Witaj
Gość

Wątek: upadajace serwery dn  (Przeczytany 13312 razy)

• Pochwał: 0

Odp: upadajace serwery dn
« Odpowiedź #50 dnia: Grudzień 04, 2008, 02:38:56 pm »
...
w c4 lucznicy szybcije strzelali z lukow... teraz lucznik nie ma szans na full buffie na maga z valakasem takiego jak sps/ee czy sh/ps.
...
No to szkoda że gram łucznikiem prawie 3 lata więc wprawę w prowadzeniu tej postaci jakaś tam mam i właśnie większość moich pvp jest zdobyta z walkami z magami (w tym duża cześć sps/ee)

jeśli jesteś tak pod jarany tym sps/ee to co stoi Ci na przeszkodzie aby nim grać?

Nie wiem jaki sens mają Twoje wypociny. Po prostu jeśli serwer Ci nie odpowiada nie graj na nim, a nie musisz nam mówić jaki on jest bo każdy kto na nim gra doskonale to wie i jeśli to akceptuje to gra dalej jeśli nie akceptuje to idzie na inny serwer, proste...

ehh szkoda ze juz nie mam maga na x5, z checia chcialbym zobaczyc jak mnie ubijasz.
jaki masz nick na infinity?

z tego co widze co ludzie pisza to chyba wiekszosc sobie nie zdaje gdzie gra :d
ok ja juz napisalem wszystko co mialem do napisania. nie bede powtarzal w kolko tego samego bo to bez sensu.
jesli sie godzicie na takie warunki wasza sprawa.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2008, 02:45:22 pm wysłana przez ry4n23 »

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #51 dnia: Grudzień 04, 2008, 02:45:29 pm »
ehh szkoda ze juz nie mam maga na x5, z checia chcialbym zobaczyc jak mnie ubijasz.

A gdzie ja napisałem że Cie ubiję? Większość mojego pvp pochodzi od walk z magami co nie znaczy ze akurat z Tobą bym wygrał...
A nick widać w podpisie
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

« Odpowiedź #52 dnia: Grudzień 04, 2008, 03:43:47 pm »

A gdzie ja napisałem że Cie ubiję? Większość mojego pvp pochodzi od walk z magami co nie znaczy ze akurat z Tobą bym wygrał...
A nick widać w podpisie

RobinHood? sorrki jak gralme to nigdy nie widzialem takiego lucznika :-)

« Odpowiedź #53 dnia: Grudzień 04, 2008, 03:49:17 pm »
Spoko, świat l2 jest duży ;]
W klanach "agro" gram może z pół roku wcześniej to polowałem na moby ;p
server red - "ScovY

retired Dragon Network

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #54 dnia: Grudzień 04, 2008, 04:20:23 pm »
ry4n23 czytałeś mój kolejny post?? :)
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

« Odpowiedź #55 dnia: Grudzień 04, 2008, 04:27:29 pm »
A ja siedze na infie z kilku powodów:
1)przyjaciele
2)nie chce mi sie grac od nowa

co do Drake'a każdy wie jaki jest...
Ale dla mnie nasz zenith ^^ jest wyjątkowy ze względu na łączone suby (i to mi się w sumie bardzo podoba :D)
kiedyś szukałem i nie mogłem znaleźć low rate z łączonymi subami, poza tym teraz nie mam czasu i chęci robić postaci od nowa...

« Odpowiedź #56 dnia: Grudzień 04, 2008, 05:26:09 pm »
Spoko, świat l2 jest duży ;]
W klanach "agro" gram może z pół roku wcześniej to polowałem na moby ;p

a w jakim klanie teraz grasz ? :D
jak lucznk to pewnie cruel (ktorzy odeszli) lub FI :d

« Odpowiedź #57 dnia: Grudzień 04, 2008, 05:31:46 pm »
W Cruel byłem dawno temu jak Cruel wchłonęło klan w którym kiedyś byłem, ale nie zabawiłem tam długo.
A gram w zapewne lubianym przez was wszystkich grających na infinity klanie CROWS ;]

BTW. Trochę offtop się robi ;p
server red - "ScovY

retired Dragon Network

« Odpowiedź #58 dnia: Grudzień 04, 2008, 09:39:41 pm »
W Cruel byłem dawno temu jak Cruel wchłonęło klan w którym kiedyś byłem, ale nie zabawiłem tam długo.
A gram w zapewne lubianym przez was wszystkich grających na infinity klanie CROWS ;]

BTW. Trochę offtop się robi ;p

e to jak w crowsach grasz to nie gadam z toba :D:D:D:D

« Odpowiedź #59 dnia: Grudzień 04, 2008, 09:57:44 pm »
Hehe no to pozdrawiam :D
server red - "ScovY

retired Dragon Network

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #60 dnia: Grudzień 05, 2008, 04:52:42 pm »
Elo elo elo
Jak panie modzie mogłeś zamknąć temat, bez mojej wypowiedzi..? to już obraza jak dla mnie xD Też chcę troszkę popisać o drake i o DNx15.

Więc zaczynajmy:

Grałem na DN w piz** i jeszcze troche (od czasów C3) wiec było tego dość, odszedłem, bo mnie wkurwiał ten serwer :P
a mianowicie:
Na C4, grałem swoim skromnym BD/SH i potrafiłem takiego sps/ee położyć bez problemu na kilka hitów, gdyż dance aqua robił dużo... i praktycznie sps/ee vs mój bd/sh to była jego porazka, kiedyś nawet pisali mi że mam postać donate, bo na pvp potrafiłem dużooo...
a teraz? ;D mój BD/SH to jest najgorszą postacią jaka była by na świecie ;P ;P nie mam szans z żadną inną postacią, bo co mi z danców, jak wpadnie jakiś destro/pal albo ol/es i mnie wyłoży na kilka strzałów :D
Propo łuzcznik vs sps/ee, na DN było (jak pamiętam) że klany składały głównie łuczników, np ff, czy syndyki to tylko rekrutowały łuczników... bo też postać jest dobra i na full bufie taki he/wk potrafi zabić sps/ee na full bufie, chociaż też można się pokłucić.
Propo gry sps/ee to na fullu jest w stanie położyć całe PT, naciskając tylko F1-F2, wiem bo sam miałem sps/ee i wiem co to coś potrafi jak się ma WM lvl 9 i inne syfy do M.Krytyków....

mozesz usunąc tego posta i pewnie tak zrobisz, ale mam świadomość, że uczestniczę w rozwoju tego forum ;)

ps.
Wesołego mikołaja xD
Orri, twoje posty mnie kładą na łopatki....
dobrze broń serwa, za wszelką cenę, nawet się poświeć dla niego, np powieś się, i jak będzie to w faktach na tvn, to będzie więcej osób grało....
żal...
Nie chce mi się komentować waszych postów (szczególności rayana, bo za dużo pisaleś xD) bo mi się nie chce, widzę tylko ze rayan coś tam rację, tylko że za dużo to przeżywasz... poprostu tak jest i CH*** z tym, sps/ee moze zajebac dużo osób, ale może tez być zajebanym...

Propo oly.. to ja jakoś NIE CZĘSTO widuję, th/pp który da rade sps/ee
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)