Witaj
Gość

Wątek: Tattoo dla AW...  (Przeczytany 2466 razy)

• Pochwał: 0

• BK...
Tattoo dla AW...
« dnia: Lipiec 02, 2008, 06:03:20 pm »
Elo..
Tak jak w temacie, jakie najlepsze będą tatuaże dla AW ???
Miałem zamiar dodać jeden do crt.rate a drugi do accuracy, lecz nie wiedziałem kosztem czego i czy EMPOWERED czy zwykłe....
Nie jestem obeznany za bardzo w sztyleciarzach, więc proszę o radę
I jeżeli eq i dye mają wpływ na to jakie tatuaże używać to:
As+cd  Mj light set ale jeszcze troche i draco set   a dye to planuję -3 STR +3 DEX -1 STR +1 CON... Tylko, ze przy draco to i tak odejmuje od STR więc za bardzo nie będę go STR może pozbawiał
I jeżeli by ktos był tak miły to niech jeszcze powie na statch Sk czy na statach Aw biegać po tej subce ( aw/sk )
Muthapukkin G's

Nightmare (Dragon-Network) x30

Kalmatar ( sh/bd +noblesse ) OFF
Avalor ( aw/sk +noblesse ) OFF

L2 Dex x4

Kemper 4x( bounty hunter ) ON
EmpQueen 4x ( shillien elder ) ON

Odp: Tattoo dla AW...
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 02, 2008, 07:36:03 pm »
To sie pisze w dziale AW ... nie wiesz gdzie to jest to ci podpowiem jest to ta strona ...http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,4134.0.html
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

• BK...
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 02, 2008, 07:55:08 pm »
Hehe tylko, że dział, który podałeś dotyczy bardziej serwerów zblizonych do OFFa, a przecież na OFFie nie ma Tattoo.. Własnie wachałem się czy tam czasem nei napisać, no ale juz tuatj umieściłem
Jeżeli jednak nikt nie odp konkretnie to spróbuje się tam dopytac:P
Muthapukkin G's

L2 Dex x4

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 04, 2008, 10:39:37 am »
na stach sk ofc;] a tatuaze to imo +a speed -str ale ja sie takl bardoz na aw nie znam jak gralem sk/aw to doslownie chwile;]

• BK...
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 04, 2008, 10:51:46 am »
Nom na razie mam +crt.rate -p.atk na 3lvl, to jeszcze zrobię ten co radzisz... thx
Muthapukkin G's

L2 Dex x4

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 04, 2008, 11:22:02 am »
To sie pisze w dziale AW ... nie wiesz gdzie to jest to ci podpowiem jest to ta strona ...http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,4134.0.html
znajdz mi na offie (a odnosnie tego jest temat ktory podales) tatoo, o jakich mowi autor topicu.

Przypomina mi sie jedno fajne zdanie: "Ja sie nie znam, to sie chetnie wypowiem."
I daruj sobie taka tandetna pseudo ironie.

Ontopic:
Olej tatoo na crit rate i accuracy, to NIE jest istotne akurat.
Bowiem to juz nie C4 gdzie za blow land rate odpowiadal crit rate. Accuracy tez tu nie ma nic do rzeczy.
Na siadanie blowow (bo wnioskuje ze to chciales podniesc), wplywa glownie DEX, i tu sobie dye dodaj na +4.
Tatoo jako dagger (imho) powinienes nosic te maksymalizujace a.speed, bo od niego zalezy ilosc dmgu jaki robisz w okreslonym czasie. Tak wiec monki, a czy normalne czy empowered - sprawdz te i te i wez te, z ktorymi Ci bardziej odpowiadaja inne staty (pdef, patak, a i jak normalne monki to -patak). Powinienes tez zaopatrzyc sie w przynajmniej jednego ghosta (jaki, tu tez sam sprawdz i sam wybierz), i dwa rabbity. To taki maly niezbednik daggera.
Co do dye jakie chcesz wbic. STR olej, glowna sila blowow pochoodzi z sa w broni, buffow, pasywow, ekwipunku i selfbuffow. Nie ma sensu bawic sie z tym. Najlepsze +4 con, +4 dex, -8str.
Armor... majestic troche smiechowy jest :P Draco ok. Chociaz i tak ostatecznie wyladujesz w heavy przy subce aw/sk, wiec moze nie zawracaj sobie glowy draco tylko imperiala/dynasty zbieraj.

Staty przy subce aw/sk ofc sk - wiecej hp, cp, przy identycznym dmgu jaki bys robil na aw.

Pozdrawiam.

• BK...
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 04, 2008, 02:36:30 pm »
Zawsze praktycznie magikami ciorałem, więc w tych klimatach nub jestem, ale mam nadzieje, że szybko dojde do wprawy:) Thx Elvin;)
A i Empowered najwyżej wezmę po subie
Muthapukkin G's

L2 Dex x4