Witaj
Gość

Wątek: Wipe?  (Przeczytany 3694 razy)

• Pochwał: 0

• Parental Advisory
Wipe?
« dnia: Sierpień 12, 2008, 03:33:38 pm »
A więc mam taki problem. Nie wbijałem na konto abyssa od kilku miechów i teraz gdy próbuje zresetować hasło na stronce pisze, że takie konto nie istnieje. Nie wiem czy dobry login wpisuje czy też był wipe i kasowali dawno nie odświeżane konta.
Z góry dzięki za odpowiedź.  :)

• whatever.
Odp: Wipe?
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 12, 2008, 03:39:45 pm »
Postacie sa kasowane po 90dniach nielogowania
new future.

• Parental Advisory
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 12, 2008, 03:42:33 pm »
Postacie sa kasowane po 90dniach nielogowania
i nie ma żadnej możliwości odzyskania jej ?

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 12, 2008, 03:47:13 pm »
Kiedys byl topic podwieszony na forum, zeby w tej sprawie pisac do jakeigos gma, ale juz nie jest gmem. Sprobuj napisac do kogos przez private cabinet, jak bedziesz mial szczescie to moze sie uda

• Pochwał: -4

• du not peka mi ploks
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 13, 2008, 09:58:29 am »
Jezeli nie logowales sie na konto dluzej niz 90 dni i nie miales wykupionego proffesional package - wszystkie chary dostaly kasacje - konto nie zostalo skasowane.

Jezeli nie logowales sie na konto dluzej niz 90 dni i miales wykupiony proffesional package - chary nie powinny zostac skasowane, jezeli ich nie ma znaczy ze dostaly bana.

Jezeli nie logowales sie na konto dluzej niz 90 dni i jest to naprawde duzo dluzszy okres niz te 90 dni to w ostatnich dniach abyss czyscil nieaktywne konta, czyli takie zupelnie nieuzywane, ze skasowanymi postaciami, ktore od dluzszego czasu byly nieuzywane.

Prawdopodobnie ciebie tyczy sie 3cia opcja. Nie logowales sie dluzej niz 90 dni i dostales kasacje postaci. Jezeli brak logowania byl znacznie dluzszy niz 90 dni to admini abyssa uznali ze twoje konto zalicza sie do tych co trzeba skasowac.
Dlatego doradzam nim napiszesz do nich zastanowic sie jak dlugo sie nie logowales :)
Jezeli bylo to znacznie dluzej niz 90 dni i nie miales wykupionego PP to szybciej i latwiej bedzie jak poprostu zalozysz nowe konto :]

« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 13, 2008, 10:09:16 am »
Jest jeszcze jedna mozliwosc, przy utracie postaci ze wzgledu na dlugie nielogowanie sie.
Sprawdzasz na stronie The Abyss ostatnie loginy i wrzucasz w mail - Kontakt w Priv.Cab.
w przypadku, gdy w backupie sa jeszcze dane dotyczace twojej postaci i przy dobrej woli adminow,
mozesz jakby "po fakcie" uiscic oplate 49,90 USD / lub w CR i wtedy odzyskac postac.
Tak, czy siak radze najpierw skontaktowac sie z GM/Adminami i zapytac o mozliwosci, rowniez platne.

Tu masz informacje o servisach:

Dotacje - Serwis, Czapeczki, Okulary, Pomoc przy Zhakowaniu konta itp.

Ach - jeszcze jedno info - The Abyss zapewnia od lat, ze na ich serwerach (nie Beta i nie testowych)
NIGDY nie bedzie ZADNYCH Wipe'ow ;).

• Parental Advisory
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 13, 2008, 11:12:29 am »
Jak mam płacić kasę za L2 to już wolę sobie odpuścić, bo i tak nie loguje mnie to private cabinet bo mi z interii maile wykasowali -.-

« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 13, 2008, 11:31:52 am »
Czyli rozwiazanie jest proste ;):

Powodzonka w tworzeniu nowych postaci!