Witaj
Gość

Wątek: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna  (Przeczytany 354560 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna
« Odpowiedź #275 dnia: Maj 13, 2008, 01:08:22 pm »
chociaz wiem co sie dzialo :P

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #276 dnia: Maj 13, 2008, 01:17:41 pm »
Ciezko to nazwac filmem po prostu zwykly fraps, o!

« Odpowiedź #277 dnia: Maj 13, 2008, 01:34:13 pm »
wczesniej bez pomocy ruskow zaliczyli ostrego carpeta  :D 

BTW mam nadzieje, ze sie ogarna bo grajac razem z rus zergiem (nomen omen najbardziej wykoksana i najwieksza i calkiem niezle uzbrojona strona) sa strasznymi ciotami i carebearami.

« Odpowiedź #278 dnia: Maj 13, 2008, 02:54:20 pm »
przepraszam ale gamy na retailu tu sie ownuje serwera w 3 pt wiec jezeli masz jakis zal to pisz do Ryu ze obral taka polityke...
Powiedzmy ze teraz swarm bedzie mnei zabijal 10x dziennie to nie napisze ze jestescie ciotami tylko bede zalatwial to w klanie...

« Odpowiedź #279 dnia: Maj 13, 2008, 03:17:48 pm »
http://www.livepvp.com/watch/lineage-2/magicr-vs-swarm/

o jej :?

To ma byc MagicR vs. swarm ? chyba raczej MagicR (ktorzy posiadaja 2 klany) + rosyjskie ally  vs. swarm

Liczylem na to ze zerg Magicr bedzie przeciw redzegowi zeby konflikt na serwie byl wyrownany bo na razie jest troche 1side, imho powinno byc magicr vs swarm vs tribunal. 3 strony konfliktu by byly ciekawsze niz 1 wielki zerg

« Odpowiedź #280 dnia: Maj 13, 2008, 03:36:15 pm »
gdzie ty widzisz rosyjskie ally ja tam widze jedno pt z tribunal pozartym MagicR do zerga jescze troche brakuje liczba klanow nie ma znaczenia u nas kazdy che byc w klanie a nie miescimy sie w jednym z racji 4 lvl klanu dlatego sa 2 a przez moment byly 3 klany  z crestem MR

« Odpowiedź #281 dnia: Maj 13, 2008, 04:49:04 pm »
a wiec faze zerg-placzu mozna uznac za rozpoczeta

« Odpowiedź #282 dnia: Maj 13, 2008, 06:07:06 pm »
gdzie ty widzisz rosyjskie ally ja tam widze jedno pt z tribunal pozartym MagicR do zerga jescze troche brakuje liczba klanow nie ma znaczenia u nas kazdy che byc w klanie a nie miescimy sie w jednym z racji 4 lvl klanu dlatego sa 2 a przez moment byly 3 klany  z crestem MR

To powiedz mi dlaczego twoje wielkie MagicR (po tym co piszesz wnioskuje ze w nim jestes) bez ruskow dostalo taki carpet ze u mnie w pt np nikt nie padl a wysralismy was jak psy po 2min? Juz nie wspomne o tym ze zwineliscie sie do miasta szybciej niz jezdzi ten wasz karawan. Zastanawia mnie tylko dlaczego zabraklo tego na frapsie jak to niby "MagicR vs Swarm" movie, rozumiem przegranych pvp sie nie pokazuje ale po co pierdolic ze jestescie fajni trzeba bylo nazwac ten filmik "MagicR+TribunaL vs Swarm" wtedy nawet bym nie tracil czasu na pisanie tego posta. poza tym nie uwazajcie sie za takich kozaczkow bo szybciej ta wojne poddacie niz ja oddaliscie. Co do naszej ilosci to jest inna bajka mamy tylu ludzi ilu mamy, nie rozmnozymy sie w mgnieniu oka bo random rekrutando nie prowadzimy, wiec -_-'enie ze 3pt retka nie zownuja tez mnie smieszy. Z czasem moze pokaze sie ktos jeszcze ogarniety oprocz nas i imperium kto bedzie chcial stanac przeciwko temu zergowi ruskow i cyganow.

PS. Najsmiesniejsze jest to tlumaczenie: nie jestesmy z ruskimi, my i oni maja z wami wojne itd. Wystarczy dokladnie obejzec frapsa i wszystko jasne. Tekst Impale: Rush! jak dla mnie wyjasnia wszystko. To tyle ode mnie. Do zobaczenia w grze.
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2008, 06:21:29 pm wysłana przez Eran »
@Swarm
Aerith: GS 78lvl / GH 77lvl (October Hero) Inactive
Nanaki: GK 78lvl / Destro 77lvl Inactive
Luna: Cardinal 77+ / AW 5x Inactive
Celes: Sagi 77/Titan 78 Inactive

• Pochwał: -4

« Odpowiedź #283 dnia: Maj 13, 2008, 06:15:19 pm »
kto płacze o zerg? magicr to fajne free fragi są, btw myślę że holding hands sporo może dac- może kiedyś tribunal pozwoli im poexpić w it, albo da ubić cora, haha. A co do walk to widac że potym jak dostali ostro w dupę zebrali cały tabor + 1,5 top party tribunal między innymi z gościami 6x żrącymi cp poty jak p o j e b a n i (impale, gambrerro, oddi, bunny, silent, etc).
Swarm Member

Luna- 6x HE

« Odpowiedź #284 dnia: Maj 13, 2008, 06:22:06 pm »
placz o zergu lol.

Nikt tu nie placze o zergu, "przewaga liczebna" jest czescia gry, kazdy wystawia tyle pt ile moze, swarm przewaznie wystawia 6+, ruscy maja okolo 300 osob, pewnie jakas czesc botuje bez taga, byc moze tez e bayuje. OK, nigdy nie mielismy z gorki, fajnie bedzie sie walczyc z lepiej przygotowanym przeciwnikiem, wlasnie wtedy jest najwiekszy fun z gry kiedy trzeba ostro pocisnac z farma i organizacja.

Co do MacicR to po prostu zal.ro, dostaliscie w dupe tak ostro, ze az milo bylo popatrzec, moze nabiliscie +10 pvp na tamtym pvp, moze nawet nie- z mojego pt nikt nie padl mimo to, ze mialem bishopa na boxie i bilem was swoja postacia (+1 btw). Nastepnym razem musieliscie oczywiscie wpasc z ruskami. Albo macie jaja i wypowiadacie takiej sile wara, albo jestescie cipkami i chowacie sie w ich cien, bo watpie czy macie jakiekolwiek korzysci z takiego obrotu sprawy poza w miare spokojna farma.

« Odpowiedź #285 dnia: Maj 13, 2008, 06:36:18 pm »
nikt nie placze ale jednak spamujecie forum... to nie jest lol supreme czy lol dex czy lol costam.... jak juz napisalem tu nie bedziecie ownowac serwera w 3 party jescze  tego nie zrozumieliscie, to jest walsnie klopot ludzi ktorzy przychodza z priva na offa i mysla ze po 2 tygodniach beda jezdzic po wszystkich..... trzeba brac poprawke ze innych moze byc 5x wiecej ze 50% ludzi na offie botuje  :( :( :( :( ze bycie "twardzielem" moze sie skoczyc tym ze jedynym bezpiecznym miejscem gdzie mozna posiedziec bedzie CH ...
znajac zycie 15% zrobi /quit jak im sie pierwszy timecard skonczy zarowno w swarmie jak i magicr i dopiero wtedy zacznie sie prawdziwa jazda.

a to ze spamujecie tak forum jest tylko oznaka ze sie lamiecie ze was boli cala ta sytuacja .
ja sam tez nei przepadam za ruskami ale jestem lojalny i bede gral z nimi jezeli tylko CL tak powie....
eot

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #286 dnia: Maj 13, 2008, 06:48:27 pm »
1. Widze na temat Swarow jest maksymalnie minimalna wiec nie wypowiadaj sie na temat o ktorym nie masz pojecia
2. Quit? Od poczatku tak mowiono jakos trzymamy sie razem.
3. Z tego co sie orientuje to na razie Ruscy placza, ta cala wojna
4. Spamujemy? Po prostu wypowiadaja sie na odowiedz kilka postow wyzej

bede gral z nimi jezeli tylko CL tak powie....

Liż du*pe, liz

Tylke odemnie, zyj dalej marzeniami~
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2008, 06:53:57 pm wysłana przez Kasjopeja* »
We are the Swarm...

• Banned

• Pochwał: -9

« Odpowiedź #287 dnia: Maj 13, 2008, 06:53:32 pm »
ta cala kłótnia jak kto ownuje jest ZAL.ru.pl

« Odpowiedź #288 dnia: Maj 13, 2008, 06:57:21 pm »
nikt nie placze ale jednak spamujecie forum... to nie jest lol supreme czy lol dex czy lol costam.... jak juz napisalem tu nie bedziecie ownowac serwera w 3 party jescze  tego nie zrozumieliscie, to jest walsnie klopot ludzi ktorzy przychodza z priva na offa i mysla ze po 2 tygodniach beda jezdzic po wszystkich..... trzeba brac poprawke ze innych moze byc 5x wiecej ze 50% ludzi na offie botuje  :( :( :( :( ze bycie "twardzielem" moze sie skoczyc tym ze jedynym bezpiecznym miejscem gdzie mozna posiedziec bedzie CH ...
znajac zycie 15% zrobi /quit jak im sie pierwszy timecard skonczy zarowno w swarmie jak i magicr i dopiero wtedy zacznie sie prawdziwa jazda.

a to ze spamujecie tak forum jest tylko oznaka ze sie lamiecie ze was boli cala ta sytuacja .
ja sam tez nei przepadam za ruskami ale jestem lojalny i bede gral z nimi jezeli tylko CL tak powie....
eot
jakr ekrutujecie tak macie ze polowa odpada po 1miechu swarm ma to do siebie ze kazdy kazdego zna x czasu i nikt nieznika tak sobie. More cw more fun i to niemaznaczenia czy priv czy retail. O magicr opinie wyrobilem na supreme i po tym co widze to dalej jestescie tak samo daremni jak byliscie LESZCZE
SWARM

• Pochwał: -2

• NO BUFF NO FUN!
« Odpowiedź #289 dnia: Maj 13, 2008, 06:57:45 pm »
+1, serv sie jeszcze nie rozgrzal a wy juz zaczynacie, az milo czytac :)

• Banned

« Odpowiedź #290 dnia: Maj 13, 2008, 07:02:58 pm »
jest z czego sie posmiac :) serw ma jakies 3tygodnie a ludzie juz mysla ze sa najlepsi... na poczatku liczy sie tylko nolife pozniej juz cos wiecej. Teraz jedni pokazuja vid. i screeny jak enemy lezy a enemy pokazuja z wami ja w tym nie widze sensu poniewaz raz jedni gryza ziemie raz drudzy

« Odpowiedź #291 dnia: Maj 13, 2008, 07:04:39 pm »

Mysle ze tu nie jest klotnia o ownowaniu bo to nas napewno na razie nie czeka a o czyms innym, ale jak twoj mozg jest az tak bardzo ograniczony to ci wspolczuje.
@Swarm

« Odpowiedź #292 dnia: Maj 13, 2008, 07:05:52 pm »
jest z czego sie posmiac :) serw ma jakies 3tygodnie a ludzie juz mysla ze sa najlepsi... na poczatku liczy sie tylko nolife pozniej juz cos wiecej. Teraz jedni pokazuja vid. i screeny jak enemy lezy a enemy pokazuja z wami ja w tym nie widze sensu poniewaz raz jedni gryza ziemie raz drudzy
drama na forum to jest nieodlaczna czesc l2  8)
SWARM

« Odpowiedź #293 dnia: Maj 13, 2008, 07:06:19 pm »

eot
jakr ekrutujecie tak macie ze polowa odpada po 1miechu swarm ma to do siebie ze kazdy kazdego zna x czasu i nikt nieznika tak sobie. More cw more fun i to niemaznaczenia czy priv czy retail. O magicr opinie wyrobilem na supreme i po tym co widze to dalej jestescie tak samo daremni jak byliscie LESZCZE
QQ tylko tyle

« Odpowiedź #294 dnia: Maj 13, 2008, 07:47:23 pm »
drama na forum to jest nieodlaczna czesc l2  8)
/signed

• Pochwał: -1

• spoko
« Odpowiedź #295 dnia: Maj 13, 2008, 08:32:49 pm »
nom filmik kiepski ;] zna ktos moze tytul pierwszego utworu?
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #296 dnia: Maj 13, 2008, 08:40:52 pm »
stop QQing swarm

« Odpowiedź #297 dnia: Maj 13, 2008, 09:20:15 pm »
stop QQing swarm

Kim ty kurwa w ogóle jestes kolezko?
@Swarm

• Banned

« Odpowiedź #298 dnia: Maj 13, 2008, 10:53:46 pm »

Mysle ze tu nie jest klotnia o ownowaniu bo to nas napewno na razie nie czeka a o czyms innym, ale jak twoj mozg jest az tak bardzo ograniczony to ci wspolczuje.
ohh

« Odpowiedź #299 dnia: Maj 13, 2008, 11:46:38 pm »
dzieci poszly na reataila
wiecej bluzgow wiecej nacjonalistycznych tekstow pokazcie co potrafi swarm
koncze "dyskusje" z wami