Witaj
Gość

Wątek: Destroyer Pomoc , kupno EQ (Dragon x15)  (Przeczytany 1867 razy)

• Pochwał: 0

Destroyer Pomoc , kupno EQ (Dragon x15)
« dnia: Listopad 18, 2008, 11:46:23 pm »
Mam takie dziwne pytanie Zaczalem grac niedawno Destro na Dragonie x15 kupilem druga profke jakos podexpilem mam lvl 49 i tu jest sedno sprawy mam tak jak by to ujac opoznienie w skillu Heavy Armor Mastery mam lvl tego skilla na 19 lvl a powinienem miec na 25 normalnie lecz juz od lvl 40 moglem wykupowac tylko po 1 lvl Heavy Armor Mastery zamiast po 3 lvl zna ktos taka sytuacje jest na to rada lub odpowiedz ?

Z gory dzieki .
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2008, 02:52:40 pm wysłana przez Tvinki »

• Pochwał: 6

Odp: Niedorobiony Destro czy Moze Serwer ? (Dragon x15)
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 19, 2008, 07:15:08 am »
Z przyczyn takich ze serwer posiada specyficzne laczenie klas, przydzial mastery i jego lvl sa troche pozmieniane wzgledem serwerów retailowych..  wiec nie masz sie co martwic  wszystko jest ok  :wink:

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 19, 2008, 07:33:14 pm »
Aha to juz wszystko jasna dzieki za odpowiedz a czy pozniej te skille beda mogly sie jakos wyrownac czy na tym serwerze tak to juz jest :) ?

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 20, 2008, 02:22:46 am »
na tym serwie tak to juz jest :)

ale jest tego zaleta :)

powiedzmy , ze heavy armor mastery konczy sie Tobie na 61 lvlu :) mimo to daje taki sam bonus do p.def jak na retailu heavy armor mastery z 74 lvlu postaci :)

..::Provider::..

Odp: Destroyer Pomoc , kupno EQ (Dragon x15)
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 21, 2008, 02:53:31 pm »
Przy okazji zeby nie zakladac nowego tematu Chialbym kupic Sprzet dla Destro mam do wydania 1,4 kkk
Ma ktos jakas propozycje lub itemki na sprzedaz ??

• Pochwał: -1

• I NEED HORN !!!!!!!!
Odp: Destroyer Pomoc , kupno EQ (Dragon x15)
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 21, 2008, 05:03:29 pm »
Przy okazji zeby nie zakladac nowego tematu Chialbym kupic Sprzet dla Destro mam do wydania 1,4 kkk
Ma ktos jakas propozycje lub itemki na sprzedaz ??

na razie pewnie rczej tylko bedziesz farmil wiec polecam Tallum Heavy set (~800-850kk) i Great Sword +F+5+6, powinnes taki kupic za reszte lub Dragon Slayer, lecz tu nie masz co liczyc na SA bo cry 12 to jakies 5-6 coinow. 
pozdro

I HATE EMO KIDS