Witaj
Gość

Wątek: Monitor LCD panoramiczny.  (Przeczytany 10436 razy)

• Pochwał: 6

Odp: Monitor LCD panoramiczny.
« Odpowiedź #25 dnia: Październik 28, 2008, 01:46:09 pm »
Panowie widzieliście te ceny teraz? :O
Koszmar!

waluty skaczą to ceny tez..  wszystko zalezne od euro/$

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #26 dnia: Październik 28, 2008, 01:56:13 pm »
Heh ja musze znalesc sobie tez monitor jakis nowy ktory odpali mi rozdzielczosc 1600x1200 conajmniej :P(jak ulepszac kompa to juz konkretnie ^^).

• Pochwał: 16

« Odpowiedź #27 dnia: Październik 28, 2008, 04:35:40 pm »
u nas i tak ceny sprzetu komputerowego jakos dziwnie sa ustalane, dolar lecial na leb na szyje a ceny u nas jakos tak niezbyt chetnie, teraz dolar podskoczyl w gore troche to ceny u nas podskoczyly razemz  nim ...... jakas mafia czy co?

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #28 dnia: Październik 28, 2008, 07:08:20 pm »
Eh, mi się powoli nudzi sprawa, że dwa lata po kupnie bardzo mocnego PeCeta jest on niczym, dlatego zbieram kasę na X360. Co prawda, PC też się przyda, L2 Forever :* ^^ ale niestety, nie widzi mi się co dwumiesięczny upgrade kompa, nie no, żal odbyt ściska :/

Szukam serwera...

• Pochwał: 16

« Odpowiedź #29 dnia: Październik 28, 2008, 08:54:33 pm »
no it u masz racje Ganh, konsola starzeje sie duzo wolniej niz komp ..... np Most wanted dziala bardzo dobrze na ponad 8 letniej konsoli a na kompie ktory ma ~4 lata juz gorzej ....dla mnie to najwieksza zagadka ludzkosci  8)

• Pochwał: 49

« Odpowiedź #30 dnia: Październik 28, 2008, 09:10:18 pm »
No i jak to jest ? ;]
Lineage 2 Classic EU

« Odpowiedź #31 dnia: Październik 29, 2008, 07:24:37 am »
yyy bo gry na konsole nie moga przekroczyc pewnych wymagań, a na PC "poligon" jest otwarty

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 12

« Odpowiedź #32 dnia: Październik 29, 2008, 09:31:39 am »
Ale sama konsola bez dobrego TV najlepiej plazma/lcd to nic. Bez sensu kupować konsolę jak ma się 20 letniego Soniacza np :P

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #33 dnia: Październik 29, 2008, 02:33:14 pm »
a co lepiej kupić plazmę czy LCD ??

« Odpowiedź #34 dnia: Październik 29, 2008, 02:52:10 pm »

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #35 dnia: Styczeń 01, 2009, 01:51:36 pm »
Heh ja musze znalesc sobie tez monitor jakis nowy ktory odpali mi rozdzielczosc 1600x1200 conajmniej :P(jak ulepszac kompa to juz konkretnie ^^).

IIYAMA ProLite E2208HDS (rozdzielczość 1920 x 1080, full hd, dvi, kontrast 10000 : 1), za swój zabuliłem 780 PLN. Gwarancja na 36 m-cy :)
Hej klikniesz tutaj i tutaj? Zapewniam, że to nie żaden wirus czy inne szkodliwe treści :-) Dwoma kliknięciami możesz mi troszke pomóc xP

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #36 dnia: Styczeń 01, 2009, 02:30:30 pm »
Ja bym do 22" nie bral full HD, bo za mala plamka ciut, wez model z 1680x1050 jak cos Iiyamy ;]
HATE ME MOAR!

« Odpowiedź #37 dnia: Styczeń 01, 2009, 06:34:05 pm »
Oj wierz mi że wszystko jest gitara. jak chcesz mogę Ci wyslać screeny jak co wygląda na moim monitorze xD Jest tylko 1 problem, jeżeli chodzi o IIYAMA ProLite E2208HDS. Otóż starsze gierki nie mają tej rozdzielczości i dziwnie się gra np. w cs'a, lub NFSMW, ale da się to przeżyć i przyzwyczaić.
Hej klikniesz tutaj i tutaj? Zapewniam, że to nie żaden wirus czy inne szkodliwe treści :-) Dwoma kliknięciami możesz mi troszke pomóc xP

• Pochwał: 15

• Onlife
« Odpowiedź #38 dnia: Styczeń 02, 2009, 04:47:16 pm »
Czy to prawda że monitory IIyamy są bardzo dobre w wyświetlaniu ale jednocześnie bardzo ... hmm ... niestabilne jeżeli chodzi o obudowę,podstawę itp?
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
 When you worry you make it double

Cytat: naris
How to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

• Spam Slayer
« Odpowiedź #39 dnia: Styczeń 03, 2009, 12:41:46 am »
Czy to prawda że monitory IIyamy są bardzo dobre w wyświetlaniu ale jednocześnie bardzo ... hmm ... niestabilne jeżeli chodzi o obudowę,podstawę itp?

U mnie jest odwrotnie. Mógłbyś nim kogoś na śmierć zatłuc i się nie rozwali, ale kolory pozostawiają dużo do życzenia, jeśli chodzi o jakość, głębokość i tak dalej.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

« Odpowiedź #40 dnia: Styczeń 03, 2009, 11:45:59 am »
Oj wierz mi że wszystko jest gitara. jak chcesz mogę Ci wyslać screeny jak co wygląda na moim monitorze xD Jest tylko 1 problem, jeżeli chodzi o IIYAMA ProLite E2208HDS. Otóż starsze gierki nie mają tej rozdzielczości i dziwnie się gra np. w cs'a, lub NFSMW, ale da się to przeżyć i przyzwyczaić.
Jak Ty chcesz zrobic screenshota wielkosci plamki monitora ze tak spytam :D ?
Moj tak ma, dosc nim buja - miekki plastik na stopce :)
HATE ME MOAR!

« Odpowiedź #41 dnia: Styczeń 05, 2009, 03:37:26 pm »
ojej no na żartach się nie znasz. Stopka dobrze trzyma sie na drewnianym biurku. CHwieje się to prawda. Nie za bardzo ale jednak chwieje. Nie są to duże wychylenia. Żeby go ruszyć trzeba sporo siły użyć. Można go spokojnie stawiać w ruchliwych miejscach i nie powinien się przewrócić (mała stopka ale dobrze wyważony).

• Onlife
« Odpowiedź #42 dnia: Styczeń 30, 2009, 10:31:48 pm »

How to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.

« Odpowiedź #43 dnia: Styczeń 30, 2009, 10:40:04 pm »
getełeje są robione z odpadków matryc, których inne firmy nie montują, dlatego takie ceny :)
HATE ME MOAR!

• MayheM
    • MayheM
« Odpowiedź #44 dnia: Kwiecień 02, 2009, 03:01:43 pm »

IIYAMA ProLite E2208HDS (rozdzielczość 1920 x 1080, full hd, dvi, kontrast 10000 : 1), za swój zabuliłem 780 PLN. Gwarancja na 36 m-cy :)
O właśnie jestem zainteresowany tym monitorkiem. Rozumiem, że grasz w natywnej 1920x1080? A jaka grafika do tego? Zastanawiam się, jak będzie mi l2 śmigało z GF7900GS i c2d 1,86 - ewentualnie wsio do podkręcenia i to całkiem sporego.
Z tego co wiem, to iiYAMA (jedyna oprócz LG) ma jeszcze jedną zaletę - jeśli w ciągu 30 dni wyskoczy jakikolwiek pixel/sub/bad czy jakie tam jeszcze cholerstwo może się pojawić, wymieniają monitor od razu na nowy.

« Odpowiedź #45 dnia: Kwiecień 02, 2009, 04:56:56 pm »
Wybij sobie plynne granie w L2 na natywnym full HD na tym kompie, nawet jakby byl podkrecony maxymalnie na chlodzeniu azotem ;) Wcale nie przesadzam
HATE ME MOAR!

• MayheM
    • MayheM
« Odpowiedź #46 dnia: Kwiecień 02, 2009, 05:31:15 pm »
Muszę to jeszcze sprawdzić, ale o ile dobrze pamiętam, to nawet 1600x1200 szło na tym sprzęcie; możliwe jednak, że był wtedy właśnie dobrze kręcony. Ale jeśli 1600X1200 będzie hulać, to i z full HD nie powinno być problemów. Wyłączy się antyaliasingi czy inne hdry.

« Odpowiedź #47 dnia: Kwiecień 02, 2009, 05:58:03 pm »
Nie wiem o jakich warunkach myslisz, bo ja CI nie daje wiecej niz 10fps przy OC na FULL HD na siege/mass pvp
HATE ME MOAR!

• Onlife
« Odpowiedź #48 dnia: Kwiecień 03, 2009, 11:03:17 am »
A może zrób coś TAKIEGO :D