Witaj
Gość

Wątek: tworzenie mutanta w nowym IL  (Przeczytany 1288 razy)

• Pochwał: 0

tworzenie mutanta w nowym IL
« dnia: Maj 10, 2008, 07:58:41 am »
Mam jedno pytanie do was mianowice jezeli moja postacia startowa jest necro a chce zrobic mutanta necro/ee i gdy zrobie retaila na ee i potem spowrotem na necro to czy nie skopie w ten sposob calej postaci po przelaczeniu retaila?? w inych watkach czytalem ze nie jest to zlalecane ale to byly wypowiedzi o c4 a ciekawi mnie jak to jest w aktualnym IL. z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam

Odp: tworzenie mutanta w nowym IL
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 10, 2008, 10:24:27 am »
Hmm... moim zdaniem necro/ee nie będzie nigdy słabą postacią :wink: .Bardzo duży casting speed będziesz miał, ale to już pewnie wiesz .Dla nukerów (przynajmniej moim zdaniem) takich jak necro, najlepszy właśnie jest ee, nie ma znaczenia cronika C4, czy IL .
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 10, 2008, 11:47:02 am »
okej ale nie o to pytalem. chodzi mi czy nie zepsuje postaci robiac z necro---> retail---> ee---> necro
 w innych watkach ludzie polecaja zrobic inna postac startową np; sorc/ee/necro nie wiem jak to sie ma teraz do IL bo podobno na c4 mozna dozywotniego krytyka dostac:)

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 10, 2008, 03:14:15 pm »
no ja o czymś takim nie słyszałem...
np ol/ee mam kilku kumpli co grali ol-->ee--->ol/ee
 chociaż nie wiem jak się to ma na IL, ale pewnie jest tak samo...

btw.
Masz strasznie duży problem :D
zrób sobie sorka, TH, Glada i po sprawie ;)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 10, 2008, 03:19:40 pm »
no jak nie zrobiles 3 profy na podstawowym necro to nie powinno byc problemu :)

ale jesli jeszcze nie wtopiles lunargenta w retaila to zrob nowa postac :P (wszystko byle nie necro )

ponoc ludzie , ktorzy na c4 mieli errora w swoich mutantach , teraz maja te postacie dzialajce , z ta mala roznica , ze sa w ciele krasiolkow ;p

..::Provider::..