Wiec tak chcialbym tutaj zagrac ale mam kilka pytac.
od razu napisze ze wczesniej gralem na dexie i to do wlasnie jego chcialbym sie odnosic.
1. Online? - Widac ze jest na duzym poziomie z dnia na dzien raczej serwer nie upadnie, wrecz bym byl skonny powiedziec ze na x3 gra wiecej ludzi niz na x4

2. Dupe adena, bug z subklasa? - na dexie troche rozwali to serwer ludzie zaczeli enchantowac w -_-'u rzeczy by byla adena dupe to bylo na zasow IL, a teraz abyss jest w tej kronice nie mam w ogole pojecia czy cos takiego tam sie dzialo.
3. Serwer? - laguje na siege? lagi shotow? jakies problemy qtc?
4. Klany? - Jak wyglada sytuacja na serwerze? Bo jak jest 1 ally ktore włnuje co sie rusza to troche kiepsciawo. Tutaj musze odniesc sie do dexa(x4) i przyznam ze na tym serwerze bardzo ladnie sie to prezentuje. 2 Ally bijace sie miedzy soba a teraz sie tworzy jeszcze jedno ktore moze w przyszlosci dac rade

klepia juz mini epic bossy itp. Czy tylko jakies 1 ally klepiej all epic bossy itp ?
5. Rekrutacja - wiem i raczej to rozumiem ze na 1 lvl nie mam co liczyc na klan, ale przynajmniej jakas akademia i poxniej nagroda, ktora by mi pomogla. Wiem tylko ze istanieja tutaj klany tjk Gronostaje i Insomania.
6. DD/Nuki - kogo tutaj wiecej biega?
7. DONATE - Balem sie tego oj bałem

dlatego zostawilem na koniec. Ogolnie nie lub ingerowania w gre , a z tego co wiedzilem to mozna sobie adenke kupic za $$. Ile osob biega w s grade?
8. Zamierzam grac SK wiec wiem ze raczej party niemozliwe, ale podoba mi sie ze nie ma limitu dualboxa, chociaz na dexie tez byly do tego programy

EDIT:
9. Jak wyglada dostepnosc epicow dla clanless? i jakie ceny?
Ok Pozdrawiam prosze aby jakis ogarniety Abyssowiec sie wypowiedzial w tym temacie