Witaj
Gość

Wątek: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna  (Przeczytany 354591 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna
« Odpowiedź #775 dnia: Czerwiec 03, 2008, 01:29:59 am »
hej, Saraphim od kiedy 5x tyrant to GK? popraw sig....
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

« Odpowiedź #776 dnia: Czerwiec 03, 2008, 07:45:46 am »
hej, Saraphim od kiedy 5x tyrant to GK? popraw sig....

5x nie jestem juz prawie tydzien moze wiecej ^^.
Po 2 masz cos do mojego grand kebaba?

P.S
Who are you?
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2008, 07:49:28 am wysłana przez Saraphim »

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #777 dnia: Czerwiec 03, 2008, 10:10:09 am »
rownie dobrze wy mozecie isc na priv serwa tam nie botuja :D A co do bana to tak samo moze dostac legit player jak i bot lol, jak pojdzie mass petycja na gracza ktory gra legit tylko po to zeby mu dogryzc to tez chyba moze dostac bana oO
w obu przypadkach sie mylisz, i co do nie botowania na privach i co do bana dla gracza, ktory gra zgodnie z regulaminem
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

« Odpowiedź #778 dnia: Czerwiec 03, 2008, 12:11:37 pm »
Sory, ale administracja privow (wiekszych), nie ma az tak wyjebane na graczy, jak NCsoft. Znajdz na privie 50+ osob ktore uzywaja bota; teraz znajdz 500+ osob ktore robia to na retku. Co bylo latwiejsze :>

• Banned

« Odpowiedź #779 dnia: Czerwiec 03, 2008, 12:35:31 pm »
Czasy legit byly najlepsze , szkoda ze tak wszystko juz sie potoczylo =/
Kiedys bylo super , zawsze party mozna bylo znalesc w catas w pagan mieszanych...ehhh

dokladnie, dlatego myslelismy ze pogramy sobie legit 
kto wam broni grac legit macie perma pary wiec nie widze zadnego problemu
no ale niektorzy wola masturbowac sie  kazdego dnia patrzac jaki lvl im bot wbil
btw wczoraj pol dnia z moim perma party siedzielismy w rifcie i bylo tam jeszce jedno legit party a mianowicie party Impale
sa ludzie ktorzy graja legit, jak myslisz dlaczego Impale Bunny  maja dopiero ok 60 lvl
chociaz expili od poczatku z ssami?? proste bo graja a nie boca
wiesz co jest najgorsze ze zarowno magicr jak i swarm okazali sie frajerami ktorzy nie ogarneli retaila i zrobili mass boting
tego nie ma w zadnym klanie zeby wszyscy bocili 24h/7

jesli wpadles miedzy wrony...zreszta nie rozumiem niektorych wypowiedzi...po co ktos ma grac w L2 jesli nie po to zeby cos pokazac i.zeby byc lepszymod innych graczy...bo chyba nikt normalny nie gra w ta gre zeby pofarmic(no chyba ze to jego pierwszy raz z L2) a jak dobrze wiadomo na retku bez bota top lvli nie dogonisz a co za tym idzie bez bota jestes wiecznym non factorem...sa jeszcze osoby ktore graja w l2 tylko po to zeby popykac ze znajomymi ale wiekszosc z nich rowniez chce cos osiagnac...a jesli nie no to lepszym rozwiazaniem dla nich pozostaje gra w wow lub siedzenie na ircu/vencie...a nie bezsesowne farmienie na ratach x1(czy jakos tak)
aha i teksty w stylu "masturbowac sie po wbitym lvlu"...powiem tyle ogarnij sie troche
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2008, 12:38:06 pm wysłana przez Bany* »

« Odpowiedź #780 dnia: Czerwiec 03, 2008, 01:39:10 pm »
Sory, ale administracja privow (wiekszych), nie ma az tak -_-' na graczy, jak NCsoft. Znajdz na privie 50+ osob ktore uzywaja bota; teraz znajdz 500+ osob ktore robia to na retku. Co bylo latwiejsze :>
no co ty ? :), gralem troche na samym poczatku na privie i to nie najgorszym, w ciagu 6 miesiecy byly chyba dwa resety serwa, bardzo za to przepraszali i w ogóle, ale co z tego ?, po drugie nie maja w d****? a wspomagajac znajomych to przypadkiem tak sie reszta nie czuje? to jest glowny powod uciekania ludzi z privow
no powiem ci ze troche skale pomyliles, ale odpowiem pytaniem, jak myslisz ile jest osob na przecietnym privie a ile na retku?

« Odpowiedź #781 dnia: Czerwiec 03, 2008, 01:56:51 pm »
Zariche all dai
Abyss x7 - Inactive
L2Extreme x7 - Inactive
Nanaki - Inactive
Roxy x5 - Inactive
Luna - Inactive
Celes x7 - Inactive
RPG x5 - Inactive

« Odpowiedź #782 dnia: Czerwiec 03, 2008, 02:08:10 pm »
Chodzilo mi o stosunek do botow, a nie o sprawy techniczne, jesli o to chodzi to wiadomo, ze retail>priv

« Odpowiedź #783 dnia: Czerwiec 03, 2008, 02:17:02 pm »
Chodzilo mi o stosunek do botow, a nie o sprawy techniczne, jesli o to chodzi to wiadomo, ze retail>priv

Bo ludzie tam nie mysla o botach zrozum to.Tak to na privach latwiej sie botuje nawet :)

« Odpowiedź #784 dnia: Czerwiec 03, 2008, 02:28:20 pm »
mimo to nic nie zmieni faktu, ze luna jest przebotowan, nie wiem czy na innych serwach tez na poczatku tak bylo czy nie i czy to ze to nowy serw i adena jest w cenie jest powodem takiej ilosci botow
a moze powodem jest to, ze ludzie sa optymistami i nie mysla o mozliwosci zbanowania konta, a moze gdzies NC podal oficjalna informacje ze boty sa dozwolone ;)
nie wiem
troche to smutne, ze ciezko bedzie o random party (a wbrew powszechnej opinii nie sa one takie zle, mozna poznac ciekawych ludzi), ale jak slysze/czytam, ze najwieksze klany wlasciwie ograniczyly sie do bot/pvp no to coz trudno, kazdy gra jak lubi...

« Odpowiedź #785 dnia: Czerwiec 03, 2008, 02:40:28 pm »
A co ? Maja sie ograniczyc do farmy ?
Abyss x7 - Inactive
L2Extreme x7 - Inactive
Nanaki - Inactive
Roxy x5 - Inactive
Luna - Inactive
Celes x7 - Inactive
RPG x5 - Inactive

« Odpowiedź #786 dnia: Czerwiec 03, 2008, 03:09:11 pm »
takie czytanie ze zrozumieniem naprawde duzo daje, uwierz mi na slowo
ale sprobuje wytlumaczyc

comeback to nie do ciebie wiec nie mecz sie z czytaniem takiej ilosci slow, bo cie glowa rozboli :P
raczej mi chodzi o to, ze zywych ludzi to spotkasz tylko na pvp, bo bot nie musi ani farmic, ani handlowac, wystarcz, ze sie zaszyje w jakas dziure, a potem co wydropi na rynku opchnie byle gdzie
tak samo nie bedzie miala sensu walka w terenie bo po co? o spot? z nim w walce o spota nie wygrasz , bo mu na exp i tak nie zalezy, jak chodzi 24/7, mi to raczej przeszkadza,
a ktos tam pisal, ze trzeba botowac by dorownac innym botujacym, lvl jest ograniczony, wiec w koncu zawsze sie innych dogoni, najwyzej troszke pozniej
dziwny jestm ale wole grac z ludzmi i wcale nie musze byc najlepszy, bo fajnie jest jak sie goni zajczka ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2008, 03:11:37 pm wysłana przez Kard »

• Banned

« Odpowiedź #787 dnia: Czerwiec 03, 2008, 04:03:44 pm »
ale sprobuje wytlumaczyc

comeback to nie do ciebie wiec nie mecz sie z czytaniem takiej ilosci slow, bo cie glowa rozboli :P
raczej mi chodzi o to, ze zywych ludzi to spotkasz tylko na pvp, bo bot nie musi ani farmic, ani handlowac, wystarcz, ze sie zaszyje w jakas dziure, a potem co wydropi na rynku opchnie byle gdzie
tak samo nie bedzie miala sensu walka w terenie bo po co? o spot? z nim w walce o spota nie wygrasz , bo mu na exp i tak nie zalezy, jak chodzi 24/7, mi to raczej przeszkadza,
a ktos tam pisal, ze trzeba botowac by dorownac innym botujacym, lvl jest ograniczony, wiec w koncu zawsze sie innych dogoni, najwyzej troszke pozniej
dziwny jestm ale wole grac z ludzmi i wcale nie musze byc najlepszy, bo fajnie jest jak sie goni zajczka ;)

gorzej jak ten zajaczek zapieprza na scigaczu...

« Odpowiedź #788 dnia: Czerwiec 03, 2008, 04:16:32 pm »
ale sprobuje wytlumaczyc

Niektorzy przywykli do bycia non factorami a inni przywykli do bycia w czolowce, obydwie grupy ludzi maja przyjemnosc z grania tylko inaczej ja postrzegaja.
@Swarm
Aerith: GS 78lvl / GH 77lvl (October Hero) Inactive
Nanaki: GK 78lvl / Destro 77lvl Inactive
Luna: Cardinal 77+ / AW 5x Inactive
Celes: Sagi 77/Titan 78 Inactive

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #789 dnia: Czerwiec 03, 2008, 04:43:36 pm »
wy dalej o botach  :o join #care lollol
SWARM

« Odpowiedź #790 dnia: Czerwiec 03, 2008, 06:34:32 pm »
ale sprobuje wytlumaczyc

Niektorzy przywykli do bycia non factorami a inni przywykli do bycia w czolowce, obydwie grupy ludzi maja przyjemnosc z grania tylko inaczej ja postrzegaja.

To przywiknij ze ty nigdy nie bedziesz : P ani ja.

« Odpowiedź #791 dnia: Czerwiec 03, 2008, 06:35:40 pm »

I tu sie zgadzam.

Jedni lubia grindowac, inni lubia PvP, inni pohandlowac, jeszcze inni pogadac z kolegami z gry. I dobrze.. ja sie z tym zgadzam, ale mam pytanie. Co was obchodzi jak graja inni ? To ich sprawa, martwcie sie o siebie.
Abyss x7 - Inactive
L2Extreme x7 - Inactive
Nanaki - Inactive
Roxy x5 - Inactive
Luna - Inactive
Celes x7 - Inactive
RPG x5 - Inactive

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #792 dnia: Czerwiec 03, 2008, 06:40:13 pm »
Taaaa.... botter ma przyjemnosc z grania... afk. Xaxaxa!
Journey of Monarch - Nick: Daethare - lvl 37
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

« Odpowiedź #793 dnia: Czerwiec 03, 2008, 06:41:10 pm »
Ty sie lepiej nie odzywaj
Abyss x7 - Inactive
L2Extreme x7 - Inactive
Nanaki - Inactive
Roxy x5 - Inactive
Luna - Inactive
Celes x7 - Inactive
RPG x5 - Inactive

• Dev
  • Super Moderator

• Ryl to faja
« Odpowiedź #794 dnia: Czerwiec 03, 2008, 06:42:37 pm »
Jak mozna miec przyjemnosc z grania, w ogóle nie grając ? Jedno i drugie sie wyklucza :P

« Odpowiedź #795 dnia: Czerwiec 03, 2008, 06:43:13 pm »
Jesli ty czerpiesz przyjemnosc z grindu to twoja sprawa
Abyss x7 - Inactive
L2Extreme x7 - Inactive
Nanaki - Inactive
Roxy x5 - Inactive
Luna - Inactive
Celes x7 - Inactive
RPG x5 - Inactive

• Dev
  • Super Moderator

• Ryl to faja
« Odpowiedź #796 dnia: Czerwiec 03, 2008, 06:45:08 pm »
Odnosze wrazenie ze ty siedzisz i czekasz az cos tu (ktos) odpisze, lol xD

Legit for the winz :P. A co do grindu - dla mnei liczy sie satysfakcja ze wbije ten lvl, a nie maszyna za mnie :P

« Odpowiedź #797 dnia: Czerwiec 03, 2008, 06:46:34 pm »
Taa, siedze bo aktualnie nie mam co robic.
Abyss x7 - Inactive
L2Extreme x7 - Inactive
Nanaki - Inactive
Roxy x5 - Inactive
Luna - Inactive
Celes x7 - Inactive
RPG x5 - Inactive

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #798 dnia: Czerwiec 03, 2008, 06:48:23 pm »
Sory, ale administracja privow (wiekszych), nie ma az tak -_-' na graczy, jak NCsoft. Znajdz na privie 50+ osob ktore uzywaja bota; teraz znajdz 500+ osob ktore robia to na retku. Co bylo latwiejsze :>
no co ty ? :), gralem troche na samym poczatku na privie i to nie najgorszym, w ciagu 6 miesiecy byly chyba dwa resety serwa, bardzo za to przepraszali i w ogóle, ale co z tego ?, po drugie nie maja w d****? a wspomagajac znajomych to przypadkiem tak sie reszta nie czuje? to jest glowny powod uciekania ludzi z privow
no powiem ci ze troche skale pomyliles, ale odpowiem pytaniem, jak myslisz ile jest osob na przecietnym privie a ile na retku?
jak grasz na lolprivach to tak jest :*

« Odpowiedź #799 dnia: Czerwiec 03, 2008, 06:51:01 pm »
Niech zgadne, chodzi Ci o lol L2eXtreme ?
Abyss x7 - Inactive
L2Extreme x7 - Inactive
Nanaki - Inactive
Roxy x5 - Inactive
Luna - Inactive
Celes x7 - Inactive
RPG x5 - Inactive