Witaj
Gość

Wątek: crysie  (Przeczytany 1236 razy)

• Pochwał: 0

crysie
« dnia: Luty 28, 2009, 11:49:47 pm »
Witam ostatnio biegalem sobie po Aden na Nightmare i az krew we mnie wrzala jak patrzylem na ludzi Am+a i wpadlem na pomysl zaczecia zarabiania na krysztalach i teraz mam pytanie o co chodzi z tym lvlowaniem krysztalow? prosze o krotki poradnik .I czy da sie na tym cos kakretnego zarobic? czy moze zna ktos jakies lepsze sposoby?

Odp: crysie
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 01, 2009, 01:02:41 am »
Nie znam gospodarki Dragona ale myślę że przy takim online popyt na krysze na pewno jest.
więc tak:
1) idziesz do luxory shop i kupujesz krysza 10
2)organizujesz pt na PI, sugerowałbym EE/BD/SWS/OL/bish/4 nuków, na PI levelujesz tam na tyranosaurach na 11 i 12
3)Organizujesz pt do rifta pt to samo lecz 1 nuka bym zamienił na tanka, gdy trafisz do sali Anakazela ładujesz na nim krysza 13

Aby naładować krysza pod koniec bicia RB musisz go użyć na RB, najlepiej dać sobie go na pasek i użyć jak normalnego skilla.
Krysze to bardzo dobry zarobek, i wg.mnie dość prosty w porównaniu do innych sposobów zarobku

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 01, 2009, 09:20:08 am »
ta tylko luxury nie sprzedaje krysi 10

• Pochwał: 1

• ST FTW!!! bolek to faja
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 01, 2009, 10:22:18 am »
To prawda, ale wbicie cry na 10 nie jest problemem najlepiej wbijac wszystkie 3 kolorki(albo im więcej tym lepiej) tylko nie mzona ich miec jednocześnie 3 w plecaku moze być tylko jeden więc przyda się osoba która będzie trzymać reszte a tutaj link do poradnika wbijania krychy http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,17481.0.html jest na początku o SA ale potem jest opisane jak wbijać. Ogólnie to na nightmare nie ma problemu z wbiciem krychy na 10 (jeszcze nigdy kumpel nie rozbil ja zresztą też) gorzej zaczyna się na 10>11 i 11>12 ale za 12 zawsze trochę grosza dostaniesz jest to jednak czasochłonne i nie pewne(jak się rozbije na 11>12 to dopiero ból). 12 stage nie wiem ile chodzi ale kilka coinów :)
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 02, 2009, 08:34:49 pm »
a takie pytanko czy na abyss x 300 sa mozliwe laczone suby?

• Pochwał: 1

• ST FTW!!! bolek to faja
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 02, 2009, 10:36:55 pm »
Nie abyss to serv pod retka zresztą grałem tam kiedyś :)
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk