Natomiast Kard, jak już pisałem, sam decydujesz na jakim poziomie prowadzisz dyskusję (czy flame) ZE SWOJEJ strony. Czy zniżysz się do poziomu przeciwnika i zaczniesz po prostu obrzucać się z nim mięchem, to tylko twoja decyzja.
Zgadzam się z Tobą.
- To co ludzie o tobie sądzą po tym jak czytają twoje posty
- Jak ludzie MOGĄ postrzegać DA, skoro są na tym forum co najmniej 2 osoby wypowiadające się w ten czy inny sposób. Wiem, że pewnei wychodzisz wychodzisz z założenia, że taki flame doda popularności i tak już umarłemu serwerowi, ale zastanów, się czy nei przynosi to efektu odwrotnego do zamierzonego.
Widzisz ja się zastanawiałem i sprawdzałem, w przeciwieństwie do Ciebie i gwarantuje Ci, że niewiele na tym tracimy dlaczego?
Ponieważ osoby, które są zainteresowane pograniem w L2 dzięki takim tematom trafiają do naszego postu rekrutacyjnego, gdzie masz opisane dokładnie, co robimy, jak działamy, na jakim etapie jesteśmy, a tylko o to chodzi. Jeśli ktoś ten flejm bierze na poważnie i na jego podstawie wyrabia sobie o czymś opinie, to jedynie żal mi go.
Sam tworzysz swój wizerunek i opinie o sobie (tak samo jak każdy użytkownik tego forum). I nie pisz tylko, że w realu jesteś zupełnei inny a tutaj to tylko taka ściema, bo już pisałem odnośnie viriskena kilka stron wcześniej jak to jest z tą "zmianą osobowości" w necie.
Nie pisze, w realu jestem podobny, jak chce komuś coś powiedzieć to mowie bez sciemniania i nie owijam w bawełnę, nie obgaduje go "za plecami" , jest to najłatwiejszy sposób rozwiązania każdego problemu, nie wierzysz to spróbuj. Nie ustępuje jeśli wiem, ze mam racje, nie odpuszczam sobie, przez to może nie ma w moim otoczeniu złodziei i oszustów, możny Ty się nad tym zastanów. Nie udaje dobrze wychowanej panienki i mowie "spierdalaj", a nie "idź sobie", szczególnie gdy to drugie wiem, ze nie zadziała. Zazwyczaj staram się osiągać wyznaczone cele, a jeśli ktoś mi w tym przeszkadza to najpierw tłumaczę, a jak nie pomaga to pokonuje ta przeciwność losu

. Nie porównuj mnie do złodzieja, bo ja nikomu krzywdy nie robię, nie podobają się komuś moje wypowiedzi to niech nie czyta.
Ten flame jest denny z 1 powodu:
A masz świadomość, ze tez w nim uczestniczysz choć tak właściwie Cie nie dotyczy? mi to wygląda na jaranie się tym flejmem, ja, ze w nim uczestniczę to mam jakiś interes, a Ty?
I nie pisz pierdul typu "bo mam beka" itd. bo lepsza można mieć beke z filmików na youtube niż z tego, uważasz inaczej?
Flame między Zojką a Selem jest o tyle lepszy, że tam lecą konkretne argumenty. tu ich po prostu brak.
Ale jakie konkretne argument? przecież moi adwersarze albo nie graja na lunie albo zostali zbanowani albo boja się podać swoich nickow z gry, wiec o czym ty piszesz?