"nie używa botów!"
i
"gracie legit"
czytanie ze zrozumieniem = szkola podstawowa
nigdzie nie ma, ze jestesmy legit, a to z jednego powodu: dla kazdego legit znaczy cos innego np.:
- legit = gra bez bota
- legit = gra bez bota, bez kupowania postaci
- legit = gra bez bota, bez kupowania postaci, bez kupowania adeny
- legit = gra bez bota, bez kupowania postaci, bez kupowania adeny, bez zmienionego systemu
- legit = gra bez bota, bez kupowania postaci, bez kupowania adeny, bez zmienionego systemu, bez handlowania z botami
- legit extrem = nie granie w l2
co do botowania to mam w d... czy ktos to robi czy nie, ja wiem, ze tego nie robie i mi wystarczy, a ponadto po co mam narazac sie na strate postaci
a dlaczego w klanie nie tolerujemy botow?
bo ta gra to dla nas relax i zabawa, mozliwosc spotkania ludzi podobnych nam i pogadania z nimi, nie chcemy grac z komputerem lub by komputer gral za nas, jak sie zaloguje to chce pojsc w party na pvp, a nie czekac, az operator bota skonczy swoj dyzur, bo nie bawi konczenie ludzi z L2 po banie, nie musimy od razu wszystkich ownowac, a fun z pvp mamy na kazdym poziomie, nie bawi nas puszczanie przez rok bota, by wreszcie na 85 lvl bawic sie w L2
moze to rozjasni pomroki twojego umyslu
to o tobie się mówi, że zupełnie nie posiadasz i stąd te kompleksy.
kompleksy to tylko ty masz dziecko, przejrzy te posty, w ogóle mnie nie interesuje, ani jak grasz, ani co piszesz, nie musze latac za toba z wlaczonym frapsem i sledzic cie w grze
i debilku jak bysmy lecieli na bocie, przy naszej organizacji, to takie pajace jak ty nawet by o nas nie slyszaly bo gralibysmy w innej lidze
ps. co do oszukiwania ludzi, zapraszam na nasze forum do dzialu rekrutacja i zobacz nowe posty rekrutacyjne, ktore pojawily sie po filmie vinuza ksywa piti-scamer i jakie sa odpowiedzi na pytanie skad sie o nas dowiedzieli

, jak na razie zyskujemy na tym flejmiku a nie tracimy