Witaj
Gość

Wątek: Interlude na DN  (Przeczytany 33822 razy)

• Pochwał: 0

• Archmage,The
Odp: Interlude na DN
« Odpowiedź #100 dnia: Marzec 28, 2008, 01:12:31 pm »
Nie dajcie się skusić na "przysmaki Drake'a"  :)
Przybądzcie na Dark Side wystartujecie od 0 x30 stack subs custom pots etc. Będzie dużo ludzi NAPRAWDĘ WARTO ,pamiętajcie nie pożałujecie  :D.

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #101 dnia: Marzec 28, 2008, 01:28:51 pm »
Powodzenia w Spoilowaniu C,B grade  :D

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #102 dnia: Marzec 28, 2008, 01:39:07 pm »
dziękuje :)

« Odpowiedź #103 dnia: Marzec 28, 2008, 02:56:17 pm »
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, jaki jest aktualnie status areny i czy są jakieś newsy na forum DN o interlude?

• Archmage,The
« Odpowiedź #104 dnia: Marzec 28, 2008, 05:18:37 pm »
Powodzenia w Spoilowaniu C,B grade  :D

Dzięki wielkie już się doczekać nie mogę :D  :P

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
« Odpowiedź #105 dnia: Marzec 30, 2008, 10:40:44 am »
Przybądzcie na Dark Side wystartujecie od 0 x30 stack subs custom pots etc. Będzie dużo ludzi NAPRAWDĘ WARTO ,pamiętajcie nie pożałujecie  :D.
One thing.
Wezcie sobie idzcie do administracji, niech wam zrobi dzial L2 DS, wasz wlasny gdzie bedziecie mogli sobie pisac  :)
A z dzialu DN <idzcie sobie>, bo jak ktos bedzie chcial to i tak pojdzie na DN, jak nie to go i tak nie namowicie. Wiec spadowa.

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #106 dnia: Marzec 30, 2008, 10:52:51 am »
Wiekszość ludzi ma sprzęt,przyjaciół na dn a zarazem mało czasu i chęci by zaczynać wszystko od początku, więc w czym problem,namawianie nic nie da.
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #107 dnia: Marzec 30, 2008, 01:23:57 pm »
Poza tym, skąd wiecie jak to będzie na DS, jak na dobrą sprawę ten serw chyba jeszcze nie wystartował (oprócz bety), a widzę że już tam macie nie wiadomo jakie postacie (w sygnaturach :D)

« Odpowiedź #108 dnia: Marzec 30, 2008, 01:42:50 pm »
Ja uciekam z DN ,nigdy tam nie wprowadzą IT (ja w to nie wierze). Jak ktoś chce być taki kozacki :P to niech mi podpowie jaki serwer jest fajny tutaj >>> http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,19900.0.html
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #109 dnia: Marzec 30, 2008, 02:13:38 pm »
One thing.
Wezcie sobie idzcie do administracji, niech wam zrobi dzial L2 DS, wasz wlasny gdzie bedziecie mogli sobie pisac  :)
jesli bedzie dzial dla DS to i tak najwczesniej jak wstanie serv i tylko, jesli beda na to chetni
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #110 dnia: Marzec 30, 2008, 10:22:30 pm »

nie licz ze ci ludzie przejda. Na dn jest specyficzny klimat. I to w ogole specyficzny serwer a niedlugo wejdzie il.
Jesli nawet ktos bedzie gral na ds z dn to w 80 % wtedy kiedy dn bedzie mial pady. Zreszta to sie juz dzialo 1000 razy. Ludzie ktorzy opuszczaja dn raczej ida na serwy bez dn-owskich subek lub po prostu graja na offie.
Fajnie ze powstaja nowe serwery ale DN juz stoi jakis czas, wiem ze ludzie psiocza na ten serwer ale obiektywnie rzecz biorac dalej tam graja albo odchodza i wracaja bo okazuje sie ze inne serwery sa jeszcze bardziej zjebane.
Szczegolnie nie polecam nowych serwerow dla wymagajacych doswiadczonych graczy... admini i gmi tez sie ucza i nie sa od razu pro.

Innymi slowy chcac miec duzo ludzi na serwie trzeba miec oryginalny pomysl a nie powielac pomysly innych bo nie oszukujmy sie, serwerow sa tysiace :-) malo ktory dziala dobrze a jeszce mniej b.dobrze. Poza tym na nowym serwie dopiero beda wprowadzane ustawienia postaci, obcinanie statystyk i inne takie dopiero przed wami.

3 razy zmienialem serwer z mysla ze gorzej byc nie moze i co najsmieszniejsze zawsze bylo duzo gorzej :D
Gram dalej na DN infinity i ten serwer jak dla mnie ownuje. Bugi bugami, jaki jest drake kazdy zna, ale poziom pvp jest wysoki i prozno go szukac na innych serwach.

« Odpowiedź #111 dnia: Marzec 31, 2008, 08:17:52 pm »
przynieś, pozamiataj...

Zapomniałeś o "wynieś" :D:D. Powinno być przynieś, wynieś, pozamiataj :D:D.

nie licz ze ci ludzie przejda. Na dn jest specyficzny klimat. I to w ogole specyficzny serwer a niedlugo wejdzie il.
I ty w to wierzysz? Ja kiedyś wierzyłem ,ale już mi się nawet nie chce czekać kiedy wejdzie IL (miało wejść po świętach -nie weszło ,miało wejść po nowym roku -nie weszło. To już nudne i żałosne się robi).
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

« Odpowiedź #112 dnia: Marzec 31, 2008, 10:48:34 pm »
Jak ludzie maja z kim i czym sie bawic to nawet C4 wystarczy uwierz mi...  a IL to tylko powiew swieżosci.. ktory z czasem minie
i dla tych ktorzy chcieli odejsc nic nie zmieni

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #113 dnia: Marzec 31, 2008, 11:00:57 pm »
Jak ludzie maja z kim i czym sie bawic to nawet C4 wystarczy uwierz mi...  a IL to tylko powiew swieżosci.. ktory z czasem minie

/agree

a poza tym c4 i IL to jak dla mnie najlepsze kroniki L2, bo c5 to nie wiem po co w ogóle wyszło a Ct1 to sh1t do potęgi.

• Pochwał: 36

« Odpowiedź #114 dnia: Kwiecień 01, 2008, 12:37:07 am »

/agree

a poza tym c4 i IL to jak dla mnie najlepsze kroniki L2, bo c5 to nie wiem po co w ogóle wyszło a Ct1 to sh1t do potęgi.

Nie ma to jak krytyka czegoś czego sie na oczy nie widziało.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

« Odpowiedź #115 dnia: Kwiecień 01, 2008, 04:56:42 pm »
Nuda cos w tym dziale  :D    To chcialem zakomunikowac ze zostałem VIP
THX do adminów za rekomendacje

btw.   i tak ma byc co miesiac  :P

no zalezec to bedzie glownie od ciebie, dalem (emm... dalismy ofc :P ) ci na ten miech te fioletowe gwiazki, zebys mogl widoczniej pomogac, pamietaj ;)   /Reina
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 01, 2008, 08:29:22 pm wysłana przez Reina »

« Odpowiedź #116 dnia: Kwiecień 01, 2008, 05:47:24 pm »
@Thorns BRAWO :D (poleć mnie tam adminom :angel: :wink:)

Ja nie mówię ,że C4 jest do bani .Tylko ja po prostu uwielbiam glada i duale (nie mogę się z nimi rozstać :D),a chyba każdy wie o tym ,że glad w C4 i w IL nie ma nawet co porównywać.

« Odpowiedź #117 dnia: Kwiecień 01, 2008, 08:47:08 pm »
Fakt Thorns sie zna troche na tej grze nalezalo mu sie  :P

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #118 dnia: Kwiecień 01, 2008, 11:57:50 pm »

/agree

Nie ma to jak krytyka czegoś czego sie na oczy nie widziało.

pojechałeś mi kurde..nie wiem może powinienem wyjść?
Chyba jakbym nie grał to bym nie pisał nie?? proste chyba, a c5 jest takie pro że tylko grać, a ct1 przykład tego jak można się za bardzo starać i spieprzyć grę..a poza tym to moja opinia więc?

Kiedy mówię nie, myślę nie (nie myślę, nie)
Mówię nie, więc nie myślę tak (nie myślę, tak)
Nie mów mi, że wiesz, co myślę
Kiedy nie wiesz, co mówisz sam

:*
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2008, 12:01:53 am wysłana przez Vigor »

« Odpowiedź #119 dnia: Kwiecień 08, 2008, 05:39:23 pm »
przedwczorajszy post DRAKE'A:

Well, poll say already all. Can't wait 5 days for this, lol (i plan on move to c6 sooner).

wiec C6 na dniach :-)

« Odpowiedź #120 dnia: Kwiecień 08, 2008, 06:00:05 pm »
ooo ,czyżby wreszcie Drake wiął się za robote?! :o :D

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #121 dnia: Kwiecień 09, 2008, 05:34:35 pm »
No to już wiemy kiedy będzie down :D

http://www.dragon-community.net/forum/index.php/topic,97851.0.html

tylko ciekawe kiedy up :P?

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #122 dnia: Kwiecień 09, 2008, 05:49:09 pm »
kurcze a arena będzie up?
Prosze o wiencej takich wypowiedzi jak Kotleta żeczowo i na temat nie to co ja :P :D prosze nie brać ze mnie przykładu oraz nie palić wrotek xD :)  już będę grzeczny
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

« Odpowiedź #123 dnia: Kwiecień 09, 2008, 06:16:33 pm »
kurcze a arena będzie up?
Prosze o wiencej takich wypowiedzi jak Kotleta żeczowo i na temat nie to co ja :P :D prosze nie brać ze mnie przykładu oraz nie palić wrotek xD :)  już będę grzeczny

sry nie moglem sie opanowac  :wink:

Arena jest teraz online,  własnie swoje duale spalilem +16  :P

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #124 dnia: Kwiecień 09, 2008, 06:27:20 pm »
wiem ale mi chodzi czy będzie up gdy inne serwy bendą down?
ja spalilem shining i deamon spinter na 16 i fisty na 17:D usunołem 3 chary xD
jak thorns poprawia moje pomyłki to już sie gniewam :P
sie przyzwyczaiłem
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off