Witaj
Gość

Wątek: saga of the titan  (Przeczytany 5567 razy)

• Pochwał: 0

saga of the titan
« dnia: Październik 20, 2008, 10:49:54 am »
Prosiłbym o dokładne opisanie(po polsku) tego questa na zmiane 3 profy dla destroyera bo jestem w trakcie jego wykonywania i nie wiem czy wszystko odbywa się jak trzeba. wykradłem totem a nie pojawia mi się spiryt of the fire (z tego co wyczytałem terzeba użyć totemu ale jak) mam stone of winsdom ale nie w quest item tylko w torbie i nie wiem czy to poprawne. Jakby ktosś to opisał to byłbym wdzięczny bo jestem już tak skołowany że masakra. :shock:

• Pochwał: 1

• ST FTW!!! bolek to faja
Odp: saga of the titan
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 20, 2008, 04:43:21 pm »
Powiem tak opis na questa na 3rd masz podpięty :P wszystko tam jest ładnie napisane i wyjaśnione a co do stone'a to on jest zwyklym item'kiem więc wszystko jest dobrze. Totemu się w żaden specjalny sposób nie używa :D
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 21, 2008, 08:51:58 am »
a czy wie ktoś może co jaki czas pojawia sie RB gost of the fire Nastorn potrzebny do drugiej części questa magical power of the fire wymaganej do sagi patrzyłem w drop calkulatorze ale nie ma tam czasu respawnu :)

• Pochwał: 1

• ST FTW!!! bolek to faja
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 21, 2008, 01:17:29 pm »
magical power to tylko tą częsć z totemem potrzeba drugiej juz nie rób :D jak maz ten stone of winsdsom to idziesz do tego npc co ci zlecił zdobyć tego stone'a czyli jak dobrze pamietam to gdzieś w goddard :P
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 21, 2008, 02:01:21 pm »
tak też próbowałem ale ten npc o ile dobrze pamiętam to chciał ode mnie zrobienia dalszej części 3 lvl ali z varką i co dalej?????????? :?: :_delf_3:

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 21, 2008, 02:15:56 pm »
Masz dwa oddzielne Questy... U góry ( to 1 ) masz kontynuajce ally, a zaraz pod tym masz drugi quest, i o ten właśnie chodzi :P.
Robiłem tego Q wczoraj i nie trzeba 3 lvl ally. Jak masz ten kamyk to go odnieś do swojej guild w Goddard chyba :P.
Faray - Infinity x5 - Glad lvl 7x.

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 24, 2008, 09:54:04 am »
Trzeba zrobic tylko 2 lvle ally (mark of ally lvl 2 w quest itemach) oraz magical power of ... part 1 tylko z ktorego dostajesz Stone of Wisdom i zanosisz do NPC ktory ci to zlecil w glownym quescie na Titana.