Elo elo elo
Jak panie modzie mogłeś zamknąć temat, bez mojej wypowiedzi..? to już obraza jak dla mnie xD Też chcę troszkę popisać o drake i o DNx15.
Więc zaczynajmy:
Grałem na DN w piz** i jeszcze troche (od czasów C3) wiec było tego dość, odszedłem, bo mnie wkurwiał ten serwer

a mianowicie:
Na C4, grałem swoim skromnym BD/SH i potrafiłem takiego sps/ee położyć bez problemu na kilka hitów, gdyż dance aqua robił dużo... i praktycznie sps/ee vs mój bd/sh to była jego porazka, kiedyś nawet pisali mi że mam postać donate, bo na pvp potrafiłem dużooo...
a teraz? ;D mój BD/SH to jest najgorszą postacią jaka była by na świecie ;P ;P nie mam szans z żadną inną postacią, bo co mi z danców, jak wpadnie jakiś destro/pal albo ol/es i mnie wyłoży na kilka strzałów

Propo łuzcznik vs sps/ee, na DN było (jak pamiętam) że klany składały głównie łuczników, np ff, czy syndyki to tylko rekrutowały łuczników... bo też postać jest dobra i na full bufie taki he/wk potrafi zabić sps/ee na full bufie, chociaż też można się pokłucić.
Propo gry sps/ee to na fullu jest w stanie położyć całe PT, naciskając tylko F1-F2, wiem bo sam miałem sps/ee i wiem co to coś potrafi jak się ma WM lvl 9 i inne syfy do M.Krytyków....
mozesz usunąc tego posta i pewnie tak zrobisz, ale mam świadomość, że uczestniczę w rozwoju tego forum

ps.
Wesołego mikołaja xD
Orri, twoje posty mnie kładą na łopatki....
dobrze broń serwa, za wszelką cenę, nawet się poświeć dla niego, np powieś się, i jak będzie to w faktach na tvn, to będzie więcej osób grało....
żal...
Nie chce mi się komentować waszych postów (szczególności rayana, bo za dużo pisaleś xD) bo mi się nie chce, widzę tylko ze rayan coś tam rację, tylko że za dużo to przeżywasz... poprostu tak jest i CH*** z tym, sps/ee moze zajebac dużo osób, ale może tez być zajebanym...
Propo oly.. to ja jakoś NIE CZĘSTO widuję, th/pp który da rade sps/ee