Witaj
Gość

Wątek: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna  (Przeczytany 354539 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna
« Odpowiedź #1775 dnia: Luty 20, 2010, 11:07:42 am »
Teraz też nie mogą. Takich lolklanów na Lunie jest kilka - żaden się nie liczy. War miał wygórowane ambicje i został sprowadzony na ziemię. Boterzy z DA zaraz zaczną się pluć jak obronili zamki i odnieśli wielkie sukcesy na TW tylko nie umieją mi przypomnieć kiedy ostatnio farmili epic bossy i które :).
Połączenie z Franzem to jedyna szansa dla tego zdechłego serwera ale mnie to wisi bo za 2-3 tygodnie powinienem wbić na mainie 84 i spadam na Teona.

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #1776 dnia: Luty 20, 2010, 11:53:45 am »
pomyslales ze on ma to w dupie? i ze twoje porady nie ma zbyt welkiej wartosci?
A co to ma do rzeczy? Co według ciebie ma wartość w tym flejmie?

On przynajmniej stara sie trzyamc jakis poziom, ale wy musicie sie wyzywac non stop a potem sie dziwicie za co ostrzezenia, etc.
To się Alarion obrońców dorobiłeś :P

ok sorki ze wam przerwe mila pogawedke ale lf confirm merge franz + luna (juz DA nie beda mogli ownic servera? ;<)
Widzę, że bardzo się martwisz o losy DA, ale nie przejmuj się nasz klan istnieje już dość długo i jakoś przeżyliśmy, to i takie połączenie przeżyjemy, a co do merage to z tego co się orientuje raczej nie będzie, niestety :(

Teraz też nie mogą. Takich lolklanów na Lunie jest kilka - żaden się nie liczy. War miał wygórowane ambicje i został sprowadzony na ziemię. Boterzy z DA zaraz zaczną się pluć jak obronili zamki i odnieśli wielkie sukcesy na TW tylko nie umieją mi przypomnieć kiedy ostatnio farmili epic bossy i które :).
pisze to frajer z bot traina, który nie ma pojęcia jak zamek wygląda od środka, a epiki to na sklepikach oglądał
Połączenie z Franzem to jedyna szansa dla tego zdechłego serwera ale mnie to wisi bo za 2-3 tygodnie powinienem wbić na mainie 84 i spadam na Teona.
ty to jesteś dyzio marzyciel :)
jak tam niemoto ban na HB się podoba?, tak mały online ma to do siebie, ze bardzo łatwo namierzyć takich miśków jak ty, szczególnie jak muszą wyjść z najciemniejszych dziur :)
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

« Odpowiedź #1777 dnia: Luty 20, 2010, 01:31:42 pm »
"obrońca", czy nie, doskonale wie co o im sądzę z resztą moich kumpli, temat juz poruszany niejednokrotnie. Po prostu każdy kto to przeczytał będzie 5 x się zastanawiał nim go obdarzy jakimkolwiek zaufaniem. A poza tym może dalej pisać co chce na forum, póki administracja się na to godzi.

-----

Natomiast Kard, jak już pisałem, sam decydujesz na jakim poziomie prowadzisz dyskusję (czy flame) ZE SWOJEJ strony. Czy zniżysz się do poziomu przeciwnika i zaczniesz po prostu obrzucać się z nim mięchem, to tylko twoja decyzja.

Liczyć się musisz tylko z 2 sprawami:

- To co ludzie o tobie sądzą po tym jak czytają twoje posty
- Jak ludzie MOGĄ postrzegać DA, skoro są na tym forum co najmniej 2 osoby wypowiadające się w ten czy inny sposób. Wiem, że pewnei wychodzisz wychodzisz z założenia, że taki flame doda popularności i tak już umarłemu serwerowi, ale zastanów, się czy nei przynosi to efektu odwrotnego do zamierzonego.

Ja czytam takie flamy nie po to, żeby zaraz do tych ludzi się dołączyć i flame'mować z nimi, tylko by się z nich po prostu pośmiać (czasem się czegoś dowiedzieć, jak komuś się język rozplącze i powie 2 słowa za dużo). Chociaż pewnie znajdą  się i tacy, którzy się tym podjarają. Pytanie brzmi, jacy ludzie to będą i czy takich szukacie?

Sam tworzysz swój wizerunek i opinie o sobie (tak samo jak każdy użytkownik tego forum). I nie pisz tylko, że w realu jesteś zupełnei inny a tutaj to tylko taka ściema, bo już pisałem odnośnie viriskena kilka stron wcześniej jak to jest z tą "zmianą osobowości" w necie.

Imho: subtelne ironie i szyderstwa >>> "ty -_-'u" "ty trolu" itd. itd.

------

Ten flame jest denny z 1 powodu:

Za każdym razem, kiedyś któraś ze stron wytoczy jakieś oskarżenia, np. "Kard botował i mówił, że nigdy nei botował" albo "Belfegor nei osiągnął nic poza trainem" albo "DA nie umie wywalczyć sobie epików" NIGDY nie pojawiają się żadne argumenty potwierdzające te tezy, lub je obalające. ZAWSZE kończy się na tekstach "Ty trolu" "ty nabie" "ty kmiocie barowy" (ups to nei ta bajka xD ) itd. W ten sposób jedynie obie strony konfliktu się pogrążają i robią z siebie pośmiewisko.

Flame między Zojką a Selem jest o tyle lepszy, że tam lecą konkretne argumenty. tu ich po prostu brak.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #1778 dnia: Luty 20, 2010, 02:07:59 pm »
Natomiast Kard, jak już pisałem, sam decydujesz na jakim poziomie prowadzisz dyskusję (czy flame) ZE SWOJEJ strony. Czy zniżysz się do poziomu przeciwnika i zaczniesz po prostu obrzucać się z nim mięchem, to tylko twoja decyzja.
Zgadzam się z Tobą.

- To co ludzie o tobie sądzą po tym jak czytają twoje posty
- Jak ludzie MOGĄ postrzegać DA, skoro są na tym forum co najmniej 2 osoby wypowiadające się w ten czy inny sposób. Wiem, że pewnei wychodzisz wychodzisz z założenia, że taki flame doda popularności i tak już umarłemu serwerowi, ale zastanów, się czy nei przynosi to efektu odwrotnego do zamierzonego.
Widzisz ja się zastanawiałem i sprawdzałem, w przeciwieństwie do Ciebie i gwarantuje Ci, że niewiele na tym tracimy dlaczego?
Ponieważ osoby, które są zainteresowane pograniem w L2 dzięki takim tematom trafiają do naszego postu rekrutacyjnego, gdzie masz opisane dokładnie, co robimy, jak działamy, na jakim etapie jesteśmy, a tylko o to chodzi. Jeśli ktoś ten flejm bierze na poważnie i na jego podstawie wyrabia sobie o czymś opinie, to jedynie żal mi go.

Sam tworzysz swój wizerunek i opinie o sobie (tak samo jak każdy użytkownik tego forum). I nie pisz tylko, że w realu jesteś zupełnei inny a tutaj to tylko taka ściema, bo już pisałem odnośnie viriskena kilka stron wcześniej jak to jest z tą "zmianą osobowości" w necie.
Nie pisze, w realu jestem podobny, jak chce komuś coś powiedzieć to mowie bez sciemniania i nie owijam w bawełnę, nie obgaduje go "za plecami" , jest to najłatwiejszy sposób rozwiązania każdego problemu, nie wierzysz to spróbuj. Nie ustępuje jeśli wiem, ze mam racje, nie odpuszczam sobie, przez to może nie ma w moim otoczeniu złodziei i oszustów, możny Ty się nad tym zastanów. Nie udaje dobrze wychowanej panienki i mowie "spierdalaj", a nie "idź sobie", szczególnie gdy to drugie wiem, ze nie zadziała. Zazwyczaj staram się osiągać wyznaczone cele, a jeśli ktoś mi w tym przeszkadza to najpierw tłumaczę, a jak nie pomaga to pokonuje ta przeciwność losu :). Nie porównuj mnie do złodzieja, bo ja nikomu krzywdy nie robię, nie podobają się komuś moje wypowiedzi to niech nie czyta.

Ten flame jest denny z 1 powodu:
A masz świadomość, ze tez w nim uczestniczysz choć tak właściwie Cie nie dotyczy? mi to wygląda na jaranie się tym flejmem, ja, ze w nim uczestniczę to mam jakiś interes, a Ty?
I nie pisz pierdul typu "bo mam beka" itd. bo lepsza można mieć beke z filmików na youtube niż z tego, uważasz inaczej?
Flame między Zojką a Selem jest o tyle lepszy, że tam lecą konkretne argumenty. tu ich po prostu brak.
Ale jakie konkretne argument? przecież moi adwersarze albo nie graja na lunie albo zostali zbanowani albo boja się podać swoich nickow z gry, wiec o czym ty piszesz?

« Odpowiedź #1779 dnia: Luty 20, 2010, 07:20:59 pm »
To zupełnie tak jak ty kardzioszku. Strzeliłeś frajerze emoquite a teraz opowiadasz bajki o grze na Lunie. Zostało tylko pilnowanie bottraina wiesi :). Rozumiem rozgoryczenie. Epic fail mówi wszystko. 18 godzin na dobę przy kompie i ciągły łomot od T to przykra sprawa.

« Odpowiedź #1780 dnia: Luty 20, 2010, 07:37:02 pm »
18 godzin na dobę przy kompie i ciągły łomot od T to przykra sprawa.
skoro tak twierdzisz... to współczuje ci

« Odpowiedź #1781 dnia: Luty 20, 2010, 09:48:54 pm »
1. Ja tobie nie. Nawet te szkoły specjalne nic ci nie dały.
2. Twierdzę - bo tak jest failerze. Zaloguj się kiedyś do gry (jak ci passy podadzą) bo od tego pilnowania traina na oog to już ci się w głowie pozmieniało :). Na wiesie trzeba tyrać. Musi mieć co wystawiać na alle.

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #1782 dnia: Luty 20, 2010, 11:39:41 pm »
Epic fail mówi wszystko. 18 godzin na dobę przy kompie i ciągły łomot od T to przykra sprawa.

kazdy sadzi po sobie "failerze" jak tam bot train nieudolnie probujacy wbic na HB? Czyzbys mial bana na ta lokacje? so sad....

Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

« Odpowiedź #1783 dnia: Luty 21, 2010, 12:46:13 am »
Hehehe widzę tą samą chorobę co kardzisław :). Co jeszcze ci "głos" powiedział? Do DA mogą wstępować tylko kretyni czy to przypadek, że tak się dobraliście?
Dzieciaczku, tam gdzie ja expie ty nigdy nie byłeś i nie będziesz jeszcze długo. Nie ten sprzęt i lvl. Za 2 tygodnie żegnam się z Luną więc się nie spotkamy. Idź do lekarza. Popracuj nad swoimi problemami, nie truj po raz setny tego samego panienko Dulska.

« Odpowiedź #1784 dnia: Luty 21, 2010, 01:19:56 am »
Idź do lekarza. Popracuj nad swoimi problemami, nie truj po raz setny tego samego panienko Dulska.

heh powiedzial to autor ponizszych postow.....

Cytat: Belfegor
1. Ja tobie nie. Nawet te szkoły specjalne nic ci nie dały.
2. Twierdzę - bo tak jest failerze. Zaloguj się kiedyś do gry (jak ci passy podadzą) bo od tego pilnowania traina na oog to już ci się w głowie pozmieniało :). Na wiesie trzeba tyrać. Musi mieć co wystawiać na alle.

To zupełnie tak jak ty kardzioszku. Strzeliłeś frajerze emoquite a teraz opowiadasz bajki o grze na Lunie. Zostało tylko pilnowanie bottraina wiesi :). Rozumiem rozgoryczenie. Epic fail mówi wszystko. 18 godzin na dobę przy kompie i ciągły łomot od T to przykra sprawa.

Piszesz o sobie i banie kardzia czy może wiesia stracił bottraina? To że jesteś frajerem, którego wszyscy leją pokazałeś na własnych frapsach. Resztę można wyczytać na hero. Bardzo mnie jednak zaciekawił ten ban...

To się zebrało 2 pro graczy.
PIERWSZY mały emo skończył tyle świetnych szkół, że nawet nie umie sklecić poprawnie trzech zdań, jedyną reakcją z powodu ciągłego braku argumentów jest zapluwanie się a oszustwem nadrabia swoje wpadki (bot wiesi).

DRUGI trollek o moralności pani Dulskiej dla którego:
-bot jest zły (bot nie jest zły jak botuje wiesia ale wiesia nie botuje :)).
-zakup adeny/postaci jest zły (ale nie jest zły jak on kupuje)
-botowanie i sprzedaż adeny jest nielegale (ale jest legalne jak robi to wiesia).
-ludzie grający na bocie nie mają pojęcia o pvp (ale T nas leje bo się wybotowali a my gramy live QQ).
- boty należy raportować (poza botem wiesi który nie istnieje - on grał live na sześć rąk).

Jest jeszcze sporo innych ciekawostek ale te wystarczą do zachęcenia wszystkich żeby wstąpili w szeregi DA. To taki przyjazny klan z uczciwymi ludźmi na poziomie. Pomóżcie to pozbędziemy się wstrętnych spiskowców - ruskich i boterów.

Daj na luz, popilnuj bottraina wiesi i nie przejmuj się tak drobnymi niepowodzeniami.

Wracając do tematu... ganymenda frapsa nie zrobił, DA obroniło zamek tyle że nie swój na TW byli na oly, wiesi nie zbanowali bottraina. Faktycznie poważne sukcesy.

Siedzi taki emo całe życie przed kompem i zero osiągnięć. Gdyby nie boty wiesi to nawet S80 by nikt nie miał. I to wszystko na zdechłym serwerze. Nic tylko gratulować nieudacznikom :).

trzepnij sie w ten glupi leb bo nie ogarniasz o czym mowisz hipokryto, ale czuje jakis powazny butthurt ze strony wiesi, porozmawiaj o tym ze swoim lekarzem, moze ci jakas masc przepisze bo z mozgiem to chyba juz przegrana sprawa

• Pochwał: 1

• owning the god
« Odpowiedź #1785 dnia: Luty 21, 2010, 10:30:07 am »
To się Alarion obrońców dorobiłeś :P
sorry lepszy flame na poziomie z kims kogo nie lubie niz denny z kims kogo nie znam.
co do tego obroncy to chyba n/c. To ze kogos nie lubie to nie znaczy ze mam do niego 0 szacunku, niech se robi co chce najwidoczniej uwaza to za sluszne, chuj mnie to (poki nie koliduje to w zadnym stopniu z tym co ja robie).

« Odpowiedź #1786 dnia: Luty 21, 2010, 11:42:43 am »
Ganymendo piękne podsumowanie waszego lolklanu.
Czy to moja wina, że kilku przygłupów zebrało się razem? Tak przeważnie w życiu bywa. Rozgoryczenie też rozumiem. Fail w grze, po postach widać że w życiu również. Przykre.

Przecież zarówno ty jak i kardzio jesteście tylko małymi kłamczuszkami, którzy jak się nie pomylą to słowa prawdy nie napiszą. Ciągły brak argumentów, zmiany tematów. Śmiesznie się was czyta i wam odpisuje. Zwłaszcza, że tak łatwo podpuścić...
Śmieją się z was wszyscy. Na tym forum jeszcze jesteście podsumowywani dość delikatnie ale na innych jest zdecydowanie lepiej. Z for kardzio się już wycofał? Zorbił emoquite bo wszyscy po nim jechali? Tak to bywa z życiowymi nieudacznikami którym problemy emocjonalne przesłaniają cały świat. Najlepiej to było widać po jego tekstach odnośnie wykształcenia :). Pewnych rzeczy się nie przeskoczy :).

« Odpowiedź #1787 dnia: Luty 21, 2010, 11:56:55 am »
Idź do lekarza. Popracuj nad swoimi problemami, nie truj po raz setny tego samego panienko Dulska.

QQ

ps i na prawde powinienes poprosic lekarza o jakas masc bo samo moze sie nie zagoic
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2010, 11:59:59 am wysłana przez Ganymede »

« Odpowiedź #1788 dnia: Luty 21, 2010, 12:27:32 pm »
Płacz, płacz dalej nieudaczniku. Epic fail - aż tak boli? Na Lunie już krążą opowieści o DA jak to się na Tiata wybrali :). Niezorientowanym podpowiem - fail :). Raz im się udało AQ zabić - nie dropnęła ringa - fail. Swoją drogą czy to nie jest powód żeby do spisku przeciwko DA dołączyć jeszcze NCSoft?

Kardzisław nic nie pisze... bottraina wiesi pilnuje?

« Odpowiedź #1789 dnia: Luty 21, 2010, 12:54:01 pm »
o nas przynajmniej kraza jakies opowiesci o tobie wiadomo tylko ze /butthurt hard, QQ dalej emo failerze

« Odpowiedź #1790 dnia: Luty 21, 2010, 01:37:31 pm »
Tak tak. Dopowiedz sobie jeszcze więcej trollu :). Miałeś pokazać frapsa jak to "prawie" zdobyliście zamek. Nie masz, czy może jesteś zwykłym oszustem i mitomanem? Przy okazji wrzuć też frapsy z epików hahahaha.

« Odpowiedź #1791 dnia: Luty 21, 2010, 02:19:16 pm »
Tak tak. Dopowiedz sobie jeszcze więcej trollu :). Miałeś pokazać frapsa jak to "prawie" zdobyliście zamek. Nie masz, czy może jesteś zwykłym oszustem i mitomanem? Przy okazji wrzuć też frapsy z epików hahahaha.

OSZUSTEM to jestes ty, zacytuj mnie gdzie pisalem ze mam w ogole frapsa jakiegokolwiek z tej akcji zalosny emo trolu ? CZEKAM

« Odpowiedź #1792 dnia: Luty 21, 2010, 03:08:55 pm »
Raz im się udało AQ zabić - nie dropnęła ringa - fail.
Zazwyczaj mi się nawet nie chce, czegokolwiek udowadniać takim polaczkompl jak ty, ale tak się o to plujesz, ze może sobie popłaczesz

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a698f52ffb93e799.html

Ja przynajmniej mogę napisać, ze jesteś kłamcą i po prostu Panie Ziobro jest Pan Zerem.
Krytykujesz i kłamiesz a sam nic nie pokazałeś, tylko denny flejm, bez argumentów.

« Odpowiedź #1793 dnia: Luty 21, 2010, 03:41:13 pm »
Oj widzę że boli. Typowy odruch. Powiedzieć oszustom, że oszukują. W przypadku takich 2 emo jeszcze łatwiej się ich wkręca. Kardziu weź się za robotę. Szkoły specjalne już skończyłeś więc trzeba ba suhego i wiesie robić :). Epic failerzy :).

Ganymendo o fraspsie nie pisałeś ale o "prawie" zdobyciu zamku tak hahahaha. Drobny oszuścik.

Wybieracie się może na Valka albo baiuma w najbliższym czasie? :)

« Odpowiedź #1794 dnia: Luty 21, 2010, 04:30:10 pm »
jak tu dyskutować z kimś komu udowadniasz kłamstwo, a on dalej pieprzy od rzeczy i bez najmniejszego sensu...
ale cóż, role się odwróciły, ban na HB i IT boli :), taki troll wojowniczy a tylko pr potrafi, o ile zdąży...

« Odpowiedź #1795 dnia: Luty 21, 2010, 04:35:51 pm »
Kardzisławie znowu masz problem. W it nie byłem już ze 6 miesięcy. Na HB od zmiany kroniki expią tylko leszcze. Oczywiście w "twoim świecie" może być zupełnie inaczej :). Spiskowcy nie śpią.
BTW taki znawca HB się zrobiłeś? Boty wiesi tam rozstawiasz? Ja bym takiemu nieudacznikowi nie powierzył tak trudnego zadania ale w waszym lolklanie są pewnie inny zakres  obowiązków dla byłych graczy.

« Odpowiedź #1796 dnia: Luty 21, 2010, 05:10:02 pm »
masz człowieku jazdy...

« Odpowiedź #1797 dnia: Luty 21, 2010, 05:28:52 pm »
Jasne. Bo gram na Lunie, nie możesz expić tam gdzie ja to robie a ty jesteś tylko boxem na bocie :).
Jak zwykle masz zero argumentów ale czego można oczekiwać po emo z takim wykształceniem.

« Odpowiedź #1798 dnia: Luty 21, 2010, 06:13:14 pm »
ja ci udowodniłem, ze kłamiesz z AQ, a ty Panie Ziobro?

« Odpowiedź #1799 dnia: Luty 21, 2010, 07:13:01 pm »
Jasne. Bo gram na Lunie, nie możesz expić tam gdzie ja to robie a ty jesteś tylko boxem na bocie :).
Jak zwykle masz zero argumentów ale czego można oczekiwać po emo z takim wykształceniem.

RETARD