdy:P
Serwer: http://www.dragon-network.net/ (x5)

rasa: Elf
klasa: Elemental Master/Moonlight Sentinel // Spellsinger ---->Eryn
lvl: 7x/7x
klan: Partisants
ally:Cure
-------------------->
rasa: D. Elf
klasa: Shillen Knight ---->xxx
lvl: 4x
klan: NoClan
----------------------------------->
rasa: Krasnolud
klasa: Bounty Hunter -----> The Hurricane
----------------------------------->>>>
rasa: Człowiek
klasa:Prophet   ------> OneBlood
lvl:6x

Serwer: www.la2.theabyss.eu (x7)

klasa:Treasure Hunter   ------> TheHurricane

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 21, 2008, 04:44:05 pm »
dodatkowy plus

Nie będzie WIPE
Mutanty zostają, ale będą poprawione (np ol/ee)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 21, 2008, 04:50:23 pm »
dodatkowy plus

Nie będzie WIPE

imo mutanty to akurat minus :oops:

-------------------->

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 21, 2008, 05:01:32 pm »
dodatkowy plus

Nie będzie WIPE

Nie płakać tylko robic  wlasne.. 

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 21, 2008, 05:10:50 pm »
dodatkowy plus

Nie będzie WIPE

Nie płakać tylko robic  wlasne.. 

uwierz mi gdyby miał dużo czasu na gre już dawno bym zrobił ol/es:)

-------------------->

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 21, 2008, 05:29:14 pm »
dodatkowy plus

duży minus!!!, iż większość rb jewerly i inne itemy były farmione bugami gdzie  90% ludzi ma rb bizke (Baium, Antek ), a teraz szanse drastycznie  poszły wdół (eventy na rb LOL )
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 21, 2008, 05:50:34 pm »
90% ludzi ma rb bizke (Baium, Antek ),

przesadziles troche  :wink:

• Siła!
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 21, 2008, 06:01:52 pm »
No a tak nie jest? nie mowie o nowych graczach, bo większość po prostu przestała grać a nowi tak szybko nie zdobęda biżki jak z valdka/antka eventy robią a na baiumie to stazi wyjadacze siedzą.

Ja bym zrobil wipe i dla każdego byłoby równo, podrasowac antka/valdka.

« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 21, 2008, 06:19:44 pm »
wiesz.. nie sadze by kazdy ze starych graczy mial po kilka tych samych boss jawerly.. to zawsze idzie do ludzi.. kiedys rynek sie wypełni.. predzej czy pozniej to czeka każdy serw...

na moje tez moze byc wipe itemow  juz wiekszosc mam na koncie LUKAS  :wink:

« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 21, 2008, 06:23:29 pm »
Fresh news:

BETA test server C6 will be opened in the next hours / days for all players. This server is already opened for some testers.
A link will be given to make the update soon.

After several days / weeks of testing, we will be able to make the update on main servers.

You can start to install your C6 client if it is not already done

• Siła!
« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 21, 2008, 07:14:28 pm »
Nio ja z ciekawości ściągam interlude.

After several days / weeks of testing, we will be able to make the update on main servers.

owned :D, do zobaczenia w czerwcu na update :D

« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 21, 2008, 07:18:18 pm »
thorns
nie wiem po co to kopiujesz myśle że ludzie potrafią wejść na forum DN i to poczytać :)

Propo Wipe
wyobraź sobie co by to było, ja np bym na 200% nie grał już na Dragonie, i myślę że 98% ludzie też by nie grało i na serwie by było mniej osób niż na shadowie i drake by nie czerpał kasy z tego...

Propo mutantów
Własnie że są oks, sam robie necro/ee (tylko jakos zrobić nie moge :D) i zastanawiam się czy na C6 robić necro/ee czy jakiegoś lepszego woja niż th/da ;) zresztą nvm....

Btw
z tego co myślę teraz IL będzie niedługo, do końca tygodnia wydaję mi się że już będzie jakiś update, wpierw niech otworzą ARENE, to sobie sprawdze jak się będzie sprawował necro/ee ;D
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #13 dnia: Marzec 21, 2008, 07:33:39 pm »
thorns
nie wiem po co to kopiujesz myśle że ludzie potrafią wejść na forum DN i to poczytać

nie no jasne  po co w ogóle jest to forum skoro jest DN  ^^

uwierz mi nie wszyscy  potrafia :-)

a co do ne/ee   tu masz  prawie MAX staty ^^

uwierz mi ta postac  potrafi wiele nawet w c6
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2008, 07:41:53 pm wysłana przez ThornsPL »

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #14 dnia: Marzec 21, 2008, 08:22:00 pm »
Fakt ta postać będzie dobra w c6 nawet jeśli utną sleepy itp...

Ale ten scren potwierdza tylko to że dragon to już nie jest Lineage...to jest freestyl gdzie ludzi z gry robią narzędzie to podniety żeby tylko ownować..nie mów mi znowu żebym nie płakał już bo nei płacze tylko stwierdzam fakty że to dupny serwer i tyle.. Pamiętam jeszcze rok temu no trochę więcej jak Dc robe set to już był pro set.... a przez ten jeden rok na serwerze pojawiło się tyle valakasów itp że nie wiem chyba za jednym razem z valdka 15 wyleciało i każdy dostał.. w ogóle ten rok był epicentrum noobstawa gmów i eksplozja ekwipunku, który nie wiem na drzewach chyba rósł..
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2008, 08:42:30 pm wysłana przez Vigor »

• Siła!
« Odpowiedź #15 dnia: Marzec 21, 2008, 08:22:20 pm »
I to jest wlasnie porąbane.... bo np. moja postac sorc/pp nie ma zadnych szans z takim :S

Propo Wipe

Propo mutantów
Własnie że są oks, sam robie necro/ee
wiadomo..każdy myśli o sobie.

C6
Jakie C6?!!? INTERLUDE ( i nie mów ze to samo...)

robić necro/ee czy jakiegoś lepszego woja niż th/da ;)
th/da dobry? Oo jeśli chodzi Ci tylko o olimpiadzie to się zgodze.

z tego co myślę teraz IL będzie niedługo, do końca tygodnia wydaję mi się że już będzie jakiś update, wpierw niech otworzą ARENE, to sobie sprawdze jak się będzie sprawował necro/ee ;D
Zanim wprowadza na main servery...tak się spieszyli zeby nawet jako beta testy dać ><

« Odpowiedź #16 dnia: Marzec 21, 2008, 08:45:59 pm »
wow
dzięki za screna z necro/ee :D widze że nawet niezła postać i myślę jak pisaliście że na C6 też będzie super, wiec chyba dalej to sobie zrobie ;)

(btw.
Necro/ee, lepiej wyglada jako elf z sumonkiem, nie jako człowiek! ;D ;) )

propo
TH/DA
napisze 2 rzeczy tutaj, wczoraj na arenie, swoim BD/SH miałem 5pvp z necro/ol, 4 wygrałem, 1 padłem (nie chce pisać tutaj że jestem pro bo nie jestem)
Tak samo przypadek th/da,
to co napisałem to ogólnie chodzi mi o to ze jak umiesz grać sork/pp to nawet takiego (hmm no moze nie necro/ee) ale sps/ee rozwalisz bez problemu,
chociaż uważam że th/da to zrypany sub, ale jak się umie nim grać to się wiele może :)
[ahh jak to dobrze tłumaczyć wszystko]

btw.
Propo że robie necro/ee? to co z tego że mysle o sobie? a co mam robić zbierać coiny, zapierdzielac na spoilu i potem oddać je w giran w WH... myśl czasem co pisziesz.

btw2
Thorns, co to znaczy PRAWIE MAX statsy? :) czegoś tam brakuje? :P
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #17 dnia: Marzec 21, 2008, 08:57:38 pm »
a przez ten jeden rok na serwerze pojawiło się tyle valakasów itp że nie wiem chyba za jednym razem z valdka 15 wyleciało i każdy dostał..

dobre.. usmialem sie... doszlo tyle ile moglo czyli  365 dni  /  na respawn valakasa :-)  wiecej nawet na dragonie nie da rady  :wink:
eksplozja ekwipunku, który nie wiem na drzewach chyba rósł

Dragon ma juz dobre pare latek.. wiec sie nie dziw przy tylu graczach ilosc sprzetu rosnie szybko..

Thorns, co to znaczy PRAWIE MAX statsy?  czegoś tam brakuje?

yyy  no zerka brakuje :-) 

BTW  ja nigdy nie twierdzilem ze dragon to dobry serwer..  ale wszystko ( wiekszosc) jest dostepne dla wszystkich..
wiec jak zazdroscisz komus innej postaci =  zrob ja sam,  zazdroscisz  broni, jawerly staraj sie dostac do dobrego klanu = bedzie latwiej

ja juz prawie wszystko sprzedalem.. latam teraz bez boss z db+f+0  i nadal ciesze sie z gry.. i nie placze jak mnie ktos pojedzie
1 vs 1 z broni +++   bo to tylko gra i trzeba miec luzne podejscie do tego...

Peace & Love
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2008, 09:04:23 pm wysłana przez ThornsPL »

• Siła!
« Odpowiedź #18 dnia: Marzec 21, 2008, 09:00:42 pm »
Propo że robie necro/ee? to co z tego że mysle o sobie? a co mam robić zbierać coiny, zapierdzielac na spoilu i potem oddać je w giran w WH... myśl czasem co pisziesz.

No widzisz? Czasami pomyśl co sam piszesz optymisto...chodzi o to co Vigor napisał, to już nie będzie normalne jak wszyscy będą wybierać "pr0-uber" mutanty jak necro/ee,  ol/xx przyszłości DN nie będzie mieć, nawet pierdolony th/da może służyć za craftera (który nim nie jest), bądź przynieś, pozamiataj...Kiedy były czasy bez mutantów, praktycznie każda klasa miała szanse na "popis" w PvP itp.

Interlude na Dragon Network, to stanie się jedno, wielkie...coś. Popularne będą Paladynowie (( angelic icon)ale ewentualnie przy fighterów ( u maga lipny reuse)) i tak myśle ze juz to wszystko... ><, chociaż, co ja będę się przejmował...wprowadzą IL na mainy to i tak wykryją szybko bugi i to szybko wykorzystają, a do fixowania będzie za późno...urok DN.

« Odpowiedź #19 dnia: Marzec 21, 2008, 09:36:32 pm »
hmm, aha więc uzbieram 40 coinów i zrobie sobie BP/PP bo innych twoim zdaniem nie moge robić....
Nigdy nie miałem mutanta, chciałem zobaczyć jak to jest, i już źle... omg...
zrozum że mi nie zależy na byciu pro Uber gamer, poprstu chcę sie cieszyć grą i jak ktoś mnie zabije 1 bądź 2 hitami to napisze mu gz i tyle,
i popieram thornsa, zazdroszisz suby mutanta? zrób ją sobie sam, i bądź pro uber gamer...

btw.
Czasem was nie rozumie....
btw2
czyli twoim zdaniem kazdy na dragonie ma grać BP/PP bo to jest słaba suba i nie rozwala serwa??? ehhhh szkoda słów, chyba zrobie sobie craft/spoil, chociaż nie bo zaraz mi napisziesz ze bede miał 2 stuny i bede chciał być pro......
Myśl czasem co piszesz...
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

• Siła!
« Odpowiedź #20 dnia: Marzec 21, 2008, 10:02:20 pm »
Zaczynasz mnie denerwować...gówno mnie obchodzi co ty sobie wybierzesz....ja jebie...BTW...Zabraniam ci robienia mutanta lub innej pierdolonej klasy? Naucz się czytać ze zrozumieniem,a  nie lejesz wodę i myślisz o różowych żyletkach, potnij sie najlepiej, życzę Ci tego i nie obchodzi twoje i innych zdanie, ja mówię jak może być i to jest moje prywatne zdanie, nie wbijaj  do swoich szarych komórek, że jestem twoim doradcą.. ><

« Odpowiedź #21 dnia: Marzec 21, 2008, 10:10:30 pm »
omg:D
tylko się nie rozpłacz że nie masz kasy na horna ;)
poza tym jak cie to nie obchodzi co będe robił to nie pisz głupich postów a potem nie płacz.... że cie to nie obchodzi :)
Zresztą
nvm,
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #22 dnia: Marzec 21, 2008, 10:12:48 pm »
Nie drapać sie dziewczyny  :D   nie po to jest ten Topic

• Siła!
« Odpowiedź #23 dnia: Marzec 21, 2008, 10:30:12 pm »
Owned Oo...

Po co miałbym płakać? masz jakiś powód? Znowu żeś nie przeczytał uważnie posta? Analfabetyzm? Po co mam płakać jak w L2 nie gram (interesuję się czasami info na temat DN)... Bawimy sie w /ignore mówisz..ok, ale nie płacz, że zaraz 5 minusów dostaniesz... >< słaby joke - -.

Po za tym, nie potrzebowałbym kasy na horna, tylko zdobyć to z randomami, bądź z clanem,a  to że wydajesz rl kase, czy coiny na horna to ambitnie, ale never mind.....

ciśnij mi maleńki, ale już !

Olać DN, przenosiny do DarkSide.

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #24 dnia: Marzec 21, 2008, 10:45:02 pm »

Olać DN, przenosiny do DarkSide.

tak sys !!:D olać i grać na Darkside, grając na DN doszłem do wniosku że to serwer dla niedowartościowanej młodzieży, która wydaję real kase żeby tylko zownować w virtual..heh ale trochę nei na tym polega Lineage trochę się gdzieś idea tej gry zagubiła..dragon w wirtualnym świecie to jest taka Rosja w realnym wszyscy mówią że źle ale nadal tam grają, władze się zmieniają ale polityka ta sama, korupcja się rozszerza, wymiatają Ci co trzymają z władzą serwera..i co to nie rosja?? przeinterpretujcie teraz to na real world i dostrzeżecie mistrzowskie porównanie..