i tak bedziemy 100 lat za pigmejami jesli po jej wprowadzeniu nikt nie bedzie nadzorowal serwerow.
ciekawe stwierdzenie, czyli brak aktywnych gm co by tylko banowali lub rozdalali znajomym wepony+++++ spowodowliby zacofanie serwera? wy tak płaczecie bo update byłi zaraz będzie, omg update powinien być zaraz po wprowadzeniu kroniki to byście dopiero płakali... >>>>c4>c5>interlude>kamael>hellbourd>>>> to było by powodów do płaczu xD
aa jak jesteś tak genialny to powiedz co drake powinien zrobić żeby serwer niebył "100 lat za pigmejami"?
a ty juz o skorumpowanych gmach.
co powinien zrobic? mam all wymienic?
1. naprawic RB - nie wszystkie dropia
2. nie ma comman chanelu
3. bugi z klanem - klan sie rozpieprza przy dodawaniu ludzi do 3 i 4 knightow
4. nie mozna nadac rang kapitanskich
5. nie istnieja itemy pozwalajace wykupic jeden ze skilli klanowych
6. gdzie ta mozliwosc subowania pozostalych retilek?
7. exploitowanie halishy?
8. na infinity nie ma antharasa - nie spawnuje sie
9. frinzela (czy jak sie to pisze) ja jeszcze tego nie widzialem a podobno mamy interlude ciekawe

nie chce mi sie juz dalej wymieniac.
BTW po co aktywni gmowie? ano po to zeby banowac scammerow - sam bylem kiedys nowym graczem i stracilem 2kk prze scammera a wtedy to byl dla mnie majatek i gdyby nie pomoc kumpla to bym pewnie juz nie gral
- dino island exploit - nie ma to jak power leveling
- boty - wiem na offie sa tyle ze tam sie placi za to i to jest legalne - tutaj jest nielegalne no ale -> no gm no law.
- dualboxy - to jest na prawde cudowne kiedy 1 koles zabija sobie RB na kilku kontach.
- sige, mozliwosc bugowania scian/drzwi
tak jak i wyzej nie chce mi sie wymieniac dalej....
W hellbound dochodzi wiele rzeczy, ktore na pewno nie beda latwe w implementacji. Liczba bugow tylko wzrosnie.
Ps: czy teraz w swiatku l2 kazdy kto wyraza inne zdanie "placze"?